بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۲ رسپی کمپوت زردآلو خوشمزه؛ با ماندگاری بالا

“`html

زردآلو، میوه‌ای خوشمزه و بهاری است که می‌توانید به روش‌های مختلف در آشپزی و شیرینی‌پزی از آن استفاده کنید. یکی از روش‌های ساده برای نگهداری از طعم عالی زردآلو، تهیه کمپوت است. در این مقاله از رضیم بلاگ، به شما طرز تهیه کمپوت زردآلو به ۲ روش متفاوت را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه کمپوت زردآلو ساده

مواد لازم برای تهیه کمپوت زردآلو ساده به این صورت است:

زردآلو ۱ کیلوگرم
شکر (بسته به سلیقه شما) ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم
آب ۲ پیمانه

مراحل تهیه کمپوت زردآلو ساده

  • مدت زمان آماده‌سازی و تهیه نهایی این کمپوت ۴۵-۳۵ دقیقه است.
  • این رسپی حدود ۸۰۰-۹۰۰ گرم کمپوت به شما می‌دهد.
  • سطح دشواری تهیه این کمپوت متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی زردآلو

زردآلوها را به خوبی بشویید و ساقه و برگ‌های آن‌ها را جدا کنید.

هسته‌های زردآلو را با هسته‌گیر یا به صورت دستی جدا کنید.

زردآلوها را در یک قابلمه مناسب بچینید.

مرحله دوم: افزودن شکر و آب

شکر و آب را به زردآلوها اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.

مقدار شکر را بر اساس سلیقه خود تنظیم کنید. اگر طعم ترش‌تری را دوست دارید، شکر کمتری بگذارید و برای طعم شیرین‌تر، شکر بیشتری اضافه کنید.

مرحله سوم: پخت کمپوت

بعد از اینکه شربت جوش آمد، حرارت را کمی کم کنید و اجازه دهید زردآلوها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در شربت بپزند.

در حین پخت، کمپوت را مرتب هم بزنید تا شربت به همه زردآلوها برسد.

در طی تهیه کمپوت، زردآلوها نباید له شوند و مربا ته نگیرد؛ بنابراین با حرارت ملایم بپزید.

بیشتر بخوانید: رسپی کمپوت هلو

مرحله چهارم: افزودن آبلیمو و وانیل

۱۰ دقیقه قبل از خاموش کردن شعله، می‌توانید کمی آبلیمو یا وانیل (در صورت تمایل) به کمپوت زردآلو اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

برای طعم‌دار کردن بیشتر کمپوت، می‌توانید از کمی گلاب یا زعفران بهره بگیرید.

مرحله پنجم: انتقال به ظرف نگهدارنده

پس از اینکه کمپوت کاملاً خنک شد، آن را در شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید.

درب شیشه‌ها را محکم ببندید و کمپوت را در یخچال یا در جایی خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.

کمپوت زردآلو را می‌توانید برای حداکثر ۶ ماه در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم برای تهیه کمپوت زردآلو رژیمی

مواد لازم برای تهیه کمپوت زردآلو رژیمی به این شکل است:

زردآلو “““html
۱ کیلوگرم
عسل (بسته به سلیقه شما) ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
آب ۲ پیمانه
چوب دارچین (اختیاری) ۱ عدد

دستور کمپوت زردآلو رژیمی

اگر به دنبال درست کردن کمپوت زردآلو با کالری و شکر کمتر هستید، این روش رژیمی را امتحان کنید.

مرحله اول: آماده‌سازی زردآلو

زردآلوها را مانند روش قبلی آماده کنید و در قابلمه قرار دهید.

بهتر است از زردآلوهای سفت و رسیده و بدون لکه استفاده کنید. زردآلوهای نارس طعم خوبی ندارند و زردآلوهای خیلی رسیده له می‌شوند.

مرحله دوم: اضافه کردن آب و عسل

آب و عسل را با هم ترکیب کنید و به قابلمه حاوی زردآلوها اضافه کنید.

در این مرحله، اگر دوست دارید، می‌توانید چوب دارچین را هم به قابلمه اضافه کنید.

شما می‌توانید از مواد مختلفی مثل گلاب، زعفران، وانیل یا اسانس میوه برای طعم‌دهی بیشتر کمپوت استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: دستور پخت ترشک زردآلو خانگی

مرحله سوم: اضافه کردن چوب دارچین و پخت کمپوت

قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و آرام هم بزنید تا ترکیب آب و عسل به همه زردآلوها برسد.

زمانی که آب جوش آمد، حرارت را کمی کم کنید و اجازه دهید زردآلوها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب بجوشند.

در طول پخت، کمپوت را با دقت و به آرامی هم بزنید تا زردآلوها له نشوند.

پس از این زمان، چوب دارچین را از کمپوت خارج کنید.

مرحله چهارم: انتقال به ظروف نگهدارنده

اجازه دهید کمپوت در دمای اتاق کاملاً خنک شود. سپس آن را به شیشه‌های تمیز و استریل شده منتقل کنید و در یخچال بگذارید.

کمپوت زردآلو رژیمی را می‌توانید تا ۳ ماه در یخچال نگه دارید.

با استفاده از دو روش ساده و کامل ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم می‌توانید کمپوت خوشمزه و با طعمی عالی درست کنید و از آن به‌عنوان دسر یا میان وعده کناره فنجانی چای لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل