بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

چگونه کرم انجیر خشک را از بین ببریم؟

انجیر خشک یکی از میوه‌های بسیار مفید برای سلامتی است، اما متأسفانه می‌تواند به راحتی دچار کرم‌خوردگی شود. برای نگهداری درست از انجیر خشک و جلوگیری از کرم‌زدگی، چند ترفند وجود دارد که می‌تواند به شما کمک کند. در این مقاله از رضیم بلاگ با روش‌های از بین بردن کرم انجیر خشک آشنا می‌شوید.

چگونه کرم انجیر را از بین ببریم؟

اگر انجیر خشک در شرایط نامناسب نگهداری شود یا به درستی بسته‌بندی نشود، می‌تواند دچار کرم‌زدگی شود. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است انجیرها را ضدعفونی کنید و آنها را در مکانی تاریک و با تهویه مناسب قرار دهید. در ادامه با روش‌های از بین بردن کرم انجیر خشک آشنا می‌شوید.

بیشتر بخوانید: چگونه انجیر را خشک کنیم که سیاه نشود؟

۱- انجیرها را بررسی کنید

در واقع هیچ راه قطعی برای از بین بردن کرم انجیر وجود ندارد. زمانی که انجیر خشک دچار کرم‌خوردگی می‌شود، کرم‌ها به سرعت زیاد می‌شوند و ممکن است بعد از مدتی میوه‌ها غیرقابل مصرف شوند. پس بهترین کار این است که قبل از مصرف، انجیرها را به دقت بررسی کنید.

برای این کار، انجیرها را در یک سینی بریزید و با یک چاقو کمی برش دهید. سپس داخل انجیرها را چک کنید و آنهایی که کرم یا علائم کرم‌زدگی دارند، جدا کرده و دور بیندازید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کمپوت انجیر خانگی (با انجیر خشک و تازه)

بیشتر بخوانید: خواص شگفت‌انگیز انجیر برای زخم معده

۲- انجیرها را منجمد کنید

اگر تعداد انجیرهایی که دارید زیاد نیست، آنها را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و آن را به مدت یک روز در فریزر قرار دهید.

سرما باعث می‌شود که کرم‌های انجیر خشک از بین بروند. بعد از این کار، می‌توانید داخل انجیرها را بررسی کنید و انجیرهای سالم را مصرف کنید.

بیشتر بخوانید: روش اصولی و ساده برای خشک کردن انجیر در خانه

نکاتی که باید در مورد روش‌های نگهداری انجیر خشک بدانید

در ادامه به چند نکته مهم در مورد نگهداری انجیر خشک اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • بهتر است انجیرها در محل خنک و با تهویه مناسب نگهداری شوند تا از کرم‌زدگی جلوگیری شود.
  • دما مناسب برای نگهداری انجیر خشک، دمای صفر درجه است.
  • برای جلوگیری از کرم‌زدگی می‌توانید کف یک کارتن را با روزنامه بپوشانید و سپس انجیرهای خشک را در یک کیسه پلاستیکی قرار داده و درون کارتن بگذارید. بعد چند ورق روز newspaper روی انجیرها بگذارید و کارتن را دور از نور و رطوبت نگه‌دارید.
  • در صورت نیاز، می‌توانید انجیرها را در فریزر قرار دهید.
  • می‌توانید انجیرهای خشک را در ظرف شیشه‌ای با درب بسته بریزید تا ۲ تا ۳ ماه در شرایط خوب نگهداری شوند.
  • اگر چه خوردن کرم‌های انجیر خشک خطرناک نیست، اما بهتر است از مصرف آنها پرهیز کنید.

بیشتر بخوانید: روش‌های جلوگیری از کرم زدن پسته

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، روش‌های از بین بردن کرم انجیر خشک توضیح داده شده است. اگر انجیر خشکی که تهیه کرده‌اید، کرم خورده است، می‌توانید با بررسی دقیق و منجمد کردن، کرم انجیر را از بین ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل