بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۲ روش جهت تهیه مربای طالبی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه مرحله به مرحله مربای طالبی خوشمزه برای تزیین کیک و شیرینی

این جا می‌توانید طرز تهیه مربای طالبی خوشمزه را بخوانید. امیدواریم که این مطلب به شما کمک کند.

دستور تهیه مربای طالبی | طرز تهیه مربای طالبی

روش اول: مواد لازم برای تهیه مربای طالبی ساده

  • طالبی پوست گرفته و خرد شده: 500 گرم
  • آب: 2 پیمانه
  • شکر: 4 پیمانه

بهتر است از طالبی‌های سفت و کوچک استفاده کنید. پوست و تخمه‌های آن را جدا کرده و به شکل پره‌هایی برش دهید.

طرز تهیه مربای طالبی در منزل

  1. شکر و آب را در یک ظرف بریزید و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند.
  2. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا قوام بگیرد. چون طالبی نرم است، نیازی به جوشیدن زیاد ندارد.
  3. فقط باید توجه کنید که میوه را زمانی اضافه کنید که شهد قوام یافته باشد تا له نشود.
  4. پس از آماده شدن مربا، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
  5. در نهایت، مربا را در یک ظرف شیشه‌ای دردار و در یخچال نگهداری کنید.
  6. این مربا را با خامه یا کره به عنوان صبحانه‌ای خوشمزه کنار چای میل کنید.


روش دوم: مواد لازم برای تهیه مربای طالبی با بافتی نرم‌تر

  • طالبی: یک عدد بزرگ
  • شکر: 4 لیوان
  • جوش شیرین: 10 گرم
  • آبلیمو تازه: یک قاشق مرباخوری
  • آب: 2 لیوان

طرز تهیه مربای طالبی خوشمزه در منزل

  1. ابتدا طالبی را برش بزنید و قسمت نرم آن را کنار بگذارید.
  2. قسمت سفت را پوست کنده و به اندازه دلخواه خرد کنید.
  3. در یک کاسه بزرگ، آب و جوش شیرین را مخلوط کنید و طالبی‌های خرد شده را در آن بگذارید تا 5 ساعت بمانند.
  4. بعد از این مدت، طالبی‌ها را با آب بشویید و در قابلمه بریزید. شکر و 2 لیوان آب روی آن بریزید و روی اجاق بگذارید.
  5. زمانی که شروع به حباب زدن کرد، آبلیمو را اضافه کنید و ده دقیقه دیگر بجوشانید سپس از روی اجاق بردارید.


چند نکته برای انتخاب طالبی مناسب برای مربا

برای خرید طالبی خوب و رسیده:

  • با کف دست به آن ضربه بزنید؛ صدای تو خالی باید بشنوید.
  • وقتی آن را در دست می‌گیرید، باید نسبت به اندازه‌اش سنگین باشد و نرم نشده باشد.
  • پوست آن باید رنگ کرم یا زرد مایل به داشته باشد. سبز بودن نشانه نرسیدن است. محل اتصال به ساقه باید نرم باشد و ساقه به راحتی کنده شود.
  • بوی ملایم شیرینی که از پوست طالبی می‌آید، نشانگر رسیدن آن است.

خواص درمانی طالبی که نمی‌دانستید!

  1. طالبی برای افزایش اشتها مفید است.
  2. این میوه ادرارآور، نرم کننده و باعث طراوت پوست است.
  3. خوردن طالبی بعد از غذا برای درمان کم‌خونی مناسب است.
  4. مصرف طالبی برای…
  5. “““html

  6. افرادی که سل ریوی دارند یا به یبوست و بواسیر دچار هستند، می‌توانند از طالبی استفاده کنند.
  7. خوردن گرمک و طالبی در تابستان، تشنگی را کاهش می‌دهد.
  8. گوشت طالبی برای درمان سوختگی‌های سطحی و ورم پوست موثر است.
  9. آب طالبی به نرم شدن پوست کمک می‌کند.
  10. کسانی که سنگ کلیه و مثانه دارند می‌توانند به مدت 2 هفته شام خود را به طالبی اختصاص دهند. یعنی به آرامی و هر 15 دقیقه کمی طالبی بخورند.
  11. مصرف طالبی به افزایش شیر در مادران کمک می‌کند، اما باید مراقب بود که برای کودک ایجاد مشکلات نکند.
  12. چون طالبی حاوی مواد رادیواکتیو است، برای درمان بیماری‌های خفته مفید است و آنها را کنترل می‌کند.
  13. افرادی که می‌خواهند سایز شکمشان کوچک شود، باید قبل از ناهار کمی طالبی بخورند و یکی از وعده‌های غذایی شب خود را به طالبی اختصاص دهند.
  14. کسانی که به نقرس و رماتیسم مبتلا هستند، بهتر است در تابستان هر روز مقداری طالبی بخورند.
  15. پتاسیم موجود در طالبی به باز شدن عروق کمک می‌کند.
  16. برای کاهش حرارت بدن و گرمی مزاج در تابستان، از طالبی استفاده کنید.
  17. طالبی یک میوه خوشمزه برای کودکان است که به افزایش اشتها و رشد آن‌ها کمک می‌کند.
  18. خوردن نان و طالبی در تابستان می‌تواند به طول عمر کمک کند.
  19. افرادی که کم‌خونی دارند نیز می‌توانند از طالبی بهره ببرند.
  20. کسانی که به ورم روده مبتلا هستند، باید مصرف طالبی را کم کنند.
  21. طالبی به چسبندگی پلاکت‌های خون کمک می‌کند.
  22. این میوه می‌تواند از سکته قلبی پیشگیری کند.
  23. افرادی که فشار خون دارند، بهتر است طالبی را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.

بیشتر بخوانید :

مربای خرمالو – دستور تهیه مربای خرمالو خانگی خوشمزه و خوش رنگ

دستور تهیه ی مربا گوجه خوشمزه و شگفت انگیز

۲ روش برای تهیه مربای پوست پسته

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل