“`html
کمپوت سیب | دستور تهیه “کمپوت سیب” خانگی با نکات ضروری
کمپوت یکی از دسرهای خوشمزه و سالم است که خیلی راحت میتوانیم در خانه درست کنیم. این دسر برای بچههای کوچک یا افرادی که نمیتوانند میوه خام بخورند بسیار مفید است. پس با ما همراه باشید!
دستور تهیه کمپوت سیب خوشمزه خانگی
مواد لازم برای تهیه کمپوت سیب
- سیب 6 عدد
- آب 2 لیوان
- شکر 1/3 لیوان
- گلاب 1/2 لیوان
روش تهیه کمپوت سیب
- سیبها را بشویید و به دلخواه برش دهید. بعد آنها را در مخلوط آب، شکر و گلاب بریزید. این مخلوط را در ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص ماکروفر قرار دهید و داخل ماکروفر بگذارید و آن را روی قدرت 100% به مدت 5 دقیقه تنظیم کنید.
- بعد از 5 دقیقه، مواد را با قاشق هم بزنید و اجازه دهید 5 دقیقه دیگر کمپوت پخته و آماده شود. در کل، کمپوت به 10 دقیقه زمان نیاز دارد. بعد کمپوتها را در یخچال بگذارید تا سرد شوند و سپس لذت ببرید.
نکات مهم در تهیه کمپوت سیب
- بهتر است کمپوت را با میوههای فصل تازه و به مقدار کم آماده کنید.
- زمانی که میوهها را پوست میکنید، سعی کنید به آرامی این کار را انجام دهید تا شکل میوه خراب نشود.
- کمپوت را زیاد نپزید، چون ممکن است له شود.
- برای رنگ زیباتر، میتوانید مقداری زعفران به کمپوت اضافه کنید.
- اگر دوست دارید، به جای گلاب و زعفران میتوانید کمی وانیل به کمپوت بیفزایید.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه یک دسر لبنانی به نام مهلبیه
دستور تهیه ساندا، دسر آمریکایی خوشمزه
دستور تهیه روکر موز، دسر ایتالیایی بی نظیر
دسر گلابی : دستور تهیه دسر کاراملی گلابی با بستنی
گردآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی