بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

کیک خیس | ۳ روش متفاوت و آسان برای پخت کیک خیس + عکس (مرحله به مرحله)

“`html

کیک خیس – دستور تهیه کیک مرطوب شکلاتی

کیک خیس شکلاتی یا مرطوب یکی از کیک‌هایی است که بافتی بسیار نرم دارد و وقتی آن را می‌خورید، به آرامی آب می‌شود! این کیک یکی از محبوب‌ترین‌هاست. بیایید با هم این دستور تهیه را دنبال کنیم.

دستور تهیه مرحله به مرحله کیک خیس

1 – دستور تهیه کیک خیس با شکلات تلخ

مواد لازم:

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پودر شکر ۱ لیوان
  • ماست نصف لیوان
  • شیر نصف لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • شکلات تلخ ۷۰٪ رنده شده نصف لیوان
  • پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر ۱ بسته ۱۰ گرمی
  • وانیل ۱ بسته ۵ گرمی
  • دارچین نصف قاشق چای‌خوری
  • آرد ۲ لیوان

دستور تهیه:

  1. آرد، بکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک می‌کنیم.
  2. فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن می‌کنیم.
  3. تخم مرغ و شکر را با همزن خوب می‌زنیم تا حباب روی آن پدیدار شود، سپس شیر، ماست، روغن مایع، وانیل و پودر کاکائو را اضافه کرده و با همزن مخلوط می‌کنیم.
  4. حالا از آرد الک شده، ۳ قاشق غذاخوری به مواد مخلوط می‌زنیم و مقداری از مواد را جدا کرده و کنار می‌گذاریم.
  5. سپس بقیه آرد و شکلات رنده شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.
  6. قالب انتخابی را چرب کرده و کمی آرد می‌پاشیم، سپس خمیر را در آن می‌ریزیم و به فر می‌گذاریم تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
  7. بعد از ۴۰ دقیقه، وقتی کیک آماده بود، با چنگال بر رویش چند سوراخ ایجاد کرده و مایع جدا شده را روی کیک داغ می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا کیک خنک شود. در نهایت، روی آن را با پودر نارگیل تزیین می‌کنیم.

2 – دستور تهیه کیک خیس لیمویی

مواد لازم:

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱ لیوان
  • شیر ۱ لیوان
  • روغن مایع ۱ لیوان
  • کاکائو ۱ بسته ۲۵ گرمی
  • رنده پوست ۱ عدد لیمو
  • بکینگ پودر ۱ پاکت
  • آرد ۲ تا ۲.۵ لیوان

برای خیس کردن کیک شکلاتی لیمویی

  • نسکافه ۲ پاکت ۳ در ۱
  • شیر ۲ لیوان

رویه:

  • سس شکلاتی ۱ پاکت
  • شیر ۲.۵ لیوان

دستور تهیه:

  1. شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده، سپس کاکائو، شیر و روغن را اضافه می‌کنیم و در نهایت آرد، بکینگ پودر و رنده پوست لیمو را می‌زنیم.
  2. مواد را در ظرف پیرکس چرب شده می‌ریزیم و به فر با دمای ۱۷۰ درجه می‌گذاریم تا بپزد. حالا برای خیس کردن کیک: شیر سرد و نسکافه را با هم مخلوط کرده و بر روی کیک ولرم و برش‌خورده می‌ریزیم تا خوب خیس شود. سپس سس شکلاتی و شیر را در حرارت مخلوط کرده و بر روی کیک می‌زنیم تا سرد شود. وقتی کاملا خنک شد، روی آن را با پودر نارگیل می‌پوشانیم.

3 – دستور تهیه کیک خیس با کاکائو

مواد لازم:

  • شکر و روغن مایع و شیر هرکدام ۱.۵ لیوان
  • آرد ۲ لیوان
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
  • وانیل ۱/۸ قاشق چای‌خوری
  • پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری سرپر

دستور تهیه:

  1. فر را روشن می‌کنیم…

“““html

  1. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. ابتدا شکر، روغن مایع، شیر و پودر کاکائو را در یک ظرف خوب مخلوط کنید و یک لیوان از مواد را کنار بگذارید تا بعداً به عنوان سس روی کیک استفاده شود.
  2. آرد و بکینگ پودر الک شده و وانیل را به بقیه مواد اضافه کنید، سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کرده و خوب با همزن بزنید.
  3. مواد را در یک ظرف که قبلاً چرب کرده‌اید بریزید و در فر بگذارید تا ۴۵ دقیقه بپزد. سپس گریل را روشن کنید تا کمی روی کیک سرخ شود.
  4. کیک را در حالی که داغ است بیرون آورده و برش بزنید. سس آماده‌شده را روی کیک داغ بریزید و منتظر بمانید تا کیک سرد شود و سس به‌طور کامل جذب کیک شود.

بیشتر بخوانید :

۶ راز خوشمزه برای تازه نگه داشتن انواع کیک و شیرینی

سوالات رایج همه ی ما در زمینه پختن کیک

کیک اسپارتاک : دستور تهیه کیک روسی خوشمزه

دستور تهیه کیک طرح قلب با شکلات + تصویر

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل