بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۳ رسپی دمنوش نعناع فلفلی به همراه بهترین زمان مصرف

“`html

گیاه نعناع فلفلی از خانواده نعناعیان است و در مناطق با آب و هوای معتدل و سرد رشد می‌کند. این گیاه طعمی تند و خنک و بوی خوشی دارد و خواص زیادی از جمله کمک به کاهش وزن دارد. شما می‌توانید نعناع فلفلی را به تنهایی به عنوان دمنوش استفاده کنید یا آن را با دیگر گیاهان ترکیب کنید تا طعم و خواص بیشتری بگیرد. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه دمنوش نعناع فلفلی و بهترین زمان مصرف آن را با شما درمیان می‌گذاریم. با ما همراه باشید.

۱- طرز تهیه دمنوش نعناع فلفلی ساده

برای تهیه دمنوش نعناع فلفلی به ۳ ماده اولیه نیاز دارید که در ادامه توضیح داده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه دمنوش نعناع فلفلی ساده

برگ نعناع فلفلی تازه یک مشت
آب داغ ۲ لیوان
شکر یا عسل به مقدار دلخواه

طرز تهیه دمنوش نعناع فلفلی ساده

برای تهیه این دمنوش، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی نعناع فلفلی

ابتدا برگ‌های نعناع را با دقت خرد کنید تا طعم آن به خوبی آزاد شود. می‌توانید از هاون استفاده کنید و به آرامی برگ‌ها را بسابید.

مرحله دوم: دم کردن دمنوش

قبل از خرد کردن نعناع، آب جوش را آماده کنید. سپس نعناع خرد شده را در یک قوری یا فرنچ پرس بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. اجازه دهید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. در نهایت، می‌توانید به دمنوش شکر یا عسل اضافه کنید و نوش جان کنید.

۲- طرز تهیه دمنوش نعناع فلفلی زنجبیلی

شما می‌توانید زنجبیل را به دمنوش نعناع فلفلی اضافه کنید که به کاهش وزن کمک می‌کند.

مواد لازم برای تهیه دمنوش نعناع فلفلی زنجبیلی

“““html

برگ نعناع فلفلی تازه یک مشت
آب داغ ۲ لیوان
زنجبیل تازه یک تکه کوچک
لیمو ترش یک عدد
چوب دارچین یک عدد
شکر یا عسل به میزان دلخواه

رسپی دمنوش نعناع فلفلی زنجبیلی

برای تهیه این دمنوش سالم، این مراحل را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

ابتدا زنجبیل را پوست گرفته و با ریز رنده کنید. سپس لیمو را به صورت حلقه‌ای به ۴ قسمت برش بزنید.

مرحله دوم: دمنوش را دم کنید

آب را بجوشانید و در یک قوری بریزید. سپس نعناع فلفلی، حلقه‌های لیمو ترش، دارچین و زنجبیل رنده شده را به آن اضافه کنید. بگذارید به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بماند تا دم بکشد. سپس در فنجان سرو کنید و در صورت تمایل می‌توانید شکر یا عسل به آن اضافه کنید.

۳- رسپی دمنوش نعناع فلفلی سرد

شاید برایتان جالب باشد که این دمنوش را به صورت سرد هم می‌توانید نوش جان کنید. در ادامه روش تهیه آن را توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه دمنوش نعناع فلفلی سرد

برگ نعناع فلفلی تازه ۲ مشت
آب داغ ۴ فنجان
لیمو ترش تازه ۲ عدد
عسل یک قاشق غذاخوری
یخ به میزان دلخواه

رسپی دمنوش نعناع فلفلی سرد

برای تهیه این دمنوش خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی نعناع

ابتدا برگ‌های نعناع را به آرامی خرد کنید تا طعم آن آزاد شود. برای این کار می‌توانید از یک هاون استفاده کنید و به آرامی آن را بسابید.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش با فرنچ پرس

مرحله دوم: نعناع را دم کنید

آب را بجوشانید و به میزان…
“““html

۴ لیوان از آن را در یک قوری بریزید. سپس نعناع‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه دم بکشد.

مرحله سوم: دمنوش را صاف کنید

بعد از دم کشیدن نعناع و بیرون آمدن عطر و طعم آن، به کمک یک صافی آن را در یک پارچ بریزید تا تفاله‌های نعناع جدا شود.

مرحله چهارم: دمنوش را شیرین کنید

بعد از صاف کردن دمنوش، آب لیموترش و عسل را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس بگذارید دما به دمای محیط برسد و برای ۳ تا ۴ ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

مرحله پنجم: دمنوش را سرو کنید

وقتی دمنوش در یخچال سرد شد، آن را در یک لیوان بریزید و به دلخواه تکه‌های یخ به آن اضافه کنید و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: برگ خرمالو، فراتر از میوه؛ دمنوش طبیعی و خوشمزه

بهترین زمان مصرف دمنوش نعناع فلفلی

زمان مصرف دمنوش نعناع فلفلی بسته به هدف شما متفاوت است:

  • اگر برای کاهش وزن و لاغری استفاده می‌کنید، بهتر است در صبح زود و بعد از صبحانه میل کنید.
  • برای افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی، بهتر است در طول روز مصرف کنید.
  • اگر برای کاهش استرس و رفع خستگی آماده کرده‌اید، آن را در شرایط استرس‌زا و بعد از یک روز کاری مصرف کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، ۳ رسپی دمنوش نعناع فلفلی به همراه بهترین زمان مصرف آن را معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم این دمنوش پرخاصیت را همراه با ورزش و رژیم غذایی مناسب مصرف کنید تا از خواص آن بهره‌مند شوید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل