بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

کیک عسلی با گردو (مرحله به مرحله)

“`html

کیک عسلی با گردو

کیک عسلی با گردو یکی از کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و سبک دارد. این کیک خیلی مقوی و شوید و به راحتی درست می‌شود، و می‌تواند یک دسر شیک برای مهمانی‌ها باشد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این کیک خوشمزه با دستور تهیه کیک عسلی با گردو در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
آرد ۱ و نیم پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
کره ۱۲۰ گرم
عسل ۶ قاشق غذا خوری
گردو خرد شده ۱ لیوان
نمک نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری

دستور تهیه کیک عسلی با گردو

تهیه مخلوط تخم مرغ و شکر
برای درست کردن کیک عسلی با گردو ابتدا چهار تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و با همزن بزنید تا کمی پف کند. سپس شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کرم رنگ و یکدست شوند.

اضافه کردن وانیل
بعد از آن وانیل را به مخلوط اضافه کنید و تا زمانی که بوی آن پخش شود هم بزنید. سپس خامه صبحانه را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب یکدست شود.

آماده‌سازی آرد و بکینگ پودر
در یک ظرف دیگر، آرد را الک کنید تا سبک شود. سپس نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. این مخلوط را ۲ تا ۳ بار الک کنید تا کاملاً صاف شود.

ترکیب آرد با مخلوط تخم مرغ
آرد را به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید تا خوب مخلوط شود. نگران سفتی مواد نباشید، زیرا در فر خود را باز می‌کند.

ریختن مخلوط کیک در قالب
کف یک قالب ۲۲ سانتیمتری را با روغن یا کره چرب کنید، یا کاغذ روغنی بگذارید. مواد کیک را در قالب بریزید و در فر که از ده دقیقه قبل گرم کرده‌اید قرار دهید. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

پخت کیک
بگذارید کیک به مدت ۴۰ دقیقه بپزد تا روی آن طلایی شود. در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک خراب نشود. با یک سیخ چوبی چک کنید، اگر چیزی به آن نچسبید، کیک آماده است.

تهیه مخلوط کره، عسل و گردو
مقداری کره را در یک ظرف بریزید و روی حرارت کم ذوب کنید. سپس عسل و گردو را به آن اضافه کرده و هم بزنید. بعد از اینکه کیک پخت، آن را از فر بیرون بیاورید.

کاور کردن کیک
مخلوط کره و عسل و گردو را روی کیک بریزید و به آرامی پخش کنید. با لیسک سطح کیک را صاف کنید و دوباره کیک را در فر قرار دهید تا گردوها طلایی شوند.

خنک کردن کیک و سرو
بعد از ۵ دقیقه کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. سپس کیک را از قالب بیرون آورده و در ظرف مناسب قرار دهید. برای تزئین از حلقه‌های موز یا توت فرنگی و مغز گردو خرد شده استفاده کنید. کیک را به شکل دلخواه برش بزنید و با چای سرو کنید.

منبع : پانا مگ

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل