بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

یخچال یا فریزر؟ نحوه نگهداری پوره گوجه فرنگی

“`html

برای نگهداری پوره گوجه فرنگی و جلوگیری از خراب شدن آن روش‌های مختلفی وجود دارد. اما چطور می‌توان پوره گوجه را برای مدت طولانی نگه داشت؟ در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید با روش‌های نگهداری پوره گوجه فرنگی در یخچال و فریزر آشنا شوید.

روش‌های نگهداری پوره گوجه فرنگی

پوره گوجه فرنگی کاربردهای زیادی دارد و معمولاً برای تهیه غذاهای مختلف استفاده می‌شود. اما چطور می‌توان پوره گوجه فرنگی را در یخچال و فریزر نگهداری کرد تا خراب نشود؟ در ادامه به روش‌های موثر استفاده شده برای نگهداری پوره گوجه فرنگی می‌پردازیم.

۱- نگهداری پوره گوجه فرنگی خام در فریزر

یک از آسان‌ترین روش‌ها، فریز کردن پوره گوجه فرنگی به صورت خام است. ابتدا باید گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و در آبکش بگذارید تا خشک شوند. سپس آن‌ها را از وسط نصف کرده و قسمت‌های خراب و سفید را جدا کنید.

گوجه‌ها را در غذاساز ریخته یا رنده کنید و بعد در کیسه‌های زیپ‌دار بریزید. درب کیسه‌ها را محکم ببندید و آن‌ها را در فریزر قرار دهید.

بیشتر بخوانید: چطور زنجبیل را خشک کنیم؟

۲- نگهداری پوره گوجه فرنگی پخته شده در فریزر

در این روش، ابتدا گوجه‌های سالم را بشویید و قسمت‌های خراب را جدا کنید. گوجه‌ها را با غذاساز یا گوشت‌کوب میکس کنید. یک قابلمه را روی حرارت بگذارید و گوجه‌ها را داخل آن بریزید.

اجازه دهید آب گوجه فرنگی کم شود تا پوره غلیظ شود. سپس شعله را خاموش کرده و صبر کنید پوره خنک شود.

حالا می‌توانید پوره را در قالب‌های کوچک ریخته و در فریزر قرار دهید. وقتی منجمد شد، آن‌ها را در کیسه‌های زیپ‌دار بریزید و در فریزر نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: روش خشک کردن گوجه فرنگی؛ در آفتاب، فر…

۳- نگهداری پوره گوجه در یخچال

در این روش، گوجه‌ها را بشویید و چند دقیقه در آب جوش قرار دهید. بعد از ۳۰ ثانیه، گوجه‌ها را آبکش کنید و پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس آن‌ها را در غذاساز بریزید و میکس کنید.

پوره‌ی به دست آمده را در شیشه بریزید و یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. مقداری آب در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، درب شیشه را ببندید و آن را داخل قابلمه قرار دهید.

اجازه دهید شیشه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در آب بجوشد. سپس آن را از آب خارج کرده و در محیط آشپزخانه بگذارید تا خنک شود. این پوره را می‌توانید تا یک سال در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: مناسب‌ترین ظرف برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

نکاتی که باید برای نگهداری پوره گوجه فرنگی در یخچال و فریزر بدانید

در ادامه به چند نکته طلایی برای نگهداری پوره گوجه فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

    “““html
  • برای اینکه پوره گوجه فرنگی در یخچال مدت بیشتری بماند، کمی نمک به آن اضافه کنید.
  • اگر می‌خواهید کیفیت پوره گوجه فرنگی بهتر شود، ابتدا پوست گوجه‌ها را جدا کنید و بعد آنها را پوره کنید. برای اینکه پوست گوجه فرنگی راحت‌تر جدا شود، آن را به مدت ۳۰ ثانیه در آب جوش قرار دهید و سپس در آب یخ بگذارید تا پوست به راحتی کنده شود.
  • برای نگهداری پوره گوجه فرنگی در یخچال، حتماً از شیشه‌ای تمیز و خشک استفاده کنید.
  • اگر پوره گوجه فرنگی را می‌جوشانید، حتماً شعله را کم کنید و مرتب آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
  • برای اینکه بعد از انجماد پوره گوجه فرنگی به راحتی جدا شود، آن را در کیسه‌های پلاستیکی به مقدار کم بریزید و خوب پهن کنید.
  • برای نگهداری از گوجه فرنگی در یخچال، حتماً شیشه را خوب تمیز کنید و بعد از ریختن پوره در آن، آن را بجوشانید تا بیشتر بماند.
  • برای نگهداری گوجه رنده شده در یخچال، بهتر است آن را در یک ظرف دربسته بریزید و حداکثر بعد از یک روز مصرف کنید. در غیر این صورت، بهتر است آن را در شیشه ریخته و بجوشانید تا ماندگاری‌اش بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: ترفندهای تضمینی نگهداری طولانی‌مدت گوجه فرنگی تازه

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، به بهترین روش‌های نگهداری پوره گوجه فرنگی در یخچال و فریزر پرداخته شده است. فراموش نکنید که برای تهیه پوره گوجه فرنگی از گوجه فرنگی‌های رسیده و سالم استفاده کنید و آن را به روش درستی در یخچال و فریزر قرار دهید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل