“`html
دستور تهیه مرحله به مرحله مربای طالبی خوشمزه برای تزیین کیک و شیرینی
این جا میتوانید طرز تهیه مربای طالبی خوشمزه را بخوانید. امیدواریم که این مطلب به شما کمک کند.
دستور تهیه مربای طالبی | طرز تهیه مربای طالبی
روش اول: مواد لازم برای تهیه مربای طالبی ساده
- طالبی پوست گرفته و خرد شده: 500 گرم
- آب: 2 پیمانه
- شکر: 4 پیمانه
بهتر است از طالبیهای سفت و کوچک استفاده کنید. پوست و تخمههای آن را جدا کرده و به شکل پرههایی برش دهید.
طرز تهیه مربای طالبی در منزل
- شکر و آب را در یک ظرف بریزید و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند.
- سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا قوام بگیرد. چون طالبی نرم است، نیازی به جوشیدن زیاد ندارد.
- فقط باید توجه کنید که میوه را زمانی اضافه کنید که شهد قوام یافته باشد تا له نشود.
- پس از آماده شدن مربا، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
- در نهایت، مربا را در یک ظرف شیشهای دردار و در یخچال نگهداری کنید.
- این مربا را با خامه یا کره به عنوان صبحانهای خوشمزه کنار چای میل کنید.
روش دوم: مواد لازم برای تهیه مربای طالبی با بافتی نرمتر
- طالبی: یک عدد بزرگ
- شکر: 4 لیوان
- جوش شیرین: 10 گرم
- آبلیمو تازه: یک قاشق مرباخوری
- آب: 2 لیوان
طرز تهیه مربای طالبی خوشمزه در منزل
- ابتدا طالبی را برش بزنید و قسمت نرم آن را کنار بگذارید.
- قسمت سفت را پوست کنده و به اندازه دلخواه خرد کنید.
- در یک کاسه بزرگ، آب و جوش شیرین را مخلوط کنید و طالبیهای خرد شده را در آن بگذارید تا 5 ساعت بمانند.
- بعد از این مدت، طالبیها را با آب بشویید و در قابلمه بریزید. شکر و 2 لیوان آب روی آن بریزید و روی اجاق بگذارید.
- زمانی که شروع به حباب زدن کرد، آبلیمو را اضافه کنید و ده دقیقه دیگر بجوشانید سپس از روی اجاق بردارید.
چند نکته برای انتخاب طالبی مناسب برای مربا
برای خرید طالبی خوب و رسیده:
- با کف دست به آن ضربه بزنید؛ صدای تو خالی باید بشنوید.
- وقتی آن را در دست میگیرید، باید نسبت به اندازهاش سنگین باشد و نرم نشده باشد.
- پوست آن باید رنگ کرم یا زرد مایل به داشته باشد. سبز بودن نشانه نرسیدن است. محل اتصال به ساقه باید نرم باشد و ساقه به راحتی کنده شود.
- بوی ملایم شیرینی که از پوست طالبی میآید، نشانگر رسیدن آن است.
خواص درمانی طالبی که نمیدانستید!
- طالبی برای افزایش اشتها مفید است.
- این میوه ادرارآور، نرم کننده و باعث طراوت پوست است.
- خوردن طالبی بعد از غذا برای درمان کمخونی مناسب است.
- مصرف طالبی برای…
- افرادی که سل ریوی دارند یا به یبوست و بواسیر دچار هستند، میتوانند از طالبی استفاده کنند.
- خوردن گرمک و طالبی در تابستان، تشنگی را کاهش میدهد.
- گوشت طالبی برای درمان سوختگیهای سطحی و ورم پوست موثر است.
- آب طالبی به نرم شدن پوست کمک میکند.
- کسانی که سنگ کلیه و مثانه دارند میتوانند به مدت 2 هفته شام خود را به طالبی اختصاص دهند. یعنی به آرامی و هر 15 دقیقه کمی طالبی بخورند.
- مصرف طالبی به افزایش شیر در مادران کمک میکند، اما باید مراقب بود که برای کودک ایجاد مشکلات نکند.
- چون طالبی حاوی مواد رادیواکتیو است، برای درمان بیماریهای خفته مفید است و آنها را کنترل میکند.
- افرادی که میخواهند سایز شکمشان کوچک شود، باید قبل از ناهار کمی طالبی بخورند و یکی از وعدههای غذایی شب خود را به طالبی اختصاص دهند.
- کسانی که به نقرس و رماتیسم مبتلا هستند، بهتر است در تابستان هر روز مقداری طالبی بخورند.
- پتاسیم موجود در طالبی به باز شدن عروق کمک میکند.
- برای کاهش حرارت بدن و گرمی مزاج در تابستان، از طالبی استفاده کنید.
- طالبی یک میوه خوشمزه برای کودکان است که به افزایش اشتها و رشد آنها کمک میکند.
- خوردن نان و طالبی در تابستان میتواند به طول عمر کمک کند.
- افرادی که کمخونی دارند نیز میتوانند از طالبی بهره ببرند.
- کسانی که به ورم روده مبتلا هستند، باید مصرف طالبی را کم کنند.
- طالبی به چسبندگی پلاکتهای خون کمک میکند.
- این میوه میتواند از سکته قلبی پیشگیری کند.
- افرادی که فشار خون دارند، بهتر است طالبی را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.
“““html
بیشتر بخوانید :
مربای خرمالو – دستور تهیه مربای خرمالو خانگی خوشمزه و خوش رنگ
دستور تهیه ی مربا گوجه خوشمزه و شگفت انگیز
۲ روش برای تهیه مربای پوست پسته