بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۲روش برای تهیه پاستا پنه خوشمزه و لذیذ (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه پاستا پنه آلفردو، خوشمزه و متفاوت

پاستا پنه آلفردو یک نوع پاستا است. این غذا اصالتا ایتالیایی است ولی تقریباً در تمام دنیا درست می‌شود. این غذای محبوب با انواع مختلف سس‌ها تهیه می‌شود و نام پاستا بسته به سس تغییر می‌کند. در این مطلب، ما دستور تهیه پاستا پنه آلفردو را برای شما شرح می‌دهیم. با ما همراه باشید.

1 – دستور تهیه پاستا پنه آلفردو با قارچ

اگر دوست دارید، می‌توانید به این غذا قارچ هم اضافه کنید. مواد اولیه این دو نوع پاستا تقریبا مشابه هستند، فقط برای تهیه پنه آلفردو با قارچ باید ۳۰۰ گرم قارچ به مواد اولیه اضافه کنید.

مواد لازم برای پاستا پنه با قارچ

  • پاستا پنه 500 گرم
  • سینه مرغ 2 عدد
  • قارچ 300 گرم
  • کره یا روغن مایع 50 گرم
  • سیر 5 حبه
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان 70 گرم
  • شیر پرچرب 1 لیتر
  • آرد 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زنجبیل به مقدار لازم

دستور تهیه پاستا پنه با قارچ

  1. مرغ را بپزید.
  2. قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای برش بزنید و در یک ماهیتابه روی حرارت بگذارید تا آب آن‌ها تبخیر شود.
  3. پاستا را آماده کنید و در آبکش بریزید.
  4. سس آلفردو را آماده کنید، اما قبل از اضافه کردن پنیر پارمزان، قارچ را به سس بیفزایید.
  5. بعد، پنیر پارمزان را هم به سس اضافه کنید.
  6. حالا پاستا پنه آلفردو با مرغ را سرو کنید.


چند نکته برای تهیه پاستا پنه
:
برای تهیه این غذا از کره و روغن زیتون استفاده می‌شود و بیشتر روغن زیتون بعد از آبکش کردن پاستا، دور ریخته می‌شود. به همین دلیل این غذا چندان چرب نیست.

از طرفی از گوشت سفید برای تهیه آن استفاده می‌شود که بخاطر سلامتی بهتر از گوشت قرمز است. همچنین شیوه پخت این غذا آسان است و زمان زیادی نمی‌برد.

2 – پاستا پنه با سس آلفردو

مواد لازم برای تهیه پاستا پنه آلفردو

  • پاستا پنه 500 گرم
  • کره 100 گرم
  • خامه 100 گرم
  • سینه مرغ یا فیله مرغ خرد شده 300 گرم
  • نمک، فلفل سیاه یا فلفل قرمز، پودر آویشن به مقدار دلخواه
  • سیر 2 حبه
  • شیر 100 میلی لیتر
  • آرد 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان رنده شده 4 تا 6 قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده تازه 2 قاشق غذاخوری
  • ریحان چند برگ

دستور تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

  1. برای تهیه سس آلفردو، ابتدا 50 گرم کره را روی حرارت خیلی ملایم ذوب کنید و یک قاشق آرد به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
  2. سیر ریز رنده شده را به آن اضافه کنید و یک تفت کوچک بدهید.
  3. سپس 100 گرم خامه و 100 میلی لیتر شیر را به آن بیفزایید و بگذارید 2-3 دقیقه با هم ترکیب شوند.
  4. بعد، پنیر را به مخلوط کره و خامه اضافه کنید و مرتب هم بزنید و به حرارت ادامه ندهید.
  5. بهتر است خامه تازه باشد تا خیلی سفت نشود. اگر خامه کمی سفت بود، می‌توانید با یک یا دو قاشق غذاخوری شیر آن را رقیق کنید.
  6. در یک ظرف حدود یک لیتر آب و یک قاشق غذا خوری نمک و یک قاشق مرباخوری روغن بریزید و بگذارید جوش بیاید. سپس پاستاها را به آب در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه بپزند تا کاملاً پخته شوند.
  7. شاید فکر کنید 15 دقیقه برای پخت پاستا طولانی است. ولی در نظر داشته باشید که این پاستا به طور مستقیم سرو می‌شود و به همین دلیل.
  8. “““html

    دم کرده دوباره روی اجاق گاز قرار نمی‌گیرد، اگر در ۸ دقیقه طبخ شود، هنوز سفت بوده و بوی خامی می‌دهد!

  • روغن موجود در آب‌نمک باعث می‌شود پاستاها به هم نچسبند. به یاد داشته باشید که هنگام جوشیدن پاستاها، در ظرف باید باز باشد تا پاستاها نرم نشوند. در حین پخت پاستاها، یکی دو بار مخلوط را هم بزنید. بعد از ۱۵ دقیقه، پاستاها را در یک سبد آبکش بریزید و کمی آب روی آن‌ها بریزید تا نمک اضافی‌شان شسته شود.
  • همزمان با ریختن پاستاها در آب، در یک تابه، ۵۰ گرم کره را آب کنید و تکه‌های کوچک فیله یا سینه مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی سرخ شوند. سپس نمک و فلفل و نیمی از سس آلفردو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی بپزند تا مرغ‌ها طعم بگیرند.
  • سپس پاستاهای آبکش شده را در ظرف سرو بریزید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را روی آن بریزید و کمی پنیر پارمسان رویش بپاشید و با ریحان تزئین کرده و بلافاصله گرم سرو کنید. باقی سس آلفردو را روی بشقاب‌ها بریزید.
  • همچنین می‌توانید همه مواد را در ظرف پیرکس ریخته و روی آن پنیر پارمسان بیشتری بریزید و در وسط فر قرار دهید تا با حرارت بالا یا گریل بپزد و پنیر کمی طلایی و خوش‌رنگ شود و سپس سرو کنید و نوش جان کنید.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه خورش پاستای ایتالیایی به صورت مرحله‌ای

دستور تهیه پاستا پیاز غذایی رژیمی و ساده

دستور تهیه گراتن پاستا خوشمزه و خانگی

گردآوری شده مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل