بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۲ رسپی گرانیتا هندوانه خوشمزه؛ به سبک ایتالیایی

“`html

گرانیتا هندوانه یا همان یخ در بهشت هندوانه، یک دسر خنک و خوشمزه است که ریشه آن به جزیره سیسیل ایتالیا برمی‌گردد و در فصل تابستان به خاطر خنکی‌اش بسیار محبوب است. در این بخش از رضیم بلاگ، طرز تهیه گرانیتا هندوانه را به دو روش ساده و آسان به شما آموزش خواهیم داد تا بتوانید به راحتی آن را در خانه درست کنید.

مواد لازم برای تهیه گرانیتا هندوانه

برای درست کردن گرانیتا هندوانه به مواد زیر نیاز دارید:

هندوانه ۱ عدد متوسط
شکر ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
لیمو ترش و برگ نعنا برای تزئین به مقدار لازم

مراحل تهیه گرانیتا هندوانه

حالا مراحل تهیه گرانیتا هندوانه را توضیح خواهیم داد.

مرحله اول: مخلوط کردن آب و شکر

برای شروع، شکر و آب را داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. به آرامی هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود. وقتی مخلوط شفاف شد و دیگر دانه‌های شکر دیده نشد، شعله را خاموش کنید و بگذارید تا شربت کاملا خنک شود.

مرحله دوم: پوره کردن هندوانه

هندوانه را از وسط نصف کنید و پوست و هسته‌های آن را جدا نمایید. سپس هندوانه را به قطعات کوچک برش دهید و با استفاده از مخلوط‌کن یا میکسر، آن را به خوبی پوره کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی هندوانه خانگی

مرحله سوم: صاف کردن پوره هندوانه

برای گرفتن آب هندوانه، باید پوره هندوانه را صاف کنید. برای این کار، یک کاسه زیر یک صافی یا الک قرار دهید و پوره هندوانه را به آرامی در آن بریزید. بعد روی پوره فشار دهید تا آب آن خارج شود.

مرحله چهارم: مخلوط کردن آب هندوانه با مخلوط آب و شکر

در این مرحله، آب هندوانه را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید. سپس این ترکیب را در یک ظرف مناسب برای فریزر بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در فریزر نگه دارید تا کاملا یخ بزند.

بیشتر بخوانید: رسپی موهیتو هندوانه

مرحله پنجم: تراشیدن سطح آب هندوانه یخ زده

پس از اینکه مخلوط کاملا یخ زد، آن را از فریزر بیرون آورید. با یک چنگال، چندین بار روی سطح یخ زده بکشید تا تکه‌های یخ یا همان گرانیتا درست شود.

مرحله ششم: سرو کردن گرانیتا هندوانه

زمانی که گرانیتا آماده شد، آن را در ظرف مخصوص سرو بریزید. می‌توانید برای تزئین از برگ‌های تازه نعناع و برش‌های نازک لیمو استفاده کنید.

گرانیتا هندوانه شما آماده است. نوش جان!

بیشتر بخوانید: راهنمای تشخیص هندوانه شیرین و قرمز

“““html

مواد لازم جهت تهیه گرانیتا هندوانه با لبو

برای تهیه گرانیتا هندوانه با لبو به مواد زیر نیاز دارید:

پوره هندوانه بدون تخم ۴ پیمانه
شکر ⅓ پیمانه
لیمو ترش ۲ عدد
پوره لبوی قرمز پخته و پوست گرفته شده ¾ پیمانه

مراحل تهیه گرانیتا هندوانه با لبو

در ادامه، به صورت مرحله به مرحله طرز تهیه گرانیتا هندوانه با لبو را توضیح می‌دهیم.

مرحله اول: مخلوط کردن پوره هندوانه، آب لیمو، شکر و پوره لبو

ابتدا آب لیمو ترش را بگیرید. سپس، پوره هندوانه، پوره لبو، شکر و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. این مخلوط را در یک ظرف فلزی بریزید و به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزند.

مرحله دوم: تراشیدن سطح مخلوط یخ زده

بعد از اینکه مخلوط یخ زد، با چنگال سطح آن را تراشیده و یخ‌های ریز را در ظرفی درب‌دار بریزید و دوباره در فریزر قرار دهید. این کار را مرتب انجام دهید تا یخ‌ها به صورت تگری و کریستالی دربیایند.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی هندوانه و انگور

مرحله سوم: سرو کردن گرانیتا هندوانه

بعد از آماده شدن گرانیتا، آن را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های خوشمزه‌تر شدن گرانیتا هندوانه

زمانی که گرانیتای هندوانه را تهیه می‌کنید، به نکات زیر توجه کنید:

  • به جای پوره لبو می‌توانید از پودر لبو هم استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید شکر را حذف کنید و به جای آن از شربت نعنا استفاده کنید.
  • گرانیتا را برای مدت طولانی در فریزر نگذارید، زیرا اگر بیش از حد یخ بزند، سفت می‌شود و تراشیدن آن سخت خواهد بود.
  • برای تهیه این دسر ، بهتر است از هندوانه‌ای که شیرین و تازه است استفاده کنید.

در این قسمت از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه گرانیتای هندوانه را با شما به اشتراک گذاشتیم. با آمدن فصل گرما، تهیه این نوشیدنی خنک و خوشمزه را حتماً به شما توصیه می‌کنیم.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل