“`html
طرز تهیه کباب سبزیجات رژیمی + سس مخصوص
این یک کباب سالم و خوشمزه است که درست کردن آن بسیار ساده است. در ادامه توضیح میدهیم که چگونه آن را درست کنیم و به چه مواد نیاز داریم. با رضیم همراه باشید.
کباب سبزیجات با طعم عالی برای رژیمیها
مواد اصلی برای کباب سبزیجات
- کدو سبز ۲ عدد
- پیاز ۱ عدد
- فلفل دلمهای ۱ عدد
- قارچ ۲۵۰ گرم
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- سیر ۲ حبه
- پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری
- فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
- پودر زیره سبز ۱/۴ قاشق چایخوری
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری و گشنیز (خرد شده و تازه) ۴ قاشق غذاخوری
- زعفران آب کرده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و سرکه به مقدار لازم
طرز تهیه کباب سبزیجات رژیمی
- ابتدا روغن زیتون، پودر زیره، پودر گشنیز، آبلیمو، سیر، پودر سیر، زعفران و پودر فلفل قرمز را در میکسر بریزید و نمک و چند قاشق سرکه اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید تا سس یکدست شود.
- در آخر، جعفری و گشنیز خرد شده را به سس اضافه کنید و کمی هم بزنید. اگر سبزیها را خوب خرد کردهاید، دیگر نیازی به مخلوط کردن دوباره نیست، بهتر است تکههای جعفری و گشنیز مشخص باشد.
- کدو سبز را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس سر و دم آن را جدا کرده و حلقهای خرد کنید. فلفل دلمهای، پیاز و قارچ را هم به صورت درشت خرد کنید.
- سبزیجات خرد شده را در یک کیسه فریزر بریزید و سس مخصوص را اضافه کنید. با تکان دادن کیسه، سبزیجات را به سس آغشته کنید. سپس در کیسه را ببندید و حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا مزهدار شوند.
- سیخهای چوبی را ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید تا نسوزند. سبزیجات را به طور متناوب به سیخهای چوبی بچسبانید و سپس آنها را روی سینی فر که چرب کردهاید قرار دهید. گریل بالا را روشن کنید و هر چند دقیقه بچرخانید تا سبزیجات خوب کبابی و نرم شوند، سپس سرو کنید.
نکات دیگر برای کباب گیاهی با سس مخصوص
1) اگر دوست دارید، میتوانید از سیبزمینی، گوجه و بادمجان هم در کباب استفاده کنید.
2) برای ترشتر کردن طعم کباب، مقداری گرد غوره یا گرد لیمو را به سس اضافه کنید.
3) کباب سبزیجات را میتوانید به تنهایی یا همراه با کبابهای دیگر و غذاهای گوشتی سرو کنید. اگر خواستید، میتوانید آن را روی آتش ذغال یا گاز هم آماده کنید.
لذت آشپزی با رضیم :
طرز تهیه کباب قارچ خوشمزه و مخصوص بچهها
طرز تهیه کباب مرغ تابهای در خانه
طرز تهیه کباب ترش گیلانی به روش ساده و خوشمزه
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی