بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۲۱ خاصیت تخم مرغ برای سلامتی (2 نکته مهم)

“`html

با خواص تخم مرغ بیشتر آشنا شویم

تخم‌مرغ، تمام اسیدهای آمینه‌ای که بدن نیاز دارد را دارد و حدود ۵٫۱۲ درصد از وزن تخم‌مرغ را پروتئین تشکیل می‌دهد.

تخم‌مرغ، سلول نطفه‌ای ماده‌مرغ (تخمک) است که معمولاً به شکل بیضی می‌باشد و به لحاظ زیست‌شناختی برای تولیدمثل گذاشته می‌شود. همچنین، تخم‌مرغ برای انسان‌ها منبع غذایی مفیدی به حساب می‌آید. تولید یک تخم‌مرغ تقریباً ۲۵ ساعت زمان می‌برد و به همین دلیل، یک مرغ فقط می‌تواند هر روز یک تخم بگذارد.

۲۱ خاصیت تخم مرغ برای سلامتی

تخم مرغ سرشار از مواد مغذی

تخم‌مرغ‌ در دسته مواد غذایی مغذی قرار دارد. هر تخم‌مرغ کامل تمام مواد مغذی لازم برای رشد یک سلول به جوجه را داراست.

یک تخم‌مرغ بزرگ پخته شده شامل:

  • ویتامین آ: ۶٪ مقدار موردنیاز روزانه؛
  • اسید فولیک: ۶٪ مقدار موردنیاز روزانه؛
  • ویتامین ب۵: ۷٪ مقدار موردنیاز روزانه؛
  • ویتامین ب۱۲: ۹٪ مقدار موردنیاز روزانه؛
  • ویتامین ب۲: ۱۵٪ مقدار موردنیاز روزانه؛
  • فسفر: ۹٪ مقدار موردنیاز روزانه؛
  • سلنیم (نوعی آنتی‌اکسیدان قوی): ۲۲٪ مقدار موردنیاز روزانه؛
  • و همچنین ویتامین D، ویتامین E، ویتامین K، ویتامین B6، کلسیم و زینک نیز در تخم مرغ وجود دارد.

خواص تخم‌مرغ بسیار زیاد است. بنابراین، تخم‌مرغ به عنوان غذایی کامل شناخته می‌شود و مقدار زیادی از تمام مواد مغذی موردنیاز بدن را در خود دارد.

تخم‌مرغ‌های محلی یا غنی‌شده با امگا ۳ از خواص بیشتری برخوردار هستند. این نوع تخم‌مرغ‌ها دارای مقدار بیشتری از اسید چرب امگا ۳ و ویتامین‌های A و E هستند.

خلاصه: تخم‌مرغ کامل یکی از غذاهای مغذی است که تقریباً همه‌ مواد لازم برای بدن را در خود دارد. تخم‌مرغ‌های محلی یا نوع غنی‌شده با امگا ۳ دارای مواد مغذی بیشتری هستند.

۲۱ خاصیت تخم مرغ برای سلامتی

تخم مرغ کلسترول بالایی دارد، اما تأثیر منفی روی کلسترول خون ندارد

این درست است که تخم‌مرغ کلسترول بالایی دارد. واقعاً، ما می‌توانیم روزانه ۳۰۰ میلی‌گرم کلسترول مصرف کنیم و هر تخم‌مرغ حدود ۲۱۲ میلی‌گرم کلسترول دارد که بیش از نیمی از حد مجاز است.

اما لازم است بدانید که کلسترول در رژیم غذایی لزوماً باعث افزایش کلسترول خون نمی‌شود. کبد روزانه مقدار زیادی کلسترول تولید می‌کند. وقتی مصرف کلسترول روزانه شما بیشتر می‌شود، کبد تولیدش را کمتر می‌کند تا مقدار کلسترول در بدن متعادل بماند.

اما واکنش هر شخص به مصرف تخم‌مرغ می‌تواند متفاوت باشد. در ۷۰٪ از افراد، مصرف تخم‌مرغ کلسترول آن‌ها را بالا نمی‌برد. در ۳۰٪ بقیه (که به آنها “پاسخ‌دهندگان زیاد” می‌گویند) تخم‌مرغ ممکن است کمی LDL (چربی بد) و کلسترول کلی را افزایش دهد.

افرادی که دچار مشکلات ژنتیکی مانند «هیپرکلسترولمی فامیلی» هستند (که شایع‌ترین بیماری تک‌ژنی است و از بدو تولد کلسترول بالا دارند)، بهتر است از مصرف تخم‌مرغ کم کنند یا آن را حذف کنند.

خلاصه: تخم‌مرغ دارای کلسترول بالایی است، اما برای بیشتر مردم مصرف آن بی‌ضرر است و تأثیری بر سطح کلسترول خون آنان نخواهد داشت.

۲۱ خاصیت تخم مرغ برای سلامتی

تخم مرغ HDL (کلسترول خوب) را بالا می‌برد

HDL به معنی لیپوپروتئین پرچگالی است که به عنوان کلسترول خوب شناخته می‌شود. افرادی که HDL بیشتری دارند، معمولاً در خطر کمتری از بیماری‌های قلبی، سکته و مشکلات دیگر سلامتی هستند. یکی از خواص تخم‌مرغ افزایش سطح HDL است. تحقیقاتی نشان داده است که مصرف روزانه دو تخم‌مرغ به مدت ۶ هفته و بیشتر از آن، به افزایش…
“`

HDL خون به میزان ۱۰٪ کمک خواهد کرد.

خلاصه: مصرف منظم تخم‌مرغ می‌تواند سطح کلسترول خوب بدن را افزایش دهد و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف را کاهش دهد.

۲۱ خاصیت تخم‌مرغ برای سلامتی

تخم‌مرغ سرشار از کولین است

«کولین» یک ماده مغذی است که بسیاری از مردم حتی نام آن را هم نشنیده‌اند، اما این ماده بسیار مهم است و عمدتاً در گروه ویتامین‌های B قرار می‌گیرد.

بدن ما از کولین برای ساخت غشای سلول‌ها و همچنین در تولید «نشانه‌گذاری سلول‌ها» استفاده می‌کند. این نشانه‌ها یک بخش از سیستم پیچیده‌ای هستند که در مغز برای ارتباط و انتقال پیام‌ها وجود دارند. کولین همچنین در رشد، ترمیم بافت‌ها و تقویت سیستم ایمنی بدن نیز نقش دارد.

نشانه‌های کمبود کولین می‌تواند جدی باشد، اما خوشبختانه این مشکل در افراد نادر است. یکی از بهترین منابع کولین تخم‌مرغ است، زیرا یک عدد تخم‌مرغ بیش از ۱۰۰ میلی‌گرم از این ماده مغذی حیاتی را تأمین می‌کند.

خلاصه: تخم‌مرغ یک منبع عالی از کولین است که برای سلامتی بدن بسیار ضروری است و بسیاری از افراد به اندازه کافی از آن استفاده نمی‌کنند.

۲۱ خاصیت تخم‌مرغ برای سلامتی

مصرف تخم‌مرغ با کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی مرتبط است

اغلب LDL یا «کلسترول بد» شناخته می‌شود. برخی بر این باورند که سطح بالای LDL می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش دهد. اما بیشتر مردم نمی‌دانند که LDL به زیرمجموعه‌های مختلفی تقسیم می‌شود که بستگی به تراکم آن دارد.

این زیرمجموعه‌ها شامل تراکم کم، متوسط و بالا هستند. تحقیقات نشان می‌دهند افرادی که عمدتاً دارای LDL با تراکم کم و متوسط هستند، بیشتر در خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار دارند نسبت به افرادی که دارای LDL با تراکم بالا هستند.

پژوهش‌ها نشان می‌دهند حتی اگر تخم‌مرغ در برخی از افراد سطح LDL را کمی افزایش دهد، اما تغییر تراکم LDL از کم به متوسط و از متوسط به بالا مثبت به حساب می‌آید.

خلاصه: به نظر می‌رسد مصرف تخم‌مرغ می‌تواند الگوی تراکم LDL را از نوع بد (کم و متوسط) به نوع خوب (بالا) تغییر دهد که این موضوع به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک می‌کند.

۲۱ خاصیت تخم‌مرغ برای سلامتی

آنتی‌اکسیدان‌هایی که در تخم‌مرغ وجود دارند برای سلامت چشم مفید هستند

با افزایش سن، قدرت بینایی کم می‌شود. برخی مواد غذایی می‌توانند به مقابله با این مشکل کمک کنند. دو تا از این مواد مغذی «لوتئین» و «زآگزانتین» هستند که آنتی‌اکسیدان‌های قوی محسوب می‌شوند و در شبکیه چشم ذخیره می‌شوند.

مطالعات نشان می‌دهند مصرف مناسب این مواد غذایی می‌تواند به کاهش دو اختلال شایع در چشم مانند ضعف ماهیچه‌های چشم و آب مروارید کمک کند. زرده تخم‌مرغ مقدار زیادی از این دو آنتی‌اکسیدان را داراست.

محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف تنها ۱/۳ زرده تخم‌مرغ در روز به مدت چهار هفته می‌تواند سطح لوتئین خون را ۲۸ تا ۵۰٪ و زآگزانتین را ۱۱۴ تا ۱۴۲٪ افزایش دهد.

وجود ویتامین A به میزان زیاد در تخم‌مرغ نیز به سلامت چشم‌ها کمک می‌کند. کمبود ویتامین A یکی از دلایل شایع کوری در بسیاری از نقاط جهان است.

خلاصه: آنتی‌اکسیدان‌های لوتئین و زآگزانتین برای حفظ سلامت چشم‌ها بسیار مفید هستند و می‌توانند به جلوگیری از ضعف ماهیچه‌های چشم و آب مروارید کمک نمایند. مصرف تخم‌مرغ می‌تواند مقدار زیادی از این آنتی‌اکسیدان‌ها را به بدن برساند.

۲۱ خاصیت تخم‌مرغ برای سلامتی

“`html

تخم مرغ محلی یا غنی‌شده با امگا ۳ باعث کاهش تری گلیسرید می‌شود

تمام تخم مرغ‌ها یکسان نیستند. ترکیب مواد مغذی آن‌ها بسته به نوع غذا و شیوه پرورش مرغ‌ها متفاوت است. تخم مرغ‌هایی که به‌صورت محلی و با خوراک غنی‌شده با امگا ۳ تولید می‌شوند، نسبت به تخم مرغ‌های دیگر حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ بیشتری هستند.

اسیدهای چرب امگا ۳ می‌توانند سطح تری گلیسرید خون را که عامل خطر معنی‌داری برای مشکلات قلبی است، کاهش دهند. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف تخم مرغ‌های غنی‌شده با امگا ۳، راه موثری برای کاهش سطح تری گلیسرید خون است.

در یک آزمایش مشخص شد که با مصرف تنها ۵ تخم مرغ غنی‌شده با امگا ۳ در هفته به مدت ۲۱ روز، می‌توان تری گلیسرید را بین ۱۶ تا ۱۸ درصد کاهش داد.

خلاصه: تخم مرغ‌های غنی‌شده با امگا ۳ یا نوع محلی آن‌ها دارای مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. مصرف این نوع تخم مرغ‌ها، روشی مؤثر برای کاهش سطح تری گلیسرید خون به شمار می‌رود.

۲۱ خاصیت تخم مرغ برای سلامتی

پروتئینی کامل با آمینواسیدهای ضروری

بدن انسان از پروتئین‌ها تشکیل شده است. پروتئین‌ها برای ساخت تمام بافت‌ها و مولکول‌های بدن نقش مهمی دارند.

دریافت پروتئین به مقدار کافی در برنامه غذایی روزانه اهمیت زیادی دارد. بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که مقدار پروتئینی که برای همه پیشنهاد می‌شود، شاید کافی نباشد.

تخم مرغ یکی از منابع عالی پروتئین است؛ یک تخم مرغ بزرگ حدود ۶ گرم پروتئین دارد و تمام آمینواسیدهای ضروری بدن در آن وجود دارد. مصرف پروتئین کافی به کاهش وزن، افزایش توده عضلانی، کاهش فشار خون و بهبود سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند.

خلاصه: تخم مرغ دارای مقدار زیادی پروتئین حیوانی و آمینواسیدهای ضروری برای بدن انسان است.

۲۱ خاصیت تخم مرغ برای سلامتی

تخم مرغ خطر سکته و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد

برای سال‌ها، خواص تخم مرغ نادیده گرفته می‌شد. برخی باور داشتند که به دلیل وجود کلسترول در تخم مرغ، سلامت قلب تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

در سال‌های اخیر، تحقیقات زیادی برای بررسی رابطه بین مصرف تخم مرغ و افزایش ریسک بیماری‌های قلبی انجام شده است. نتیجه ۱۷ آزمایش با ۲۶۳۹۳۸ نفر نشان می‌دهد که هیچ ارتباطی بین مصرف تخم مرغ و بروز سکته یا بیماری‌های قلبی وجود ندارد.

تحقیقات دیگری نیز نتایج مشابهی را نشان داده‌اند. اما در برخی مطالعات مشخص شده که افرادی که دیابت دارند و تخم مرغ مصرف می‌کنند، ممکن است در معرض خطر بیشتری برای بیماری‌های قلبی باشند.

به هر حال، تاثیر مصرف تخم مرغ بر این خطر هنوز مشخص نیست، چرا که این تحقیقات تنها به بررسی داده‌ها می‌پردازند و ارتباطی بین مصرف تخم مرغ و بیماری خاصی ثابت نشده است. البته ممکن است افرادی که دیابت دارند و بیش از حد تخم مرغ می‌خورند، به سلامت خود توجه کمتری داشته باشند.

در یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات، که بهترین رژیم برای افراد دیابتی به حساب می‌آید، مصرف تخم مرغ ممکن است خطر بیماری‌های قلبی را افزایش دهد.

خلاصه: در تحقیقات انجام‌شده، هیچ ارتباطی بین مصرف تخم مرغ و ریسک بیماری‌های قلبی پیدا نشده است. اما در برخی تحقیقات دیده شده که مصرف تخم مرغ در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را افزایش دهد.

۲۱ خاصیت تخم مرغ برای سلامتی

تخم مرغ باعث سیری و کمک به کاهش وزن می‌شود

تخم مرغ به طور کامل سیرکننده است. تخم مرغ‌ها حاوی پروتئین‌های…

“`

تخم مرغ از لحاظ سیرکنندگی کیفیت بسیار بالایی دارد و به همین دلیل یکی از خوراکی‌های محبوب برای احساس سیری محسوب می‌شود. این خوراکی امتیاز بالایی در «شاخص سیری» دارد که به ایجاد حس سیری و در نتیجه کاهش مصرف کالری کمک می‌کند.

در یک مطالعه که بر روی ۳۰ خانم با وزن بالا انجام شد، مشخص شد که مصرف تخم‌مرغ به جای دونات در وعده صبحانه، احساس سیری بیشتری را ایجاد کرده و در نتیجه، مصرف کالری در ۳۶ ساعت بعدی کاهش یافته است. همچنین در آزمایش دیگری، جایگزین کردن تخم‌مرغ به‌جای دونات به مدت ۸ هفته باعث کاهش وزن قابل توجهی شده است.

نتیجه‌گیری: تخم مرغ با ایجاد حس سیری و کاهش مصرف کالری در طول روز کمک بزرگی به کنترل وزن می‌کند.

۲۱ خاصیت تخم مرغ برای سلامتی

تخم مرغ، منبع فوق‌العاده‌ای از پروتئین است

تخم مرغ یکی از بهترین منابع پروتئین است. پروتئین‌های آن از نظر کیفیت بسیار بالا هستند و نسبت به دیگر منابع پروتئینی مثل لبنیات و گوشت‌ها، غنی‌تر می‌باشند. این پروتئین‌ها همه اسیدآمینه‌های ضروری برای سلامتی را دارند.

بنابراین، مصرف تخم‌مرغ همراه با غذاهای با پروتئین کمتر مانند نان یا برنج، می‌تواند به ارتقای کیفیت پروتئین دریافتی کمک کند. حدود ۱۲.۵ درصد وزن تخم‌مرغ از پروتئین تشکیل شده که هم در زرده و هم در سفیده وجود دارد، اما بیشتر آن در سفیده به نام آلبومین یافت می‌شود.

در ارزیابی‌های کیفیت پروتئین موجود در مواد غذایی، تخم‌مرغ همیشه در بالاترین امتیاز یعنی ۱۰۰ قرار دارد و به عنوان مرجع برای سنجش پروتئین سایر غذاها استفاده می‌شود.

۲۱ خاصیت تخم مرغ برای سلامتی

تخم مرغ جایی دارد برای همه ویتامین‌ها به جز ویتامین C

تخم‌مرغ از جمله محصولاتی است که به جز ویتامین C، بیشتر ویتامین‌های مورد نیاز بدن را دارد. این خوراکی منبع خوبی از ویتامین‌های گروه B و ویتامین A است و به مقدار لازم ویتامین D و E را نیز تأمین می‌کند.

۲۱ خاصیت تخم مرغ برای سلامتی

تخم‌مرغ، باز هم منبع مواد معدنی برای سلامتی

تخم‌مرغ تمام املاح مهم برای سلامتی را داراست. به ویژه، این خوراکی منبع بسیار خوبی از ید و فسفر است؛ ید برای تولید هورمون تیروئید و فسفر برای رشد و سلامتی استخوان‌ها حیاتی است.

املاح مهم دیگر در تخم‌مرغ شامل روی، سلنیوم، آهن و کلسیم است. روی به بهبود زخم‌ها، بلوغ و رشد کمک می‌کند و عفونت‌ها را از بین می‌برد.

سلنیوم یکی از آنتی‌اکسیدان‌های مهم است که رادیکال‌های آزاد ناشی از سوخت ناقص چربی‌ها را نابود کرده و می‌تواند از ایجاد سرطان جلوگیری کند.

کلسیم به عملکرد بهتر سیستم عصبی و استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند. آهن نیز جزء اصلی و حیاتی گلبول‌های قرمز خون است.

۲۱ خاصیت تخم مرغ برای سلامتی

تخم‌مرغ کربوهیدرات کمی دارد و فیبر غذایی ندارد

تخم‌مرغ تنها مقدار کمی کربوهیدرات دارد و فیبر غذایی در آن وجود ندارد. چربی‌ها نیز ۱۰.۸ درصد از وزن تخم‌مرغ را تشکیل می‌دهند که بیشتر در زرده یافته می‌شود و کمتر از ۰.۰۵ درصد در سفیده وجود دارد.

تحقیقات نشان می‌دهد که ۱۱ درصد از اسیدهای چرب تخم‌مرغ از نوع غیراشباع چندگانه، ۴۴ درصد از نوع غیراشباع تک و ۲۹ درصد از نوع اشباع هستند.

۲۱ خاصیت تخم مرغ برای سلامتی

کلسترول و لسیتین؛ مواد چربی در زرده تخم‌مرغ

زرده تخم‌مرغ شامل کلسترول و لسیتین است که برای ساختار و عملکرد سلول‌های بدن ضروری هستند. کلسترول به انعطاف‌پذیری و نفوذپذیری غشاء سلول‌ها کمک می‌کند.

این ماده، جزء مهمی از چربی‌ها است که به نرمی پوست کمک می‌کند. کلسترول برای تولید هورمون‌های جنسی، کورتیزول (هورمون غدد فوق‌کلیوی)، ویتامین D و املاح صفراوی در بدن لازم است.

“`html

بر اساس آخرین پژوهش‌ها که توسط انجمن قلب امریکا، کمیسیون بین المللی تخم مرغ و دانشگاه آریزونا انجام شده، مشخص شده که کلسترول موجود در غذا و کلسترول خون یکسان نیستند.

به عبارتی دیگر، کلسترول موجود در غذای ما به طور مستقیم به کلسترول خون اضافه نمی‌شود و بیشتر کلسترول خون در بدن ما ساخته می‌شود.

وقتی که میزان کلسترول دریافتی از غذا افزایش یابد، بدن به طور خودکار تولید کلسترول را کاهش می‌دهد که این موضوع به تنظیم سطح کلسترول خون کمک می‌کند.

جالب است بدانید که چربی‌های اشباع شده در غذا بیشترین تاثیر را بر سطح کلسترول خون دارند و کلسترول موجود در غذا تاثیر زیادی ندارد. به همین دلیل، زمانی که چربی‌های اشباع نشده جایگزین چربی‌های اشباع شده شوند، سطح کلسترول خون کاهش می‌یابد.

نکته قابل توجه این است که بیشتر چربی‌های موجود در زرده تخم‌مرغ از نوع غیراشباع هستند و هیچ تاثیری بر افزایش کلسترول ندارند، بنابراین از کلسترول تخم‌مرغ نترسید و روزانه یک عدد تخم‌مرغ مصرف کنید.

لسیتین نیز به انتقال چربی‌های خون و متابولیسم کلسترول کمک می‌کند. با توجه به مطالبی که گفته شد و تحقیقات مختلف در این زمینه، می‌توانیم به ارزش غذایی تخم‌مرغ به عنوان منبع غنی پروتئین و دیگر ویتامین‌ها و مواد معدنی پی ببریم.

خصوصاً در دو گروه از افراد که به پروتئین بیشتری نیاز دارند، مصرف تخم‌مرغ توصیه می‌شود:

  1. ورزشکاران که به افزایش عضلات نیاز دارند.
  2. کودکان و نوجوانان که در حال رشد هستند.

برای کودکان از 9 ماهگی تا 1 سالگی: یک زرده کامل تخم‌مرغ یک روز در میان و از 2 سالگی به بعد 5-6 تخم‌مرغ در هفته بر اساس میل کودک مجاز است.

بزرگسالان نیز می‌توانند 3-4 عدد تخم‌مرغ در هفته مصرف کنند. حتی افرادی که کلسترول خونشان بالاست نباید مصرف تخم‌مرغ را کاملاً قطع کنند و می‌توانند 2-3 عدد در هفته بخورند.

با کاهش دریافت کلسترول از طریق غذا، بدن بیشتر از قبل کلسترول تولید می‌کند. نکته مهم این است که معظم چربی‌های موجود در تخم‌مرغ از نوع غیراشباع هستند و تاثیری بر افزایش کلسترول خون ندارند.

۲۱ خاصیت تخم‌مرغ برای سلامتی

تخم‌مرغ باعث تقویت قوه بینایی می‌شود

زرده تخم‌مرغ دارای مقادیر زیادی لوتئین و زآگزانتین است. این دو رنگدانه قوی از چشم‌ها در برابر پیری و بیماری‌ها محافظت می‌کنند. بنابراین مصرف تخم‌مرغ می‌تواند از بیماری‌هایی مانند آب مروارید و دژنراسیون ماکولای مربوط به پیری جلوگیری کند. پیشنهاد می‌کنیم برای تقویت بینایی خود تخم‌مرغ مصرف کنید.

۲۱ خاصیت تخم‌مرغ برای سلامتی

تخم‌مرغ برای خانم‌های باردار بسیار مفید است

تخم‌مرغ سرشار از اسیدفولیک است که برای خانم‌های باردار ضروری است، به ویژه در سه ماهه اول بارداری. این ماده مغذی به پیشگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی کمک می‌کند. تخم‌مرغ تمام عناصر مغذی لازم برای جنین را شامل ویتامین‌ها و پروتئین‌ها دارد.

۲۱ خاصیت تخم‌مرغ برای سلامتی

تخم‌مرغ جلوی ریزش مو را می‌گیرد

تخم‌مرغ جلوی ریزش مو را می‌گیرد و برای موها بسیار مفید است. این ماده غذایی حاوی آهن زیادی است که اکسیژن را به ریشه موها می‌رساند. همچنین تخم‌مرغ دارای زینک و ویتامین B8 است که اولی به رشد موها کمک می‌کند و دومی از ریزش آنها جلوگیری می‌کند.

۲۱ خاصیت تخم‌مرغ برای سلامتی

تخم‌مرغ پیشگیری از سرطان سینه

نتایج تحقیقات مختلف نشان می‌دهد که تخم‌مرغ به مقابله با سرطان سینه کمک می‌کند.

“`

در سال ۲۰۰۳، محققان دانشگاه هاروارد به یک نتیجه مهم دست یافتند: افرادی که در دوران نوجوانی هفته‌ای سه عدد تخم‌مرغ مصرف می‌کنند، در بزرگسالی کمتر به سرطان سینه دچار می‌شوند.

پژوهش دیگری که در سال ۲۰۰۵ انجام شد نشان می‌دهد خانم‌هایی که تخم‌مرغ بیشتری مصرف می‌کنند، ۴۴ درصد کمتر در معرض خطر رشد و پیشرفت سرطان سینه قرار دارند نسبت به کسانی که کمتر از تخم‌مرغ استفاده می‌کنند.

همچنین در سال ۲۰۰۸، محققان دانشگاه کارولینای شمالی کشف کردند که ماده‌ای به نام «کولین» که در تخم‌مرغ وجود دارد، می‌تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را تا ۲۴ درصد کاهش دهد.

۲۱ خاصیت تخم مرغ برای سلامتی

پوست تخم مرغ حاوی مقادیر زیادی کلسیم است

پوست تخم‌مرغ منبع غنی از کلسیم است، به طوری که 90 درصد ترکیب آن را کلسیم تشکیل می‌دهد. این پوست سفید رنگ معمولاً به راحتی دور ریخته می‌شود، در حالی که می‌تواند برای سلامتی مفید باشد.

۲۱ خاصیت تخم مرغ برای سلامتی

نوشیدنی پوست تخم مرغ برای سم‌زدایی از بدن

نوشیدنی تهیه شده از پوست تخم‌مرغ برای سم‌زدایی بدن بسیار مفید است. ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در پوست تخم‌مرغ، یک مکمل طبیعی عالی به‌شمار می‌رود به‌ویژه برای سم‌زدایی بدن. به طور کلی، پوست تخم‌مرغ همانند خود تخم‌مرغ برای سلامتی بدن مفید است.

بیشتر بخوانید:

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل