بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۲ رسپی چای کوهی با برگ خشک و تازه + بهترین زمان مصرف

“`html

چای کوهی یا پشمینه یکی از چای‌های گیاهی مفید و پرخاصیت است که می‌توانید آن را با برگ تازه یا خشک شده درست کنید. در این مقاله از بخش آشپزی مجله رضیم، با ما همراه باشید تا رسپی چای کوهی را همراه بهترین زمان مصرف آن به شما رسپی دهیم.

نگاهی سریع به رسپی

برای درست کردن چای کوهی با برگ خشک ابتدا برگ‌ها را خرد کنید و با آب جوش ترکیب کنید. سپس برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد. در آخر از صافی رد کنید و با عسل در فنجان سرو کنید.

برای درست کردن چای کوهی با برگ تازه ابتدا برگ‌ها را با آب سرد بشویید و با آب جوش ترکیب کنید. اجازه دهید برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دم بکشد، سپس از صافی رد کنید و همراه عسل سرو کنید. در ادامه مطلب رسپی هر کدام از روش‌ها را با جزئیات بیشتری بخوانید.

مواد لازم برای چای کوهی با برگ خشک

برگ خشک چای کوهی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش ۲ لیوان
عسل به میزان دلخواه

مراحل رسپی چای کوهی با برگ خشک

مدت زمان آماده سازی: ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
مناسب برای: ۲ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: برگ خشک را آماده کنید

ابتدا برگ‌های خشک را به آرامی خرد کنید. دقت کنید که برگ‌ها نباید خیلی ریز شوند.

مرحله دوم: چای را دم کنید

در یک قوری مناسب، برگ‌های خشک را بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. درب قوری را ببندید و اجازه دهید برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم دم بکشد.

بیشتر بخوانید: رسپی ۴ نوع دمنوش رزماری + نکات و فوت‌و‌فن‌‌ ها

مرحله سوم: چای را سرو کنید

بعد از اینکه چای دم کشید، آن را از یک صافی رد کنید و در فنجان مورد نظر با عسل سرو کنید.

مواد لازم چای کوهی با برگ تازه

برگ تازه چای کوهی  ۵ تا ۶ شاخه
آب جوش ۲ لیوان
عسل به میزان دلخواه

مراحل رسپی چای کوهی با برگ تازه

مدت زمان آماده سازی: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
مناسب برای: ۲ نفر
درجه سختی: آسان

“““html
۳۰ دقیقه
مناسب برای: ۲ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: برگ را آماده کنید

ابتدا برگ‌های تازه چای کوهی را به آرامی با آب سرد بشویید.

مرحله دوم: چای را دم کنید

در یک قوری مناسب، برگ‌های تازه را همراه آب جوش بریزید و اجازه دهید برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دم بکشد تا مواد مفید برگ‌های تازه آزاد شود.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش بومادران

مرحله سوم: چای را سرو کنید

بعد از دم شدن چای، آن را از صافی رد کنید و در فنجان دلخواه با عسل سرو کنید.

بهترین زمان مصرف چای کوهی

بهترین زمان مصرف چای کوهی بستگی به هدف شما دارد. در ادامه به این موضوع می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش گلبرگ زعفران

نکات تکمیلی برای درست کردن چای کوهی

برای درست کردن این چای مفید، بهتر است نکاتی که در ادامه گفته می‌شود را در نظر بگیرید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی چای کوهی با برگ خشک و تازه را به همراه بهترین زمان مصرف آن به شما ارائه دادیم. با توجه به نکات گفته شده، پیشنهاد می‌کنیم که برای بهره‌مندی از خواص این چای، آن را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل