“`html
نان سیر و جعفری یکی از پیشغذاهای خوشمزه و جذاب است که به سرعت و با مواد ساده درست میشود. شما میتوانید انواع نان و سبزیجات مورد علاقهتان را برای تهیه این غذا بکار ببرید. برخی افراد این غذا را با پنیر پیتزا یا پنیرهای دیگر میپزند که طعم آن شبیه به نان سیر خواهد بود.
امروز در مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از کاملترین و خوشمزهترین روشهای تهیه نان سیر و جعفری را به صورت مرحله به مرحله با تمامی نکات مهم به شما معرفی خواهیم کرد. پس در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه نان سیر و جعفری
نان باگت | ۲ عدد |
سیر تازه | ۵-۶ حبه |
جعفری تازه | ۱ دسته |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
روش پخت اول: تهیه نان سیر و جعفری
مدت زمان آمادهسازی و تهیه این نان ۲۵ تا ۳۵ دقیقه است.
مقدار مواد ذکر شده در این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما به راحتی میتوانید آن را برای تعداد بیشتری از افراد افزایش دهید.
سطح سختی تهیه این غذا آسان است.
مرحله اول: آمادهسازی نان
برای تهیه این نان بهتر است از نان باگت کهنه یا مانده استفاده کنید.
اگر عجله دارید و نان کهنه ندارید، میتوانید نان باگت را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید تا کمی سرد و سفت شود.
پس از خارج کردن نان از فریزر، با چاقو آن را به صورت حلقهای یا از وسط به دو نیمه برش بزنید.
بیشتر بخوانید: روشهای نگهداری ۴ نان پرمصرف
مرحله دوم: آمادهسازی فر
در ته سینی فر کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید.
نانهای حلقه حلقه شده را روی سینی فر کنار هم بچینید.
فر را روشن کنید و اجازه دهید تا به خوبی گرم شود. در این مدت میتوانید دیگر مواد غذا را آماده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی نان سیر خانگی با نان باگت
مرحله سوم: آمادهسازی سیر
سیرها را بشویید و پوست بکنید.
سپس آنها را با کمک سیر لهکن پوره کنید.
“““html
سیرهای پوره شده را در یک کاسه کوچک بریزید.
همین حالا میتوانید سیرها را بکوبید یا با رنده ریز آنها را رنده کنید.
مرحله چهارم: افزودن کره، روغن و جعفری خرد شده
کره که به دمای اتاق رسیده و روغن زیتون را به سیر اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
جعفری خرد شده را هم به این ترکیب اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا همه مواد ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی نان توت فرنگی به روش خانگی
مرحله پنجم: پخت نان سیر
از ترکیب سیر که درست کردید با چاقو یک لایه نازک روی نانها بزنید.
سعی کنید تمام قسمتهای نان را با این ترکیب بپوشانید.
سینی نان سیر و جعفری را به فر منتقل کنید.
برای فرهای برقی، دما را روی ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
پس از پخت، نانها را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شوند.
این نانهای خوشبو و خوشمزه را با سسهای مختلف سرو کنید و لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: رسپی نان سیر پیتزایی با نان تست و خمیر
روش پخت دوم: تهیه نان سیر و جعفری
- در این روش، مواد نان سیر و جعفری را مانند روش قبلی تهیه کنید.
- روى نان شیارهای یکنواخت ایجاد کنید.
- مراقب باشید که شیارها را تا انتهای نان نکشید تا نان جدا نشود.
- نان باید یکپارچه باشد و شیارهای یکنواختی روی آن دیده شود.
- ترکیب سیر و جعفری را داخل شیارهای نان قرار دهید.
- در این روش دقت زیادی نیاز نیست، فقط کوشش کنید تا قسمتهای انتهایی نان را به مواد آغشته کنید.
- در اثر حرارت و ذوب شدن کره، مواد سیر و جعفری به قسمتهای زیرین نان نفوذ میکند.
- تمام شیارهای نان و مخلوط سیر و جعفری را پر کنید.
- نان را با فویل آلومینیومی بپیچید و روی سینی فر یا توستر بگذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
امیدواریم که این رسپی شما را نسبت به دنیای رنگارنگ آشپزی جذب کرده باشد و شما هم این نان سیر خوشمزه را مانند روشهای بالا تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.