بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۲ روش متفاوت جهت تهیه آب زرشک طبیعی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه و خواص درمانی بی نظیر آب زرشک طبیعی

استفاده از زرشک و آب زرشک به زمان‌های دور برمی‌گردد، زمانی که پزشکان قدیمی برای درمان بیماری‌ها از آن بهره می‌بردند. این درمان‌ها هنوز هم توسط مردم امروز استفاده می‌شود.

وقتی صحبت از آب زرشک می‌شود، اکثر افراد به یاد بطری‌های آماده‌ای می‌افتند که روی برچسب آن نوشته شده آب زرشک طبیعی. اما اگر به این برچسب دقت کنیم، می‌بینیم که این محصولات معمولاً طبیعی نیستند و شامل مواد نگهدارنده شیمیایی هستند که برای دستگاه گوارش مضرند.

برای داشتن آب زرشک طبیعی، بهتر است خودمان آن را تهیه کنیم. بیایید با هم دستور تهیه‌اش را مرور کنیم.

دستور تهیه نوشیدنی آب زرشک

نکته‌ای که باید بدانید این است که ابتدا باید زرشک مخصوص آبگیری که از خانواده زرشک قرمز (زرشک پلویی) است، انتخاب کنید. این نوع زرشک معمولا بزرگ‌تر و با رنگ آلبالویی تیره‌تر است و به آن “زرشک سیاه” می‌گویند.

می‌توانید زرشک سیاه را از عطاری‌ها، هم به صورت تازه و هم خشک، در تمام فصول سال خریداری کنید. در ادامه به خواص درمانی و همچنین دستور تهیه آب زرشک طبیعی اشاره خواهیم کرد.

دستور تهیه آب زرشک به روش اول :

250 گرم زرشک سیاه را تهیه کرده و به آرامی با آب سرد بشویید.

سپس آن را در یک ظرف غیر فلزی با 6 تا 8 لیوان آب خیس کنید و بعد از 24 ساعت، مخلوط را در مخلوط کن ریخته و هم بزنید.

مخلوط به دست آمده که خرد شده زرشک سیاه است را با پارچه صاف کنید و در بطری‌های شیشه‌ای برای نگهداری بریزید.

بهتر است هر روز صبح قبل از طلوع آفتاب یک لیوان و شب قبل از خواب نیز یک لیوان بنوشید.

دستور تهیه آب زرشک خانگی به روش دوم :

برای تهیه آب زرشک به این روش، زرشک‌ها را کاملاً تمیز کرده و با آب سرد بشویید.

سپس آنها را در آبکش غیر فلزی بگذارید و در یک قابلمه مناسب آب را بجوشانید.

پس از جوش آمدن آب، زرشک‌ها را داخل آن بریزید و حرارت را کم کنید.

در این حین باید درب قابلمه را ببندید. (در بسیاری از موارد گفته شده که بعد از جوش آمدن، حرارت را خاموش کرده و سپس زرشک را به آن اضافه کنید، زیرا حرارت زیاد ممکن است تلخی ایجاد کند.)

بعد از 10 دقیقه حرارت را خاموش کرده و بگذارید محتویات قابلمه کمی سرد شوند.

سپس زرشک‌ها را در آبکش غیر فلزی قرار دهید و با دست آنها را فشار دهید تا آب زرشک به طور کامل جدا شود. این آب باید صاف و بدون تفاله باشد. حالا می‌توانید آن را در بطری شیشه‌ای نگهداری کنید.

اگر آب زرشک خیلی غلیظ بود، می‌توانید هنگام مصرف مقداری آب به آن اضافه کنید.

اگر طعم آب زرشک ترش بود، می‌توانید بسته به سلیقه‌تان کمی نمک یا شکر به آن اضافه کنید.

نکاتی مهم برای تهیه آب زرشک خانگی

سرفه‌های خشک دارند نباید آب زرشک بنوشند.

مصرف روزانه زیاد آب زرشک توصیه نمی‌شود.

زرشک مناسب برای تهیه آب زرشک، زرشک سیاه است. اما می‌توانید از زرشک قرمز پلویی هم استفاده کنید.

در صورت تمایل، بعد از صاف‌کردن آب زرشک، می‌توانید حدود یک ربع آن را بجوشانید و پس از خنک‌شدن از آن استفاده کنید. جوشاندن آب زرشک ماندگاری آن را افزایش می‌دهد.

نکات مهم جهت

“““html

تهیه آب زرشک طبیعی در منزل

آب زرشک برای کسانی که سرفه های خشک دارند، مناسب نیست. به همین دلیل، نباید به میزان زیاد و روزانه مصرف شود و مقدار مشخص شده در ۲۴ ساعت کافی است.

خواص درمانی فوق العاده آب زرشک

بیشتر بخوانید : دمنوش زرشک : دستور تهیه و خواص دمنوش زرشک

خواص زرشک که تاکنون نمی‌دانستید!

  1. رفع نقرس و رماتیسم.
  2. مفید برای برطرف کردن بی‌اشتهایی.
  3. تنظیم عملکرد دستگاه گوارش و رفع سوء هاضمه.
  4. موثر در درمان زردی و یرقان.
  5. کمک به درمان ورم طحال.
  6. مفید در درمان بواسیر.

بیشتر بخوانید : آب زرشک – خاصیت دارویی و درمانی آب زرشک

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل