بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۲ روش ساده جهت تهیه خورشت انار دانه مسما (مرحله به مرحله)

“`html

خورش انار مسما | دستور تهیه و مواد لازم خورش انار مسما

“خورش انار مسما” یا خورش انار دانه مسما یکی از غذاهای سنتی گیلان است. این خورش را در پاییز که فصل انار است درست می‌کنیم و آن را با مرغ سرو می‌کنیم. با ما همراه باشید.

روش طبخ تهیه خورش انار مسما مرحله به مرحله

روش اول جهت تهیه خورش انار مسما

مواد لازم :

  1. مرغ: نصف یک عدد
  2. انار دانه شده: 2 عدد
  3. پیاز: 200 گرم
  4. شکر: در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری
  5. رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوری
  6. نمک: به مقدار لازم
  7. روغن: به مقدار لازم
  8. زردچوبه: یک قاشق چایخوری
  9. گلپر: یک قاشق چایخوری
  10. فلفل: نصف قاشق چایخوری

دستور تهیه خورش انار دانه مسما

مرغ را با نمک و زردچوبه سرخ می‌کنیم. بعد آن را با آب می‌پزیم.

در حین پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ اضافه می‌کنیم تا رنگش خوب شود.

پیاز را خلالی خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم، سپس دانه‌های انار را به پیاز اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

وقتی مرغ کاملاً پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن اضافه کرده و حرارت را ملایم می‌کنیم و می‌گذاریم تا نیم ساعت جا بیفتد.

در پایان فلفل و گلپر را به خورشت اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم. خورش انار دانه مسما باید غلیظ و کم‌آب باشد.

می‌توانید کمی شکر به این خورش انار اضافه کنید تا طعم آن شیرین‌تر شود.

روش دوم جهت تهیه خورش انار مسما با رب انار

مواد لازم :

  1. مرغ: 1 عدد
  2. دانه انار: 1 پیمانه
  3. پیاز متوسط: 2 عدد
  4. رب انار: 4 قاشق غذاخوری
  5. رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
  6. نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
  7. زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه خورشت انار مسما با رب انار

مرغ را تکه‌تکه کرده و کمی سرخ می‌کنیم.

پیاز را رنده کرده و در روغن مرغ تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس رب گوجه، دانه انار و ادویه را به پیاز اضافه می‌کنیم.

مرغ‌ها را به مخلوط اضافه می‌کنیم. یک پیمانه آب روی مرغ‌ها می‌ریزیم تا بجوشد و بعد در ظرف را می‌گذاریم و حرارت را کم می‌کنیم تا مرغ بپزد (زمان پخت مناسب برای مرغ و جا افتادن خورشت انار مسما گیلانی بین 45 دقیقه تا یک ساعت است.)

در اواخر زمان پخت، رب انار و زعفران را اضافه می‌کنیم. توجه داشته باشید که این خورش غلیظ است پس باید آب آن تقریباً کشیده شود.

نکات کلیدی جهت تهیه خورشت انار مسما

اگر می‌خواهید خورش انار مسما شما مجلسی‌تر به نظر بیاید، مرغ را به صورت درسته سرخ کرده و در خورش استفاده کنید. بهتر است مرغ را از قبل با مقداری آب انار و نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

اگر به جای آب از آب انار یا آب پرتقال استفاده کنید، طعم بهتری خواهد داشت.

گلپر ادویه‌ای است که برخی افراد با انار استفاده می‌کنند، اگر طعم آن را دوست دارید می‌توانید به مقدار نصف قاشق چایخوری همراه با رب انار اضافه کنید.

برای شیرین یا ترش‌تر کردن خورش انار مسما می‌توانید مقداری شکر یا آب غوره به آن اضافه کنید.

به دلیل استفاده از انار، این غذا ممکن است سریع بسوزد، پس مراقب باشید.


بیشتر بخوانید :

دستور تهیه خورشت اناربیج با طعمی خوشمزه و ایده‌آل

دستور تهیه کوفته انار و گردو با طعمی عالی و خوشمزه + سس کوفته انار

با انار و رب انار، این غذاها را امتحان کرده‌اید؟

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل