بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۳ رسپی سالاد هندوانه و پنیر؛ ساده و خوشمزه

“`html

سالاد هندوانه و پنیر یک سالاد ساده، خوشمزه و خنک برای روزهای گرم تابستان است که می‌توانید آن را به عنوان یک میان وعده نیز مصرف کنید. در این مقاله از رضیم بلاگ می‌توانید با دستور تهیه سالاد هندوانه و پنیر به طور کامل آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه سالاد هندوانه و پنیر با خیار

تهیه این سالاد خوشمزه حدود ۱۵ دقیقه زمان می‌برد. برای درست کردن سالاد هندوانه و پنیر با خیار به مواد زیر نیاز دارید:

هندوانه ۱ عدد
خیار ۲ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
زیتون سیاه ۱/۳ لیوان فرانسوی
پنیر فتا ۱/۳ لیوان فرانسوی
نعنا خشک یا تازه ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خشک یا تازه ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس سالاد هندوانه

مواد لازم برای تهیه سس سالاد هندوانه به شرح زیر است:

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز یا سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مراحل تهیه سالاد هندوانه و پنیر با خیار

در ادامه با مراحل درست کردن سالاد هندوانه و پنیر آشنا می‌شوید.

مرحله اول: مواد سالاد را خرد کنید

برای شروع، هندوانه را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس آن را به تکه‌های کوچک مکعبی برش بزنید. تخمه‌های هندوانه را جدا کنید و تکه‌های آن را در یک ظرف بریزید.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه سالاد هندوانه مدیترانه ای

حالا خیار را بشویید و آن را به صورت حلقه‌ای یا مکعبی خرد کنید. بهتر است برای این سالاد از خیار با پوست استفاده کنید. سپس گوجه فرنگی را بشویید و به تکه‌های کوچک خرد کرده و به بقیه مواد اضافه کنید.

مرحله دوم: سالاد را آماده کنید

در این مرحله باید پنیر را به صورت مکعبی خرد کرده و به سالاد اضافه کنید. سپس مقداری نعنا و جعفری خشک یا سبزی تازه خرد شده روی سالاد بریزید.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه سالاد پاستای لاتین

مرحله سوم: سس سالاد را آماده کنید

برای تهیه سس این سالاد مقداری روغن زیتون را در یک کاسه بریزید و…

“““html
و بعد سرکه بالزامیک یا سرکه قرمز را همراه با کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. مواد را هم بزنید و بعد روی سالاد بریزید.

مرحله چهارم: سالاد را سرو کنید

بعد از آماده شدن سالاد می‌توانید برای تزیین آن مقداری هندوانه را با قاشق اسکوپ درآورید و روی آن قرار دهید. در ادامه سالاد را با سلفون بپوشانید و آن را در یخچال بگذارید. حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت صبر کنید تا سالاد شما طعم دار شود و بعد آن را سرو کنید و از طعم خوشایندش لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد هندوانه یونانی

مواد لازم برای تهیه سالاد هندوانه و پنیر کاتیج

آماده کردن این سالاد حدود ۱۵ دقیقه طول می‌کشد و مواد اولیه آن برای ۴ نفر کافی است.

پیاز قرمز خرد شده ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آبلیمو ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
هندوانه ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پنیر کاتیج خرد شده ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
سیب زمینی خرد شده ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
فلفل چیلی ۱/۲ فلفل
گشنیز خرد شده ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
زیره به مقدار لازم

رسپی سالاد هندوانه و پنیر کاتیج

برای تهیه این سالاد ابتدا باید پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در آبلیمو قرار دهید تا مزه‌دار شود. سپس هندوانه را به قطعات کوچک خرد کنید. سیب زمینی را پخته و به قطعات ریز برش دهید.

گشنیز تازه را نیز خرد کنید و در یک ظرف بریزید. حالا همه مواد سالاد را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید و گشنیز خرد شده را روی آن بپاشید. سالاد شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی

مواد لازم برای تهیه سالاد هندوانه و پنیر با آووکادو

درست کردن این سالاد حدود ۱۵ دقیقه طول می‌کشد. مواد لازم برای تهیه سالاد هندوانه با پنیر و آووکادو به شرح زیر است:

“““html
پیاز قرمز ۱ عدد متوسط
خیار ۲ عدد
پنیر فتا خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
آووکادو ۱ تا ۲ عدد متوسط
هندوانه ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۱ حبه
نمک دریا ۱/۴ قاشق چای‌خوری
نعنا و ریحان تازه خرد شده ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

رسپی سالاد هندوانه و پنیر با آووکادو

برای تهیه این سالاد ابتدا باید سس آن را آماده کنید. برای این کار، روغن زیتون را در یک کاسه بریزید و سپس سیر ریز خرد شده و نمک را به آن اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید تا سس آماده شود.

حالا هندوانه را قاچ کرده و پوست و تخمه‌های آن را جدا کنید. همچنین خیار و پیاز را پوست کنده و خرد کنید. این مخلوط خیار، پیاز و هندوانه را در یک ظرف مناسب بریزید و سپس نیمی از سس را روی آن بریزید. پنیر فتا خرد شده را هم اضافه کنید.

حالا آووکادو را پوست کنده و به شکل نگینی یا خلالی برش بزنید و روی سالاد بریزید. نعنا خرد شده را هم اضافه کنید و در نهایت بقیه سس را روی سالاد بریزید.

سالاد را برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب طعم‌دار شود. می‌توانید از مقداری تخمه آفتابگردان و کنجد برای تزئین روی سالاد استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد طالبی و سس کنجد

نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد هندوانه و پنیر

در این بخش به چند نکته مهم برای تهیه سالاد هندوانه و پنیر اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • به جای گوجه‌فرنگی خرد شده می‌توانید از گوجه‌گیلاسی برای تهیه این سالاد استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید سالاد مغذی‌تر شود، می‌توانید از مغزهای خرد شده مثل گردو یا بادام و تخمه آفتابگردان بهره ببرید.
  • برای تهیه این سالاد می‌توانید از پنیر فتا، پنیر لبنه یا پنیر محلی استفاده کنید.
  • در برخی از رسپی‌ها از برگ‌های تازه اسفناج هم استفاده می‌شود.
  • بهتر است برای این سالاد از نعنا تازه استفاده کنید، اما اگر دسترسی ندارید، می‌توانید کمی نعنا خشک روی سالاد بپاشید.
  • سالاد هندوانه طبع سردی دارد، بنابراین افرادی که مزاج سرد دارند باید در مصرف آن احتیاط کنند. بهتر است این افراد از مغزها و سبزیجات گرم در این سالاد استفاده کنند.
  • برای طعم‌دهی بهتر، می‌توانید از سبزیجاتی مانند نعنا یا اسفناج استفاده کنید.

“““html

  • از گشنیز، شوید و ریحان خرد شده استفاده کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن این سالاد، می‌توانید به سلیقه خودتان از توت فرنگی خرد شده، فلفل سبز خرد شده و هر سبزیجات یا میوه‌ای که دوست دارید، استفاده کنید.

در این مقاله به سه روش مختلف برای درست کردن سالاد هندوانه و پنیر پرداخته شده است. این سالاد طعمی خوشمزه و خاص دارد و می‌توانید از آن به عنوان پیش غذا یا میان‌وعده در روزهای گرم تابستان لذت ببرید. اگر تجربه‌ای در درست کردن این سالاد دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را در این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و دوستان دیگر علاقه‌مند به آشپزی به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل