دسر خوشمزه برای ماه رمضان: فرنی پرتقالی
در این مطلب طرز تهیه فرنی پرتقالی را به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
دستور تهیه فرنی پرتقالی / دسر ماه رمضان
روش اول : تهیه فرنی پرتقال با آرد برنج
مواد لازم:
- شیر ۱ لیوان
- آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل کمی
- کره ۲۵ گرم
- شکر ۴ قاشق سوپخوری
- آب پرتقال (با تکه های پرتقال) نصف پیمانه
دستور تهیه :
- همه مواد را به جز آب پرتقال با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند، کره را اضافه نکنید.
- سپس مواد را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. بعد از اینکه غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و آب پرتقال را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و با دارچین و پودر نارگیل تزئین کنید.
روش دوم : تهیه فرنی پرتقال با آرد ذرت
مواد لازم :
- شیر یک لیتر
- آرد ذرت 6 قاشق غذاخوری
- شکر یک پیمانه
- کره 25 گرم
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- آب و رنده پوست پرتقال 1 عدد
دستور تهیه :
- شیر را با آرد ذرت مخلوط کنید.
- سپس شکر، کره، زردههای تخممرغ و وانیل را اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
- ظرف را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود.
- بعد از اینکه غلیظ شد، آب و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید.
- ظرف را از روی حرارت بردارید.
- فرنی را در ظرف دلخواه بریزید و صبر کنید تا خنک شود.
- سپس روی آن را به دلخواه تزئین کنید.
خواص با ارزش فرنی:
- فرنی را باید به اندازه مصرف کرد، زیرا زیادهروی در آن ممکن است مضر باشد.
- خوردن آن بعد از وعده غذایی اصلی توصیه نمیشود، چون به خاطر کالری زیاد، ممکن است باعث افزایش وزن و تریگلیسیرید شود.
- فرنی دارای ارزش غذایی بالا بوده و مواد تشکیلدهندهاش حاوی ویتامین B است. اگر به جای شکر از عسل استفاده کنید، به یک معجون بینظیر برای لاغری تبدیل میشود.
- این خوراکی خوشمزه را در گذشته به عنوان یک خوراکی چاقکننده میشناختند، اما بر اساس تحقیقات جدید، برای تناسب اندام بسیار مفید است.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه چند دسر عالی برای مهمانی و جشن تولد
۲ روش برای تهیه دسر کرم کاستارد در خانه
دستور تهیه ساندا دسر آمریکایی خوشمزه و پرطرفدار
دستور تهیه دسر کرم نسکافه شیک و خوشمزه