بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

کاپ کیک شکلاتی بدون فر؛ در روز جهانی کاپ کیک شکلاتی

“`html

همه ما دوست داریم که با دسرها و کیک‌های مختلف از مهمانان خود پذیرایی کنیم. کاپ کیک یکی از این کیک‌های جذاب است که می‌توان آن را به شیوه‌های مختلف تهیه کرد. کاپ کیک شکلاتی یکی از محبوب‌ترین‌هاست که همه از آن لذت می‌برند. چون ممکن است برخی افراد به فر یا مایکروفر دسترسی نداشته باشند، در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی روی گاز را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون فر

برای تهیه کاپ کیک شکلاتی به مواد زیر نیاز دارید:

آرد قنادی (نول) ۸ قاشق غذاخوری
شکر ۸ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چای‌خوری
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ½ قاشق چای‌خوری
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
شیر ۱۰ قاشق غذاخوری

 طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون فر

برای درست کردن کاپ کیک شکلاتی روی گاز، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: الک کردن مواد

ابتدا آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را یک بار به صورت جداگانه الک کنید. این کار باعث می‌شود تا بافت کیک بهتر شود.

بیشتر بخوانید: رسپی تارت انگور خانگی

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد الک شده

بعد از الک کردن، در یک کاسه آرد، پودر کاکائو، شکر و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی عجیب‌ترین و کم‌کالری‌ترین کیک دنیا (کیک قطره باران)

مرحله سوم: افزودن روغن و مایعات

در این مرحله، روغن مایع، تخم‌مرغ، وانیل و شیر را به مواد اضافه کنید. با استفاده از یک همزن دستی، مواد را خوب هم بزنید تا یک مایه یکدست به دست آید.

بیشتر بخوانید: رسپی‌ کیک کوکو استار؛ با طعم بی‌نظیر شکلات و نارگیل

بیشتر بخوانید: رسپی فرنی خرمالو

مرحله چهارم: پر کردن پیاله‌ها

پس از اینکه مایه کیک آماده شد، ۵ تا ۶ پیاله کوچک را پر کنید و ادامه دهید.

“““html

را که می‌توانید روی حرارت بگذارید، انتخاب کنید. داخل پیاله‌ها را با کمک برس آشپزی کاملاً چرب کنید و در هر کدام از آن‌ها به اندازه نصف ظرفیت پیاله مایه کیک بریزید.

بیشتر بخوانید: رسپی کلوچه تابه‌ای ۱۵ دقیقه‌ای

مرحله پنجم: کاپ کیک را بپزید

یک تابه عمیق و بزرگ انتخاب کنید و پیاله‌ها را درون آن قرار دهید. در تابه مقداری آب بریزید به اندازه‌ای که نصف ارتفاع پیاله‌ها را بپوشاند. سپس با یک دمکنی در تابه را بگذارید و اجازه دهید برای نیم ساعت با حرارت ملایم پخته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک با فیلینگ کارامل

مرحله ششم: کاپ کیک آماده است

بعد از نیم ساعت، کاپ کیک‌ها را از تابه خارج کنید و بگذارید سرد شوند. وقتی دمای کاپ کیک‌ها پایین آمد، به راحتی از پیاله جدا می‌شوند. می‌توانید روی آن‌ها را با شکلات ذوب شده و ترافل تزئین کنید و نوش جان کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی کاپ کیک شکلاتی بدون فر را معرفی کردیم. حتماً این کاپ کیک خوشمزه و آسان را درست کنید و به عنوان یک میان وعده همراه چای با مهمانان و خانواده میل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل