“`html
کمپوت شاه توت یک دسر خوشمزه و سالم است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. شاه توت میوهای پر از آنتیاکسیدان و ویتامین است و کمپوت آن علاوه بر طعمی خوشایند، خاصیتهای درمانی هم دارد. در این مقاله از رضیم بلاگ، طرز تهیه کمپوت شاه توت را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم.
طرز تهیه کمپوت شاه توت خانگی
- زمان لازم برای آمادهسازی و پخت این کمپوت حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه است.
- این مقدار مواد برای ۳ تا ۴ شخص مناسب است و میتوانید با محاسبه ساده به راحتی مقدار مواد را بیشتر کنید و در حجمهای بزرگتر این دسر خوشمزه را درست کنید.
- تهیه این کمپوت از نظر سختی در سطح متوسط قرار دارد.
مواد لازم برای تهیه کمپوت شاه توت خانگی
شاه توت تازه | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۵۰۰ گرم |
آب | ۱ لیوان |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
مرحله اول: شستن شاه توت
شاه توتها را خوب بشویید و دم آنها را جدا کنید.
مرحله دوم: پختن شاه توت
شاه توتها را در قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. مقداری آب به آن اضافه کنید تا شاه توتها نرم شوند.
مرحله سوم: اضافه کردن شکر و آب لیمو
وقتی شاه توتها نرم شدند، شکر و آب لیمو را به آنها اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر مگنولیا قالبی؛ با بیسکویت لیدی فینگر
مرحله چهارم: پختن کمپوت
بگذارید کمپوت برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد تا غلیظ شود.
مرحله پنجم: پر کردن شیشهها
کمپوت داغ را با استفاده از قیف در شیشههای استریل شده بریزید. دقت کنید کمی فضای خالی در بالای شیشهها باقی بماند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشک شاه توت
مرحله ششم: بستن شیشهها
درپوشهای فلزی را محکم روی شیشهها بسته کنید.
مرحله هفتم: استریل کردن شیشهها
شیشههای پر شده را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و آب را طوری بریزید که شیشهها تا نیمه در آب قرار بگیرند. قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید آب به جوش بیاید. به مدت ۲۰ دقیقه شیشهها را در آب جوش نگه دارید.
مرحله هشتم: خنک کردن شیشهها
بعد از ۲۰ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید شیشهها به آرامی خنک شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی شاه توت و نارگیل
مرحله نهم: نگهداری کمپوت
پس از خنک شدن کامل، شیشهها را در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید.
“`
در تهیه کمپوت شاه توت به ۵ نکته مهم زیر توجه کنید
- برای اینکه کمپوت شما طعم بهتری داشته باشد، میتوانید از انواع مختلف شاه توت استفاده کنید.
- مقدار شکر را میتوانید بر اساس ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
- برای اینکه کمپوت شما مدت زمان بیشتری تازه بماند، از شیشههای استریل شده استفاده کنید.
- بهتر است از شکر قهوهای برای تهیه کمپوت استفاده کنید تا طعم کاراملی به آن بدهد.
- میتوانید به کمپوت خود کمی هل، دارچین یا وانیل اضافه کنید تا عطر و طعم آن بهتر شود.
با رعایت این نکات، میتوانید یک کمپوت شاه توت خانگی خوشمزه و سالم تهیه کنید که در تمام طول سال قابل استفاده است. امیدواریم که رسپی فوق مورد توجه شما قرار گرفته باشد. اگر شما در تهیه کمپوت شاه توت از ترفندهایی استفاده میکنید که موجب طعم بهتر آن میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک گذارید.