“`html
موس طالبی یک دسر خوشمزه و ساده است که برای درست کردن آن از پوره طالبی به همراه مقداری ژلاتین و خامه استفاده میشود. این دسر طعم فوقالعادهای دارد و بافت نرمی هم دارد و گزینهای عالی برای پذیرایی از مهمانهاست. در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ میتوانید با طرز تهیه موس طالبی و نکات مهم برای درست کردن این دسر آشنا شوید.
طرز تهیه موس طالبی
برای تهیه این دسر خوشمزه تابستانی حدود ۱۵ دقیقه زمان لازم است و بعد از آن باید چند ساعت دسر را در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.
مواد لازم برای تهیه موس طالبی
پودر ژله طالبی | ۱ بسته |
آب جوش | ۱ و نیم لیوان فرانسوی دستهدار |
طالبی | ۱ عدد متوسط |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ۶ قاشق غذاخوری |
خامه | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
شکر | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه موس طالبی
در این بخش با مراحل تهیه موس طالبی به طور کامل آشنا خواهید شد.
مرحله اول: آماده کردن ژله طالبی
برای شروع، پودر ژله را در یک ظرف شیشهای بریزید و ۱ و نیم لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. ظرف را روی حرارت کتری بگذارید و هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا در آب حل شود.
مرحله دوم: ریختن ژله در ظرف
در این مرحله، باید نصف مقدار ژله طالبی را در ظرفهای تک نفره بریزید. میتوانید ظرفها را به صورت کج در یخچال قرار دهید تا ژلهها به صورت مورب ببندند و دسر شما زیباتر شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس لیمو
مرحله سوم: آماده کردن پودر ژلاتین
در این مرحله، پودر ژلاتین را در یک ظرف بریزید و مقداری آب سرد به آن اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید و سپس آن را روی حرارت کتری هم بزنید تا کاملا حل شود.
مرحله چهارم: آماده کردن پوره طالبی
برای تهیه پوره طالبی، باید طالبی را خرد کرده و در مخلوط کن بریزید و آن را کاملا میکس کنید. برای این دسر به ۲ لیوان فرانسوی دستهدار پوره طالبی نیاز دارید. اگر میکسر ندارید، میتوانید طالبی را رنده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس توت فرنگی
مرحله پنجم: آماده کردن موس
پوره طالبی را…
“““html
در یک ظرف بریزید و سپس ژلاتین حل شده در آب را اضافه کنید. بعد از آن، خامه و شکر را نیز در ظرف بریزید و مواد را خوب هم بزنید. وقتی که ژلهها آماده شدند، میتوانید مواد موس را داخل ظرفهای دسر بریزید و به مدت ۲ ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا دسر طالبی شما آماده شود.
دستور تهیه موس طالبی با شیر
آماده کردن این دسر حدود ۳۰ دقیقه زمان میبرد و بعد باید دسر را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه موس آلبالو
مواد لازم برای تهیه موس طالبی
طالبی متوسط | ۱ عدد |
شیر | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
خامه | ۲۵۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق سر صاف به ازای هر لیوان آب طالبی |
آب سرد | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
دستور تهیه موس طالبی با شیر
برای تهیه این دسر ابتدا باید آب طالبی را آماده کنید. برای این کار، طالبی را قاچ کنید و با کمی شکر در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید. سپس پودر ژلاتین را در یک ظرف بریزید و آب را به آن اضافه کنید. ظرف را روی بخار کتری قرار دهید و مدام هم بزنید تا ژلاتین در آب حل شود. میتوانید برای سریعتر شدن این کار از مایکروویو هم استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه کرم طالبی
حال شیر و خامه را در مخلوط کن میکس کنید و بر روی آب طالبی بریزید. مواد را خوب ترکیب کنید تا یکدست شوند. در نهایت ژلاتین را به سایر مواد اضافه کنید. یک قالب سیلیکونی را چرب کنید و مواد را در آن بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود. بعد از اینکه دسر شما آماده شد، میتوانید آن را به آرامی برگردانید.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه میلک شیک طالبی
نکات و فوت و فنهای دستور تهیه موس طالبی
- مقدار شکری که برای تهیه موس استفاده میشود، بستگی به شیرینی طالبی دارد. اگر طالبی شما…
“““html - این دسر خوشمزه را میتوان بدون استفاده از شکر تهیه کرد.
- برای تزئین موس طالبی، میتوانید یک اسکوپ طالبی را روی دسر قرار دهید.
- در بعضی از دستورها، از کمی سیاه دانه برای تهیه این دسر استفاده میشود.
- اگر میخواهید دسر شما رنگیتر شود، میتوانید کمی رنگ سبز خوراکی به آن اضافه کنید.
- برای تهیه موس به صورت قالبی، ابتدا قالب را چرب کنید و سپس موس را داخل آن بریزید. بعد از چند ساعت که موس خوب سفت شد، به آرامی میتوانید دسر را در ظرف دلخواه خود برگردانید.
موس طالبی یک دسر خوشمزه و تابستانی است که دارای بافت نرم و جذابی میباشد و به میز غذای شما ظاهری زیبا میبخشد. در این مقاله دو روش تهیه موس طالبی و نکات مهم برای درست کردن این دسر را بررسی کردیم. اگر تجربهای در تهیه این دسر خوشمزه دارید، خوشحال میشویم نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.