بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۲ رسپی لوکوم انار ترکیه‌ای؛ مناسب شب یلدا

“`html

لوکوم انار، یک نوع شیرینی سنتی ترکیه‌ای است که به خاطر طعم عالی و بافت خاصش در میان ایرانی‌ها هم طرفداران زیادی دارد. یکی از مواقعی که ایرانی‌ها به درست کردن لوکوم انار فکر می‌کنند، شب یلدا است. در این مقاله از مجله رضیم، دستور تهیه لوکوم انار با آب انار و ژله انار را به شما آموزش می‌دهیم.

نگاهی سریع به دستور تهیه لوکوم انار

برای درست کردن لوکوم انار با آب انار، ابتدا نشاسته را در آب انار حل کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود. سپس مغز پسته، عسل و وانیل را اضافه کرده و مایه لوکوم را در ظرف بریزید. بعد از چند ساعت در یخچال، لوکوم را برش زده و در پودر نارگیل بغلتانید. برای تهیه لوکوم انار با ژله انار، نشاسته را با آب حل کرده و با شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد، ژله انار و کره را به مخلوط اضافه کنید. وقتی لوکوم غلیظ شد، آن را در ظرف ریخته و در یخچال بگذارید. بعد از چند ساعت، آن را برش زده و در نشاسته بغلتانید. برای آشنایی با مراحل تهیه این دو روش، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه لوکوم انار با آب انار

برای تهیه لوکوم انار با آب انار، به مواد زیر نیاز دارید:

آب انار ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۶ الی ۷ قاشق غذاخوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
مغز پسته بو داده ۵۰ الی ۶۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری
پودر نارگیل به مقدار لازم

مراحل تهیه لوکوم انار با آب انار

  • زمان آماده‌سازی: ۴ الی ۵ ساعت
  • این مقدار مواد اولیه، حدود ۲۰ تکه کوچک لوکوم انار به شما می‌دهد.

مرحله اول: مخلوط کردن آب انار و نشاسته

برای درست کردن لوکوم انار خانگی، ابتدا نشاسته را همراه با آب انار در یک ظرف بریزید و هم بزنید تا نشاسته کاملا در آب انار حل شود و گلوله نشود. سپس ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و به طور مداوم هم بزنید تا آب انار قوام بگیرد.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه کوکی انار برای شب یلدا + ۱۲ نکته طلایی

مرحله دوم: اضافه کردن پسته، عسل و وانیل

زمانی که آب انار غلیظ شد، مغز پسته را خرد کنید و به همراه عسل و وانیل به ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله سوم: ریختن مایه لوکوم در ظرف

بعد از اینکه مایه لوکوم آماده شد، شعله را خاموش کنید. یک ظرف با اندازه دلخواه بردارید و کف آن را با کیسه فریزر بپوشانید تا مایه لوکوم به ظرف نچسبد. سپس مایه لوکوم را در ظرف بریزید و با

“““html

لیسک، سطح آن را به طور کامل صاف کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سوجوق انار

مرحله چهارم: قرار دادن لوکوم انار در یخچال

لوکوم را به مدت حداقل چهار ساعت در یخچال قرار دهید. این مدت زمان به لوکوم فرصت می‌دهد تا کاملاً خودش را بگیرد.

مرحله پنجم: سرو کردن لوکوم انار

پس از اینکه لوکوم انار به مدت چهار ساعت در یخچال استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون آورده و با استفاده از یک چاقوی تیز به اندازه و شکل دلخواه برش بزنید. سپس، مقداری پودر نارگیل درون یک ظرف ریخته و لوکوم‌ها را درون آن بغلتانید. حالا لوکوم انار شما آماده میل کردن است. نوش جانتان!

بیشتر بخوانید: سالم‌ترین و راحت‌ترین دسر پاییزی با کدو حلوایی

بیشتر بخوانید: رسپی مسقطی انار (دسر شب یلدا) 

مواد لازم برای تهیه لوکوم انار با ژله انار

مواد لازم جهت تهیه لوکوم انار با ژله انار، عبارتند از:

نشاسته ۱/۲ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
کره ۲ قاشق غذاخوری
ژله انار ۱ بسته
آب جوش ۱ و ۱/۲ لیوان
آب سرد ۱/۲ لیوان
نشاسته پودر شده برای تزئین به مقدار لازم

مراحل تهیه لوکوم انار با ژله انار

  • زمان آماده‌سازی: ۲:۳۰ الی ۳ ساعت
  • این مقدار مواد اولیه، حدود ۱۵ الی ۲۰ تکه متوسط لوکوم انار می‌دهد.

مرحله اول: حل کردن نشاسته و شکر در آب

ابتدا، نصف لیوان نشاسته را به همراه نصف لیوان آب سرد در یک قابلمه ریخته و هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود. پس از حل شدن نشاسته، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس، شکر را به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید تا شکر نیز حل شود.

بیشتر بخوانید: رسپی لوکوم هویج

مرحله دوم: آماده کردن ژله انار

یک بسته پودر ژله انار را در یک ظرف بریزید. سپس، آب جوش را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مایع شفاف به دست آید. اگر پس از هم زدن متوجه شدید که پودر ژله کامل حل نشد، ظرف را روی بخار آب قرار داده و هم بزنید.

مرحله سوم: اضافه کردن ژله و کره به قابلمه

بعد از آماده شدن ژله انار، آن را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و با هم ترکیب کنید. در ادامه، کره را نیز به مواد اضافه کرده و به طور مداوم هم بزنید. با گذشت حدود ۳۰ دقیقه، مایه لوکوم به قوام رسیده و غلیظ می‌شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک هویج

مرحله چهارم: قرار دادن لوکوم انار درون یخچال

پس از اینکه مایه لوکوم به غلظت دلخواه رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید لوکوم کمی خنک شود. سپس، یک نایلون فریزر را کف یک ظرف پهن کرده و روی آن را با کمی روغن چرب کنید. مایه لوکوم را درون ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. در نهایت، لوکوم انار را به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

مرحله پنجم: سرو کردن لوکوم انار

وقتی لوکوم انار کاملاً سفت شد، آن را از یخچال خارج کنید و به اندازه‌های دلخواه برش بزنید. سپس می‌توانید لوکوم‌ها را در پودر نشاسته بغلتانید و در ظرف سرو قرار دهید. حالا لوکوم انار شما آماده است. نوش جان!

“““html

وقتی که به اندازه کافی سفت شد، آن را از یخچال بیرون بیاورید و برش بزنید. سپس هر تکه از لوکوم را در نشاسته پودر کنید و بغلتانید، بعد هم سرو کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک انار یلدایی

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، ما دو روش برای تهیه لوکوم انار ترکیه‌ای به شما ارائه دادیم. با دنبال کردن هر یک از این دستورالعمل‌ها، می‌توانید یک لوکوم انار خوشمزه برای شب یلدا یا هر مناسبت دیگری درست کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل