“`html
برای سرخ کردن بادمجانها با حداقل روغن در هواپز، این مقاله از مجله رضیم را دنبال کنید تا دو روش ساده را یاد بگیرید. با استفاده از این روشها، میتوانید بادمجان را با کمترین روغن در هواپز سرخ کنید.
روش اول: بادمجان را با سرکه سفید در هواپز سرخ کنید
برای سرخ کردن بادمجان با این روش، مواد زیر را آماده کنید:
بادمجان | ۳ عدد |
سرکه سفید | ۳ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | به میزان لازم |
روغن | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان لازم |
آب | ۴ قاشق غذاخوری |
مراحل سرخ کردن بادمجان در هواپز با سرکه
برای سرخ کردن بادمجانها در هواپز، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: بادمجان کوچک بخرید
برای تهیه بادمجان، بهتر است بادمجانهای کوچک را انتخاب کنید؛ زیرا طعم بهتری دارند.
پس از پوست کندن بادمجان، آنها را به صورت عمودی با چاقوی تیز برش بزنید.
مطمئن شوید که ضخامت هر تکه بیش از ۲ سانتیمتر نباشد.
مرحله دوم: بادمجان را با سرکه سفید مخلوط کنید
بادمجانهای برش خورده را در یک کاسه بریزید.
۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام بادمجانها به سرکه آغشته شوند.
اضافه کردن سرکه باعث میشود تلخی بادمجان کاهش یابد.
برای رنگ بهتر بادمجانها، کمی زردچوبه به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
نمک را نیز به ترکیب اضافه کنید.
این مخلوط را به مدت یک ساعت در کنار بگذارید.
بیشتر بخوانید: علت سفت شدن بادمجان سرخ شده و راههای جلوگیری از آن
مرحله سوم: درست کردن سس مخصوص سرخ کردن
در یک کاسه کوچک ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید بریزید.
سپس روغن، آب و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
مواد را خوب هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
نکته: در هواپز، هوای گرم باعث میشود غذاها خشک شوند؛ بنابراین افزودن آب به این سس کمک میکند تا بادمجانها خشک نشوند.
مرحله چهارم: سس را روی بادمجانها بمالید
بادمجانها را از کاسه خارج کرده و روی یک تخته کنار هم بچینید.
سسی که درست کردهاید را با یک قلمو به دو طرف بادمجانها بزنید.
بیشتر بخوانید: چگونه بادمجان خام را فریز کنیم؟
مرحله پنجم: بادمجان را داخل هواپز بگذارید
یک ورق کاغذ روغنی در کف ظرف هواپز پهن کنید و بادمجانها را در کنار هم بچینید.
از قرار دادن بادمجانها روی هم خودداری کنید؛ زیرا ممکن است بعضی از آنها به خوبی پخته نشوند.
هواپز را به دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و برای ۱۴ دقیقه بگذارید تا بپزد.
مرحله ششم: سس را…
“““html
دوباره اضافه کنید
بعد از اینکه ۵ دقیقه از شروع پخت گذشت، هواپز را متوقف کنید و دوباره با قلم مو دو طرف بادمجانها را به سس آغشته کنید.
این کار را یک بار دیگر انجام دهید. در مجموع بادمجانها قبل از پخت و حین پخت، باید ۳ بار به مواد سس آغشته شوند.
بیشتر بخوانید: روشهای خشک کردن بادمجان در خانه
روش دوم: با یک قاشق روغن بادمجان را سرخ کنید
برای سرخ کردن بادمجان در هواپز به روش دوم مواد زیر را تهیه کنید:
بادمجان | ۳ عدد |
روغن | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
مراحل سرخ کردن بادمجان با یک قاشق روغن
برای سرخ کردن بادمجانها در هواپز به روش دوم طبق مراحل زیر پیش بروید:
مرحله اول: بادمجانها را در آبنمک خیس کنید
ابتدا بادمجانها را بشویید و پوست بگیرید. سپس بادمجانها را به صورت عمودی به ۳ یا ۴ قسمت برش بزنید.
یک کاسه را پر از آب کنید و نمک را به آن اضافه کنید.
بادمجانها را داخل ظرف آبنمک بریزید و هم بزنید.
اجازه دهید بادمجانها به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در آبنمک بمانند تا هم تلخی آنها گرفته شود و هم تردتر شوند.
مرحله دوم: بادمجانها را روغنی کنید
بادمجانها را داخل آبکش بریزید و بعد از چند دقیقه آنها را روی یک دستمال پارچهای قرار دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
با یک قلمو روغن را به دو طرف بادمجانها بمالید.
بیشتر بخوانید: ترفندهای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن
مرحله سوم: بادمجانها را سرخ کنید
یک کاغذ روغنی داخل هواپز قرار دهید و بادمجانها را کنار هم بچینید.
هواپز را روی درجه ۱۸۰ بگذارید و اجازه دهید بادمجانها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند.
در حین پخت چندین بار بادمجانها را بچرخانید تا یکدست سرخ شوند.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم ۲ روش سرخ کردن بادمجان در هواپز را با کمترین روغن به شما آموزش دادیم. این مقاله مناسب کسانی است که به سلامت بدن خود اهمیت میدهند یا در رژیمهای غذایی لاغری هستند.