بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

چگونه یک خوراک گوشت و چغندر خوشمزه درست کنیم ؟ (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه خوراک گوشت و چغندر

برای تهیه غذای گوشت و چغندر نیاز به چغندر قرمز، گوشت، جعفری، گوجه فرنگی و سیر دارید. چغندر قرمز یا لبو یکی از خوشمزه‌ترین سبزیجات فصل پاییز و زمستان است. پس از پختن، به آن لبو می‌گویند.

لبو گیاهی با طبع گرم است و از سال‌ها پیش به عنوان دارو برای درمان بیماری‌های مختلف استفاده می‌شود. چغندر قرمز کالری پایینی دارد و سرشار از فیبر، آهن، مس، پتاسیم و کلسیم است. مصرف آن به ویژه برای درمان کم خونی مفید است.

چغندر قرمز به دلیل داشتن اسید فولیک برای زنان باردار بسیار توصیه می‌شود و گفته می‌شود که برای افزایش باروری در مردان نیز مفید است. چغندر یک ضدعفونی‌کننده قوی و آنتی‌باکتریال است و سرشار از ویتامین C می‌باشد که به درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا کمک می‌کند.

چغندر خواص دیگری نیز دارد، مانند سم‌زدایی کبد، پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی و درمان روماتیسم. یکی از بهترین راه‌ها برای مصرف چغندر، ترکیب آب چغندر با آب هویج است.

هرچند چغندر قرمز خواص درمانی زیادی دارد، اما مصرف بیش از حد آن توصیه نمی‌شود. زیرا ممکن است مشکلاتی مانند سنگ کلیه، افزایش ضربان قلب، تب، اسهال و استفراغ ایجاد کند. اگر داروهای خاصی مصرف می‌کنید، بهتر است قبل از خوردن چغندر با پزشک مشورت کنید تا از مسمومیت جلوگیری شود.

مواد لازم برای تهیه خوراک گوشت و چغندر

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گوشت ۳۰۰ گرم
چغندر قرمز ۳ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
هویج ۲ عدد
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
شکر ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

مراحل پخت خوراک گوشت و چغندر

گوشت خرد شده را با یک عدد پیاز رنده شده تفت دهید.

بعد از اینکه رنگ گوشت کمی تغییر کرد، ۴ لیوان آب به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم بپزید.

چغندر را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید.

چغندر را با سرکه و روغن در تابه تفت دهید.

بعد شکر و رب گوجه را اضافه کرده و هم بزنید.

صبر کنید تا چغندرها کمی نرم شوند و سپس از روی حرارت بردارید.

یک پیاز خرد شده را با مقداری کره در ماهیتابه تفت دهید.

سپس هویج‌های پوست کنده و رنده شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.

یک تا دو ساعت صبر کنید تا گوشت کاملاً پخته شود.

سپس سیب زمینی‌های خرد شده را به گوشت اضافه کنید.

۱۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی‌ها نرم شوند.

سپس همه مواد تفت داده شده را به گوشت اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.

گوجه فرنگی‌ها را پوست کرده و خرد کنید.

سپس آن‌ها را به همراه جعفری خرد شده، سیر رنده شده و نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید.

خوراک را روی حرارت ملایم قرار دهید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا بجوشد و کاملاً جا بیفتد.

پس از نیم ساعت خوراک شما آماده است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل