“`html
دستور تهیه کوفته سیرابی ایلام
مادران و بانوان هنرمند در این استان با استفاده از موادی مثل سیرابی چرخ کرده، آرد، پیاز، نمک، گیاهان خوشعطر (مثل آویشن، ترخون، پونه و نعناع)، روغن حیوانی و ادویهجات محلی، این خوراک بسیار خوشمزه و محلی را آماده میکنند. بیایید با هم این عمل را انجام دهیم.
طرز پخت کوفته سیرابی شیردان
مواد لازم برای تهیه کوفته سیرابی
- سیرابی و شیردان تمیز شده ۵۰۰ گرم
- ادویه مخلوط خورشی به مقدار لازم
- تخم مرغ ۱ عدد
- پیاز رنده ریز شده ۲ قاشق غذاخوری
- پودر نان سوخاری ۲ تا ۳ قاشق
- سبزیجات معطر به مقدار لازم
- سیر ۲ حبه
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- رب ۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه کوفته سیرابی
- ابتدا سیراب و شیردان را با چرخ گوشت چرخ کنید. بهتر است این کار را دو بار انجام دهید. سپس پیاز رنده شده را از آب بگیرید و سیر رنده شده، تخم مرغ، پودر نان سوخاری، نمک، فلفل و ادویهها را به آن اضافه کنید و همه را با دست خوب مخلوط کنید.
- مقداری از مایه کوفته را به اندازه یک گردوی بزرگ در دست گرد کنید.
- تابه را گرم کنید و مقداری روغن سرخ کردنی اضافه کنید و کوفتهها را تا زمانی که رنگشان تغییر کند سرخ کنید.
- اگر دوست دارید، میتوانید کوفتهها را قبل از سرخ کردن در پودر نان سوخاری بغلتانید.
- با کوفتههای سرخ شده میتوانید انواع غذاهای خوشمزه درست کنید.
چند نکته برای تهیه کوفته سیرابی
اگر بخواهید میتوانید کمی گوشت مرغ یا گوسفند یا گوساله هم به این مخلوط اضافه کنید و نسبت آن را به دلخواه تنظیم کنید.
بعد از اینکه کوفتهها را درست کردید، میتوانید آنها را با سس یا بدون سس سرو کنید. همچنین با استفاده از خلالهای چوبی و سایر مواد دیگر، میتوانید یک دیس جذاب و خوشمزه از فینگر فودها تهیه کنید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه سیرابی شیردان مخصوص صبحانه + خواص آن
دلمه سیرابی | دستور تهیه دلمه ای عجیب و پر خاصیت
دستور تهیه ی کوفته برنجی سنتی به روش اصیل اصفهانی