“`html
دستور تهیه کروکت فرانسوی +عکس
کروکت (croquette) نوعی کوفته فرانسوی است که میتوانید با گوشت، ماهی و مرغ درست کنید. این غذا را میتوان به عنوان غذای اصلی یا تزئینی برای میز یا پیشغذا استفاده کرد. با ما همراه باشید.
کروکت فرانسوی-دستور تهیه کروکت فرانسوی
1 – دستور تهیه کروکت فرانسوی
اگر به غذاهای ملل علاقه دارید، حتماً میدانید که غذاهای فرانسوی بسیار خوشمزه هستند و با ذائقه ما ایرانیها هم سازگارند. با تهیه این غذاها، میتوانید تنوع بیشتری به مهمانیهایتان ببخشید.
مواد اولیه:
- آرد سوخاری: 1 لیوان
- تخم مرغ: 2 عدد
- جعفری خرد کرده: 3 قاشق غذاخوری
- هویج متوسط: 2 عدد
- سینه مرغ: 750 گرم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
دستور تهیه :
- مرغ را بشویید، خرد کنید و استخوانهای آن را بگیرید. سپس آن را چرخ کرده و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا چسبنده شود.
- هویجها را پوست گرفته و از طول به 4 قسمت تقسیم کنید و بپزید تا نرم شوند. کمی از مایه مرغ را بردارید و دستان خود را نمناک کنید. سپس آن را با دست پهن کنید.
- یک برش هویج، جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده روی آن بگذارید و سپس آن را به شکل گرد یا سوسیس کوکتل در بیاورید.
- کروکت را ابتدا در آرد سوخاری بزنید، بعد در تخم مرغ زده شده و دوباره در آرد سوخاری بزنید و سپس در روغن داغ سرخ کنید.
2 – کراکت سیب زمینی خانگی
مواد لازم :
- پوره سیب زمینی: 680 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- پنیر پارمزان رنده شده: 1/2 پیمانه
- جعفری خرد شده: 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- آرد: 1/4 پیمانه
- پودر نان (سوخاری): 3/4 پیمانه
- روغن برای سرخکردن: 6 قاشق غذاخوری
دستور تهیه :
کراکت سیب زمینی همیشه گزینهای عالی و خوشمزه است، چه به عنوان دورچینی ترد و خوشمزه و چه به عنوان یک شام سبک با سس گوجه یا سالاد سبزیجات.
کراکت سیب زمینی از ترکیب سیبزمینی با آرد، تخممرغ و پودر نان تهیه میشود و سپس سرخ میشود. اما برای اینکه غذا سالمتر و کمچربتر باشد، میتوانید آن را کمی سرخ کرده و سپس در فر بپزید.
این روش باعث میشود که کراکت ترد و خوشمزه بماند بدون اینکه در روغن غوطهور شود.
قبلاً دستور تهیه کراکتهای مرغ، گوشت و سبزیجات را نیز معرفی کردهایم. حالا نوبت به کراکت سیبزمینی است که یکی از سادهترین انواع کراکت است، ولی به همان اندازه خوشمزه است و میتوان از آن به عنوان میانوعده یا دورچینی برای غذاهای مختلف استفاده کرد.
“““html
مرحله اول:
- برای درست کردن کروکت، ابتدا باید تخممرغها در دمای اتاق باشند.
- بنابراین آنها را یک ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید. در همین حین، پوره سیبزمینی را آماده کنید. برای این کار، سیبزمینیها را آبپز یا بخارپز کنید.
- اگر به سیر علاقه دارید، میتوانید سیبزمینیها را همراه با چند حبه سیر بخارپز کنید.
- پس از اینکه سیبزمینیها کمی خنک شدند، آنها را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید یا در غذاساز بریزید.
مرحله دوم:
- زمانی که پوره سیبزمینی خنک شد، آن را با یک تخممرغ هم زده و پنیر پارمزان رنده شده مخلوط کنید.
- سپس جعفری خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند. مراقب باشید بیش از حد هم نزنید چون ممکن است مایه چسبناک شود.
- همچنین توجه داشته باشید که به دلیل استفاده از پنیر، نیازی به نمک زیاد نیست. حالا با یک قاشق بزرگ، مایه را به شکل توپک درآورده و روی سینی بچینید.
- شما باید حدود ۱۰ توپک داشته باشید که میتوانید این کار را با دست هم انجام دهید.
مرحله سوم:
- حالا هر توپک را از وسط نصف کرده و با دستشان را به شکل استوانهای درست کنید. سپس کروکتها را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
- در این مدت، سه بشقاب آماده کنید و یکی را با آرد، دومی را با دو تخممرغ همزده و سومی را با پودر سوخاری پر کنید. همچنین یک سینی فر آماده کنید و روی آن کاغذ روغنی بگذارید.
- پس از ۲۰ دقیقه، کروکتها را از یخچال بیرون آورده و یکی یکی در آرد بغلتانید. آرد اضافی را بتکانید تا فقط یک لایه نازک آرد روی آنها باقی بماند.
- سپس هر کروکت را در تخممرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و دوباره به سینی برگردانید.
- کف یک تابه بزرگ، دو قاشق روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بگذارید. حدود یک سوم از کروکتها را به آرامی داخل تابه بگذارید. بهتر است از تابه دستهدار استفاده کنید. دو تا سه دقیقه آنها را سرخ کنید و در این مدت مرتب تابه را جابجا کنید تا کروکتها نسوزند.
- زمانی که کروکتها طلایی شدند، آنها را از تابه بیرون آورده و روی سینی فر با کاغذ روغنی بچینید. این کار را برای بقیه کروکتها در دو مرحله تکرار کنید.
- فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کروکتهای سیبزمینی ترد و خوشمزه آماده شوند.
نکته: میتوانید در وسط هر کروکت یک تکه پنیر موزارلا یا پنیر چدار قرار دهید. به این ترتیب، وقتی کروکت را گاز میزنید، یک تکه پنیر گرم و نرم زیر دندانتان میآید و کروکت کمی کشدار خواهد شد.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه کیم چی غذای محبوب کره ای
بروسکتا یا بروشتا | دستور تهیه غذای محبوب ایتالیایی مرحله به مرحله
دستور تهیه هوموس غذای لبنانی بی نظیر و عالی در منزل