“`html
اگر هنوز نمیتوانید کباب کوبیده را به سیخ بزنید، نگران نباشید، میتوانید از توری استفاده کنید و همچنان از طعم کباب لذت ببرید. در این مقاله آشپزی از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه کباب کوبیده در توری را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده
برای تهیه کباب کوبیده با توری، به مواد زیر نیاز دارید:
گوشت چرخکرده مخلوط | ۸۰۰ گرم |
پیاز | ۳ عدد |
دنبه تازه گوسفندی | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زعفران | ۳ قاشق غذاخوری |
کره یا روغن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کباب کوبیده در توری
برای درست کردن کباب کوبیده در توری، مراحل زیر را دنبال کنید:
بیشتر بخوانید: با این ترفند حجم گوشت چرخ کرده را دو برابر کنید
مرحله اول: آمادهسازی مخلوط گوشت
برای تهیه کباب کوبیده، از گوشت گوساله و گوسفند استفاده کنید.
۳۵۰ گرم گوشت گوساله و ۴۵۰ گرم گوشت گوسفند را با ۱۰۰ گرم دنبه گوسفندی چرخ کنید.
این مخلوط را ۲ بار با دستگاه چرخگوشت با درجه ریز چرخ کنید تا کاملاً نرم شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرانی؛ مشابه رستورانها
مرحله دوم: گرفتن آب پیاز
پیازها را با رنده ریز رنده کنید و سپس با فشار دست آب آنها را بگیرید.
بهترین گزینه برای کباب کوبیده، استفاده از پیاز سفید است.
پیازهای متوسط را برای رنده کردن انتخاب کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه «پیله دبیج»؛ یک خورش خوشمزه و برای گیلانیها
مرحله سوم: مخلوط کردن پیاز و گوشت
پیاز رنده شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
نمک، فلفل و زعفران آب شده را نیز اضافه کنید و خوب ورز دهید.
مخلوط را تا جایی ورز دهید که به دست نچسبد.
سپس با سلفون روی مخلوط را بپوشانید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
بیشتر بخوانید: نگذارید برنج باقیمانده دور ریخته شود، میتوانید با آن پیتزا درست کنید
بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب کردی
مرحله چهارم: گذاشتن کباب روی توری
دو طرف توری را با کره یا روغن چرب کنید تا گوشت به آن نچسبد.
یک نایلون روی توری قرار دهید و با دست، گوشت را به ضخامت ۱-۲ سانتیمتر روی آن پخش کنید.
توجه داشته باشید که گوشت به صورت یکدست روی توری پخش شود تا به خوبی کباب شود.
بعد از پخش کردن، توری را ببندید، آن را بچرخانید و نایلون را از روی گوشت بردارید.
“““html
گوشت را بردارید.
نکته: هر چه گوشت را نازکتر روی توری پهن کنید، کباب نرمتر و خوشمزهتری خواهید داشت.
بیشتر بخوانید: رسپی کتلت تهرانی
مرحله پنجم: کباب کردن گوشت
منقل را آماده کنید و حرارت مناسبی که خیلی تند نباشد را برقرار کنید.
توری را روی ذغال قرار دهید و هر چند دقیقه آن را بچرخانید.
میتوانید حین پخت کباب با یک قلمو روی آن کره بمالید تا طعم بهتری بگیرد.
مواظب باشید که کباب را بیشتر از حد روی ذغال نپزید تا خشک نشود.
بیشتر بخوانید: رسپی خمیر پیراشکی در خانه
مرحله ششم: سرو کباب کوبیده
بعد از اینکه کباب به اندازه دلخواهتان پخت، توری را از روی ذغال بردارید و با یک چاقو آن را برش بزنید.
شما میتوانید کباب کوبیده را با برنج و گوجه کبابی سرو کنید.
در این مقاله از مجله رضیم، رسپی کباب کوبیده روی توری توضیح داده شد. از این روش میتوانید هنگامی که در مسافرت هستید یا وقتی زمان محدودی دارید، استفاده کنید.