بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۲ رسپی آیس کافی با نسکافه (با شیر و بدون شیر)

“`html

آیس کافی یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب برای طرفداران قهوه است که به‌صورت سرد و یخی سرو می‌شود. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم می‌توانید با ۲ روش تهیه آیس کافی با نسکافه آشنا شوید.

دستور تهیه آیس کافی با نسکافه فوری و شیر

برای تهیه این نوشیدنی حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز است و مواد اولیه آن برای یک نفر کافی است.

مواد لازم برای تهیه آیس کافی با نسکافه

نسکافه فوری  ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش  ۲ قاشق غذاخوری
شکر  ۲ قاشق غذاخوری
یخ  به مقدار لازم
شیر پرچرب  ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

طرز تهیه آیس کافی با نسکافه

اضافه کردن شیر به آیس کافی باعث می‌شود که طعمی خامه‌ای و بافتی نرم‌تر داشته باشد. در این بخش می‌توانید مراحل تهیه آیس کافی با نسکافه و شیر را ببینید.

مرحله اول: آماده کردن نسکافه

ابتدا پودر نسکافه را در یک لیوان بریزید و پس از آن ۲ قاشق آب جوش به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا نسکافه به‌طور کامل در آب حل شود.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه فراپه خرمالو؛ طعمی گرم در روزهای سرد

مرحله دوم: ترکیب کردن مواد آیس کافی

در این مرحله شکر را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید. اگر نیاز بود، یک یا دو قاشق دیگر آب جوش به آن اضافه کنید تا شکر کاملاً حل شود. سپس یخ و شیر سرد را به مخلوط بیفزایید. آیس کافی شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

دستور تهیه آیس کافه با نسکافه بدون شیر

برای تهیه این نوشیدنی نیز حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارید. مواد اولیه این نوشیدنی برای یک نفر کافی است.

مواد لازم برای تهیه آیس کافه با نسکافه بدون شیر

“““html

نسکافه فوری  ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش  ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر ۲ قاشق غذاخوری
یخ  به مقدار لازم

مراحل رسپی آیس کافی با نسکافه

در این بخش می‌توانید مراحل درست کردن آیس کافی با نسکافه بدون شیر را یاد بگیرید.

مرحله اول: قهوه را دم کنید

برای شروع، قهوه را با آب جوش در لیوان بریزید و خوب هم بزنید. سپس کمی شکر اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود. حالا قهوه را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی قهوه دالگونا؛ بدون نیاز به دستگاه قهوه ساز

مرحله دوم: آیس کافی را آماده کنید

زمانی که قهوه کاملا سرد شد، آن را در لیوانی که انتخاب کرده‌اید بریزید و چند قالب یخ به آن اضافه کنید. حالا از طعم خوشمزه این آیس کافی کم کالری لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: رسپی میلک شیک پرتقال و کدو حلوایی با موز

بیشتر بخوانید: رسپی شیر عسلی خانگی

نکات و فوت و فن‌های رسپی آیس کافی با نسکافه

  • شما می‌توانید مقدار شکر را بر حسب سلیقه‌تان کم یا زیاد کنید و یا حتی آیس کافی را بدون شیرین‌کننده میل کنید.
  • برای خوش‌مزه‌تر کردن می‌توانید به جای شکر از شربت‌ها و سیروپ‌های مختلف استفاده کنید.
  • برای تزئین آیس کافی، می‌توانید از خامه زده شده و شکلات رنده شده استفاده کنید.
  • کیفیت نسکافه بر روی طعم آیس کافی تاثیر زیادی دارد. بنابراین حتما از نسکافه خوب و معرفی‌شده استفاده کنید.
  • اگر دنبال کاهش کالری هستید، می‌توانید از شیر کم چرب و شیرین‌کننده‌های رژیمی مثل استویا استفاده کنید.
  • اگر از نسکافه فوری استفاده می‌کنید، می‌توانید به جای شیر از آب هم استفاده کنید.
  • برای طعم‌دار کردن این نوشیدنی، می‌توانید کمی وانیل یا شکلات ذوب‌شده به آن اضافه کنید.
  • برای شیرین کردن، از عسل یا شربت‌های طعم‌دار مانند کارامل و فندق نیز می‌توانید استفاده کنید.
  • به جای شیر گاو یا آب، می‌توانید از شیر بادام، شیر سویا، شیر نارگیل و شیر فندق هم استفاده کنید.
  • اضافه کردن خامه به آیس کافی باعث خوشمزه‌تر و غلیظ‌تر شدن آن می‌شود، ولی کالری‌های نوشیدنی را افزایش می‌دهد.
  • برای تهیه آیس کافی با بستنی، بعد از آماده کردن آیس کافی، مقداری بستنی به آن اضافه کنید. نیازی به یخ نخواهید داشت، بهتر است بستنی وانیلی استفاده شود.

در این مقاله دو روش برای تهیه آیس کافی با نسکافه توضیح داده شد. این نوشیدنی بسیار خوشمزه است و انتخاب مناسبی برای روزهای گرم تابستانی به حساب می‌آید. اگر تجربه‌ای در تهیه آیس کافی دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات‌تان را با ما و دوستان علاقه‌مند درمیان بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل