بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

کیک قاشقی : ۳ روش ساده جهت تهیه کیک قاشقی (مرحله به مرحله)

دستور تهیه کیک قاشقی شکلاتی و لیمویی

رضیم : این کیک قاشقی سریع تهیه می‌شود و طعمی ملایم دارد. اگر شیرینی را دوست دارید، بعد از اینکه کیک را از روغن درآورید، آن را در شکر بغلتانید یا در شیره زعفرانی بگذارید. همچنین ریختن شکلات آب‌شده روی آن بسیار خوشمزه می‌شود.

3 روش برای تهیه کیک قاشقی در خانه

1. دستور تهیه کیک قاشقی لیمویی

برای تهیه یک کیک خانگی قاشقی خوشمزه به ده دقیقه زمان برای آماده‌سازی و دو ساعت زمان برای پخت نیاز دارید. می‌توانید آن را با بستنی لیمویی همراه کنید. توصیه می‌کنیم برای تهیه این کیک، از پودر کیک آماده استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک قاشقی لیمویی

  1. یک بسته پودر کیک آماده (۲۸ گرم)
  2. نصف فنجان آب لیمو تازه
  3. نصف فنجان آب
  4. یک سوم فنجان کره نرم شده
  5. سه عدد تخم‌مرغ

برای لعاب روی کیک

  • دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه
  • یک قاشق چای‌خوری پوست رنده‌شده لیمو
  • یک فنجان خاک قند

دستور تهیه کیک قاشقی لیمویی

تمام مواد کیک را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. سپس یک آرام پز را با روغن چرب کرده و خمیر کیک را به آرامی درون آن بریزید.

درجه آرام پز را روی بالاترین قرار داده و کیک را به مدت دو ساعت بپزید. هنگامی که مرکز کیک سفت شود و خلال دندانی که در آن فرو کنید تمیز بیرون بیاید، کیک آماده است.

مواد لعاب را نیز با هم مخلوط کنید تا یکدست و خاک قند کاملاً حل شود. سپس آن را روی کیک پخته شده بریزید. پیشنهاد می‌شود کیک را با بستنی وانیلی سرو کنید.

بیشتر بخوانید : دستور تهیه کیک لیمویی با ۳ روش جذاب

2. دستور تهیه کیک قاشقی شکلاتی

این دستور یکی از بهترین روش‌های تهیه کیک قاشقی شکلاتی است و به ده دقیقه زمان برای آماده‌سازی و چهل دقیقه زمان برای پخت نیاز دارد.

مواد لازم برای تهیه کیک قاشقی شکلاتی

  1. یک فنجان شکر قهوه‌ای
  2. یک فنجان آرد همه‌منظوره
  3. سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو (بدون شکر)
  4. نصف قاشق چای‌خوری نمک
  5. دو قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  6. نصف فنجان شیر
  7. دو قاشق غذاخوری کره ذوب‌شده

برای تزیین روی کیک

  • یک فنجان شکر قهوه‌ای
  • یک چهارم فنجان پودر کاکائو بدون شکر

دستور تهیه کیک قاشقی شکلاتی

فر را از قبل تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب مورد نظر خود را چرب کنید.

در یک ظرف بزرگ، شکر، آرد، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس شیر و کره ذوب‌شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

سپس مواد رویه را مخلوط کرده و آن را روی خمیر در قالب بریزید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید. امیدواریم از این دو نوع کیک قاشقی لذت ببرید.

بیشتر بخوانید : دستور تهیه کیک خیس شکلاتی با روشی جدید + سس شکلاتی

3. دستور تهیه کیک قاشقی بدون فر

مواد لازم برای تهیه کیک قاشقی ساده

  1. آرد ۲ پیمانه
  2. شکر ۱ پیمانه
  3. ماست ۱ پیمانه
  4. تخم‌مرغ ۲ عدد
  5. وانیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  6. بکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری

دستور تهیه کیک قاشقی ساده و بدون فر

برای تهیه این کیک، ابتدا تخم‌مرغ و شکر و وانیل را با چنگال خوب هم بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مخلوط تخم‌مرغ و شکر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. بعد از آن، ماست را اضافه کرده و ادامه دهید تا مخلوطی یکدست به دست آید.

در این مرحله، درون یک ماهی‌تابه روغن بریزید و اجازه دهید کمی روی حرارت ملایم داغ شود. اگر حرارت زیاد باشد، کیک قبل از پخت می‌سوزد و داخل آن خام می‌ماند.

سپس مقداری از مواد کیک با قاشق بردارید و درون روغن بیاندازید. می‌توانید از قالب استفاده کنید. اگر قالب شما استیل است، اجازه دهید داغ شود تا مواد به آن نچسبد.

سپس از مواد داخل قالب‌ها بریزید و زیاد نریزید تا کیک‌ها ضخیم نشوند و داخل آن‌ها خام نماند. حرارت باید ملایم باشد تا کیک‌ها کاملاً پخته شوند. وقتی روی کیک‌ها حباب زد و سفت شد، می‌توانید آن‌ها را برگردانید.

اجازه دهید کیک هم مغزپخت شود و هم سرخ شود تا ظاهر زیبایی داشته باشد. بعد از سرخ شدن دو طرف، کیک‌ها را روی دستمال یا در سبد قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود.


بیشتر بخوانید :

۳ روش عالی برای تهیه کیک انبه خانگی

۳ روش متفاوت برای تهیه کیک شاه بلوط خانگی

دستور تهیه کیک فنجانی بخارپز داخل قابلمه و بدون فر

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل