بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۲ روش متفاوت برای تهیه ترشی خرمالو + نکات کلیدی (مرحله به مرحله)

“`html

ترشی خرمالو، یک ترشی خوشمزه برای زمستان

ترشی خرمالو یکی از چاشنی‌های لذیذ است که با خرمالوی نارس تهیه می‌شود. با ما باشید.

ترشی خرمالو | نحوه تهیه ترشی خرمالو

روش اول: ترشی خرمالو با تمر هندی

مواد لازم برای تهیه ترشی خرمالو و تمر هندی

  • خرمالو: ۵۰۰ گرم
  • سرکه: نصف لیتر
  • برگه زرد آلو: ۲۵۰ گرم
  • تمر هندی: نصف بسته
  • خرما بدون هسته: ۲۵۰ گرم
  • سیاه دانه: نصف قاشق مرباخوری
  • تخم گشنیز: نصف قاشق مرباخوری
  • پودر گلپر: نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه ترشی خرمالو و تمر هندی

  1. اول خرمالوها را بشویید و خرد کنید و در مخلوط‌کن بریزید تا یکدست شوند. اگر با دست خرد می‌کنید، پوست آنها را بگیرید تا ترشی زیباتر شود.
  2. سرکه را برای ۱۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. این کار مانع از کپک‌زدن سرکه می‌شود. سپس سرکه را در ظرفی بریزید.
  3. تمر هندی‌ها را به سرکه اضافه کنید و برگه زردآلوهایی که ۱۰ ساعت در سرکه خیسانده‌اید و نرم شده‌اند را با خرما چرخ کنید تا مخلوط یکنواختی به دست آید.
  4. سپس پودر گلپر، تخم گشنیز نیکوبیده، سیاه‌دانه و نمک را اضافه کنید. مقداری از سرکه را به آن اضافه کنید و مزه کنید. درب شیشه را ببندید و ترشی خرمالو را در جایی خنک قرار دهید.
  5. این ترشی بعد از ۱۵ روز آماده می‌شود. می‌توانید خرمالوها را به شکل نگینی خرد کنید یا به‌صورت کامل در سرکه قرار دهید.

روش دوم: نحوه تهیه ترشی خرمالو به‌صورت درسته

مواد لازم برای تهیه ترشی خرمالو درسته

  • خرمالو: ۸ عدد
  • هل سبز: ۸ عدد
  • فلفل: ۸ عدد
  • سرکه سفید و نمک: به میزان لازم
  • زنجبیل تازه: ۴ تکه کوچک

طرز تهیه ترشی خرمالو درسته

  1. خرمالوها را بشویید و بگذارید خشک شوند. با نوک چاقو در انتهای هر خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد کنید و داخل آن را با یک هل سبز و یک فلفل پر کنید.
  2. خرمالوها را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز بگذارید، نمک و زنجبیل را روی آنها بریزید و سپس سرکه سفید را به میزان کافی روی آنها بریزید تا کاملاً پوشش داده شود.
  3. درب شیشه را ببندید و ترشی را در جای خنک نگهداری کنید. این ترشی بعد از ۱۵ روز آماده می‌شود.

نکات کلیدی برای تهیه ترشی خرمالو

  • برای تهیه ترشی خرمالو، از خرمالوهای نارس استفاده کنید.
  • خرمالوها را به‌خوبی بشویید و بگذارید خشک شوند.
  • اگر زنجبیل تازه ندارید، می‌توانید از پودر زنجبیل استفاده کنید.
  • اگر ترشی ملایم‌تری می‌پسندید، می‌توانید سرکه را با آب مخلوط کنید.
  • با هر نسبتی که دوست دارید، سرکه و آب را ترکیب کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ترشی گل‌کلم و لبو با طعمی فوق‌العاده

طرز تهیه ترشی لبنانی تند و ترش

طرز تهیه ترشی لبو با انار + خواص ترشی لبو

ترشی لوبیا سبز | طرز تهیه یک ترشی متفاوت

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل