بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

کباب مالای مرغ هندی (مرحله به مرحله)

“`html

کباب مالای مرغ هندی

کباب مالای مرغ هندی یکی از غذاهای محبوب هندی است که بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. ویژگی اصلی غذاهای هندی، استفاده از ادویه‌جات مختلف است که طعم و عطر خاصی به غذاها می‌دهد و یک تکه گوشت ساده را به غذایی لذیذ تبدیل می‌کند.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
سینه مرغ: 500 گرم
ماست: 1 پیمانه
پیاز رنده شده: 1 عدد
سیر رنده شده: 2 حبه
زنجبیل رنده شده: 1 قاشق چایخوری
ادویه کاری: 1 قاشق چایخوری
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه :

سینه مرغ را به قطعات کوچک ببرید.
در یک کاسه، ماست، پیاز، سیر، زنجبیل، ادویه کاری، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.
سپس قطعات مرغ را به مخلوط ماست اضافه کنید و همه چیز را به خوبی با هم ترکیب کنید.
کاسه را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مرغ طعم‌دار شود.
فر را روی دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
یک سینی فر را چرب کنید و قطعات مرغ را روی آن بچینید.
کباب‌ها را به مدت 20-25 دقیقه در فر بپزید یا تا زمانی که کاملاً پخته شوند.
بعد از پخت، کباب‌ها را با جعفری و گشنیز خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.

نکات لازم جهت تهیه کباب مالای مرغ هندی

می‌توانید از گوشت مرغ ران یا ترکیبی از گوشت مرغ و گوساله برای تهیه این کباب استفاده کنید.
برای مزه‌دار کردن بیشتر، می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند هویج، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی نیز استفاده کنید.
برای پخت کباب روی اجاق گاز، یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن اضافه کنید. سپس قطعات مرغ را در تابه بچینید و حدود 10-15 دقیقه از هر طرف بپزید یا تا زمانی که کامل بپزند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل