“`html
سرکه بالزامیک یک نوع سرکه مخصوص است که برای تهیه آن از انگور سفید و شیرین استفاده میشود. شما میتوانید این سرکه را در خانه درست کنید و آن را برای طعم دادن به سالاد و غذاها استفاده کنید. در این مقاله از مجله رضیم میتوانید با دستور تهیه سرکه بالزامیک خانگی آشنا شوید.
دستور تهیه سرکه بالزامیک خالص در منزل
آماده کردن مواد اولیه برای این سرکه حدود ۱ ساعت زمان میبرد، اما برای اینکه سرکه به طور کامل آماده شود باید چندین سال صبر کنید.
مواد لازم برای تهیه سرکه بالزامیک
مواد لازم برای تهیه این سرکه به شرح زیر است:
انگور سفید | ۵۰۰ گرم |
مراحل تهیه سرکه بالزامیک
در این قسمت میتوانید با مراحل درست کردن سرکه بالزامیک آشنا شوید.
مرحله اول: شستن و خشک کردن انگورها
برای شروع، انگورهای تازه و رسیده را بشویید و آنها را از خوشه جدا کنید. سپس انگورها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید و به مدت ۲۴ ساعت در فضای آشپزخانه بگذارید تا خشک شوند.
مرحله دوم: له کردن انگورها
انگورها را در یک ظرف بریزید و با استفاده از گوشتکوب آنها را به خوبی فشار دهید تا آب آنها خارج شود. بهتر است از دستگاههای آبمیوهگیری یا میکسر استفاده نکنید، چرا که ممکن است پوست انگور له شود و طعم سرکه را تحت تاثیر قرار دهد.
مرحله سوم: صاف کردن انگورها
آب انگورهای له شده را از صافی رد کنید تا هستهها و پوستها جدا شوند. بهتر است آب را چند بار از صافی رد کنید تا کاملاً صاف و یکنواخت شود.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه سرکه سیب با آب سیب
مرحله چهارم: جوشاندن آب انگور
آب انگور را در یک قابلمه بریزید و بر روی شعله ملایم قرار دهید تا بجوشد. باید آب انگور به اندازهای جوش بخورد که حجم آن کاهش یابد. در واقع بعد از حرارت دادن، ۵۰۰ گرم آب انگور باید حدود ۳۵۰ گرم باقی بماند. این کار باکتریها را نیز از بین میبرد.
مرحله پنجم: ریختن سرکه در ظرف مناسب
پس از جوشیدن سرکه، روی آن گلولههایی به نام بچه سرکه شکل میگیرد. حال باید سرکه را در ظرفهای چوبی مخصوص بریزید و به هر ظرف مقداری بچه سرکه اضافه کنید تا طعم آن ترش و تند شود.
مرحله ششم: صبر برای آماده شدن سرکه
سرکه را در ظرف بریزید و آن را در یک مکان مناسب قرار دهید تا به آرامی آماده شود. در این زمان نباید به سرکه دست بزنید یا درب آن را باز کنید. این پروسه بین ۳ تا ۱۲ سال طول میکشد تا سرکه بالزامیک خانگی شما آماده شود.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه سرکه شیره
دستور تهیه سرکه بالزامیک خرما در منزل
آماده کردن مواد اولیه برای این نوع سرکه حدود نیم ساعت طول میکشد.
مواد لازم برای تهیه سرکه بالزامیک خرما خانگی
مواد لازم برای تهیه سرکه بالزامیک خرما خانگی به شرح زیر است:
خرمای تازه | ۲ کیلوگرم | |||||||||||||||||||
“““html
رسپی سرکه بالزامیک خرمابرای درست کردن سرکه بالزامیک خرما، مراحل زیر را دنبال کنید:
رسپی سرکه بالزامیک ایرانیبرای آماده کردن مواد اولیه این سرکه، حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارید. معمولاً برای تهیه بالزامیک ایرانی از سبزیجات و طعمدهندههای مختلف استفاده میشود. مواد لازم برای طعم دار کردن سرکه بالزامیکمواد لازم برای طعم دار کردن سرکه بالزامیک به این شکل است:
رسپی سرکه بالزامیک ایرانی طعم دار شدهبرای طعم دار کردن سرکه بالزامیک خانگی، باید سرکه را در یک ظرف بزرگ بریزید و سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید. با یک قاشق چوبی مواد را هم بزنید. سپس پودر خردل، پیاز خرد شده، سبزیجات تازه و خشک و شکر قهوهای را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. “““html دوباره مواد را با قاشق چوبی هم بزنید و سپس آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید. درب شیشه را ببندید و آن را برای ۲ ماه در یخچال بگذارید. بعد از ۲ ماه، سرکه طعمدار شما آماده است و میتوانید از آن استفاده کنید. فراموش نکنید قبل از هر بار استفاده از سرکه بالزامیک طعمدار، شیشه را تکان دهید و سپس آن را روی سالاد یا غذای خود بریزید.
نکات و فوت و فنهای رسپی سرکه بالزامیک خانگیدر ادامه به چند نکته مهم برای تهیه سرکه بالزامیک خانگی اشاره خواهیم کرد. با ما باشید.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به طرز تهیه سرکه بالزامیک خانگی و روشهای طعمدار کردن آن پرداخته شد. اگر شما هم تجربه درست کردن سرکه بالزامیک دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید. |