بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

ژله پرتقالی بهترین خوراکی برای مهمانی های شما (مرحله به مرحله)

“`html

اگر به دنبال یک دسر کاملاً متفاوت و خوشمزه هستید، مجله رضیم در این مقاله به شما طرز تهیه یک دسر زیبا و خوش طعم را آموزش می‌دهد. به یاد داشته باشید که ژلاتین از کلاژن حیوانات تهیه می‌شود و به همین دلیل نمی‌توانیم این ژله را به افراد گیاه‌خوار توصیه کنیم.

مواد لازم برای تهیه ژله پرتقالی:

5 عدد پرتقال تازه
1 بسته (170 گرم) پودر ژله (زرد و یا قرمز)
500 میلی لیتر آب جوش
180 میلی لیتر آب سرد

دستور تهیه ژله دورنگ پرتقالی:

1.پرتقال‌ها را از وسط دو نیم کنید. مغز پرتغال‌ها را به آرامی بیرون بیاورید تا داخلی پرتقال‌ها کاملاً صاف و یکدست شود.


2. حالا پوست پرتقال‌ها را داخل یک ظرف قرار دهید. پوست پرتقال‌ها را طوری بگذارید که تکان نخورند. می‌توانید از لیوان‌های یک بار مصرف نیز استفاده کنید.

3. در یک کاسه، آب جوش را بریزید و سپس پودر ژله را در آن بریزید و هم بزنید تا کاملاً حل شود.


4. سپس آب سرد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ژله‌ها خوب حل شوند.

5. ژله‌ها را داخل پوست پرتقال‌ها بریزید.


6. پوست پرتقال‌ها را به مدت 2 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سفت شوند.
“““html
ژله‌ها خودش را ببندد.

7. در این مرحله ژله‌ها را از یخچال بیرون آورید، نوش جان کنید و لذت ببرید.

دستور تهیه ژله پرتقالی دورنگ
برای آماده‌سازی ژله دو رنگ، می‌توانید 3 ورق ژلاتین را در دو لیوان آب حل کرده و به دلخواه کمی شکر اضافه کنید. سپس روی حرارت ملایم هم بزنید تا ژلاتین‌ها کاملاً حل شوند.


زمانی که می‌خواهید مخلوط را داخل پرتقال‌ها بریزید، باید حدود 15 دقیقه در یخچال بماند و کمی خودش را بگیرد. پس از یک ساعت پرتقال‌ها را از یخچال بیرون آورید و مخلوط شیر را روی آن بریزید و دوباره به یخچال بگذارید تا کاملاً سفت شود. وقتی پرتقال‌ها را از وسط دو نیم کنید، می‌بینید کهژله شما به زیبایی دو رنگ شده است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل