“`html
دستور تهیه کوفته شیرین غذای لذیذ کرمانشاهی
در این مقاله از رضیم، طرز تهیه کوفته شیرین، یکی از غذاهای محلی کرمانشاه را خواهید خواند. این غذا حتماً شما را خوشحال خواهد کرد.
دستور تهیه کوفته کرمانشاهی
روش اول برای تهیه کوفته شیرین با سرکه
مواد لازم :
- 250 گرم گوشت چرخکرده
- 200 گرم برنج
- 25 گرم نعنا خشک
- 100 گرم شکر
- 2/3 پیمانه سرکه
- 1 عدد پیاز
- 1 عدد تخممرغ
- یک پیمانه آب
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
دستور تهیه کوفته شیرین در خانه
ابتدا برنج را با مقدار زیادی آب بپزید تا نرم شود. سپس آن را از حرارت بردارید و پیاز رنده شده را به همراه گوشت به برنج اضافه کنید.
سپس نمک، شکر، ادویهجات و نعنا خشک را هم اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید. وقتی کاملا مخلوط شدند، تخممرغ را هم بیفزایید و همه چیز را خوب ورز دهید تا همه مواد به هم بچسبند.
بیشتر بخوانید : ترفندهایی برای جلوگیری از وا رفتن کوفته + دستور تهیه
حالا از این مخلوط، کمی به اندازه یک پرتقال کوچک بردارید و به شکل تخممرغ درآورید و کف قابلمه بچینید. در یک قابلمه کوچک، سرکه، آب، 2 قاشق غذاخوری روغن و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
سپس این سس را روی کوفتهها بریزید و برای یک ساعت با حرارت ملایم بپزید تا کوفتهها خوب بپزند.
روش دوم برای تهیه کوفته شیرین با گوجه
مواد اولیه :
- برنج دو پیمانه
- گوشت چرخکرده 200 گرم
- تخممرغ یک عدد
- پیاز یک عدد
- نعنا خشک یک قاشق غذاخوری
- سرکه دو قاشق غذاخوری
- شکر سه تا چهار قاشق غذاخوری
- گوجهفرنگی یک عدد
- آب به میزان لازم
- نمک، زردچوبه و روغن مایع به مقدار لازم
دستور تهیه:
برنج را با کمی آب بپزید تا نیمپز شود، سپس بگذارید کمی خنک شود. در این مرحله پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخکرده، تخممرغ، نعنا خشک، نمک و زردچوبه به برنج اضافه کنید و با دست خوب مخلوط و ورز دهید تا مواد به هم بچسبند.
بیشتر بخوانید : دستور تهیه تصویری کوفته قلقلی با گوشت
از این مخلوط، به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را به شکل یک کتلت بزرگ درآورید و آنها را در یک ردیف در قابلمه بچینید.
گوجهفرنگی را رنده کرده و سرخ کنید و سپس شکر، سرکه، آب و کمی روغن به آن اضافه کنید و این مخلوط را روی کوفتهها بریزید. سپس برای 45 دقیقه با حرارت کم بپزید.
نکات مهم برای تهیه کوفته شیرین
قبل از اضافه کردن پیاز به گوشت چرخکرده، حتماً آب آن را بگیرید تا کوفتهها شکل خود را حفظ کنند. ورز دادن مایه کوفته باعث میشود که آنها به خوبی به هم بچسبند و وا نروند، پس خوب ورز دهید.
بیشتر بخوانید :
کوفته سیرابی | دستور تهیه کوفته سیرابی
دستور تهیه کبه حلب (غذای عربی) با طعمی عالی
دستور تهیه کوفته برنجی سنتی به روش اصیل اصفهانی