محمدرضا اعتمادی، متخصص در زمینه خونشناسی و سرطان، توضیح داد که «دلایل زیادی میتوانند باعث بروز کمخونی شوند که مهمترین آنها دلایل غذایی هستند.»
او همچنین گفت: «استفاده از بعضی داروها، مانند داروهایی که برای درمان روماتیسم استفاده میشوند، ابتلا به بیماریهای خودایمنی مثل لوپوس، تکنیکهای درمانی چون پرتو درمانی و شیمی درمانی، تماس با مواد شیمیایی و سمی، و همچنین عفونتها نیز میتوانند از عوامل مهم بروز کمخونی باشند.»
اعتمادی تأکید کرد: «تحقیقات نشان داده است که در سالهای اخیر، کمخونی در کودکان به دلایل عادات غذایی نامناسب و بعضی بیماریها، بیشتر از بزرگسالان افزایش یافته است.»
کمخونی در کودکان بیشتر از بزرگسالان افزایش یافته است
او یادآور شد: «بسیاری از کودکان غذای کافی حاوی آهن مصرف نمیکنند و این موضوع موجب افزایش بروز کمخونی در آنها شده است.»
اعتمادی گفت: «منابع غنی آهن شامل گوشت گاو، صدفهای خوراکی، اسفناج، عدس، سیبزمینی و تخم آفتابگردان هستند.»
او خاطرنشان کرد: «عفونتهای ویروسی در کودکان نیز یکی از دلایل دیگر بروز کمخونی در سنین پایین است.
منبع: وبدا