بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه کلاب مرغ و اسفناج خوشمزه و ساده به سبک کافه ای

مواد لازم کلاب مرغ و اسفناج


سینه مرغ ۱ عدد
اسفناج ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
قارچ مقداری
پنیر خامه ای مقداری
خامه به میزان لازم
نمک و فلفل
نان تست

طرز تهیه کلاب مرغ و اسفناج

اول از همه بگم که این موادی که درست میکنیم را میتونید در کنار پاستا هم سرو کنید که اونم طعمش عالیه.حالا برای شروع ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و یه پیاز داغ محشر تهیه میکنیم که به این صورت که پیاز سبک شد بهش زردچوبه نمک و فلفل میزنیم وقتی پیاز داغ گرفتیم میزاریم کنار بعد مرغ رو هم گریل کردم بعد با چنگال ریش ریش کردم ریختم روی پیاز داغ ها،اسفناج را جدا خرد کردم و بخار پز کردم و اضافه کردم به ظرف مرغ و قارچ ها را هم اسلایس کردم و جدا با حرارت بالا تفت دادم که آب نندازه بعد ریختم روی بقیه مواد و حالا با شعله متوسط بهش پنیر خامه ای و پوره سیر و نمک و فلفل اضافه کردم و هم زدم تا با بقیه مواد مخلوط بشه، بعد شعله را خاموش کردم و بهش خامه اضافه کردم؛ موادمون حاضره ،حالااامیریزیم لابه لای نان تست و میزاریم توی دستگاه گریل اما اگه مثه من دستگاه ندارید ساندویچ ها را بعد از آماده سازی بپیچید لای فویل و بعد در تابه چدن قرار بدید یه جسم سنگین بزارید روش تا کاملا پرس بشه بعد با چاقو از وسط نصف کرده و سرو کنید،نوش جااان👌

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل