بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

چیکن وینگز آسان | دستور تهیه وینگز با بال مرغ خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html

مواد لازم برای تهیه چیکن وینگز

۴ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۲۰ عدد بال مرغ
۵ قاشق غذاخوری ماست
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
½ قاشق چایخوری پوست لیمو ترش
½ لیمو ترش آب‌گیری شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه
۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری پودر آویشن، پولبیبر و اورگانو

مواد لازم برای سس روکش

۲ قاشق غذاخوری سس تند
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذاخوری شکر
مواد لازم برای سس ماست
۱ پیمانه ماست
۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه چیکن وینگز

برای درست کردن چیکن وینگز خوشمزه، در ابتدا چربی بال‌های مرغ را جدا می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس ماست را با روغن آفتابگردان، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پولبیبر و اورگانو داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم.
سپس آب لیمو ترش تازه و پوست آن و همچنین رب گوجه‌فرنگی را به کاسه اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم. در ادامه، جعفری تازه را شسته و ریز خرد می‌کنیم و به مخلوط اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم.

در این مرحله، بال‌های مرغ را به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا طعم دهنده‌ها به خورد بال‌ها برود. حالا روی کاسه را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم بال‌ها به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنند.
پس از این زمان، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و بال‌های مرغ مزه‌دار شده را در سینی می‌چینیم و سینی را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم.
حالا اجازه می‌دهیم بال‌ها به مدت ۳۰ دقیقه در فر بمانند تا خوب بپزند و روی آن‌ها طلایی و خوش‌رنگ شود. سپس به سراغ درست کردن سس روکش می‌رویم. برای این کار، کره را روی حرارت ملایم ذوب می‌کنیم.

در این مرحله، کره ذوب شده را با سس تند و شکر در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم. برای درست کردن سس ماست، جعفری را ریز خرد کرده و در یک کاسه می‌ریزیم.
سپس ماست و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا همه مواد ترکیب شوند. بعد از ۳۰ دقیقه، سینی را از فر خارج می‌کنیم و بال‌های مرغ را بلافاصله به کاسه سس روکش منتقل می‌کنیم.
حالا بال‌ها را خوب هم می‌زنیم تا به سس آغشته شوند و سپس آنها را در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم. در نهایت، بال‌های مرغ را با کمی پیازچه خرد شده تزئین کرده و همراه با سس ماست سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل