بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۳ روش خوشمزه جهت تهیه بیسکوییت شورت برد (مرحله به مرحله)

“`html

بیسکوییت شورت برد : دستور تهیه بیسکوییت شورت برد

شورت برد نوعی بیسکوییت بدون تخم مرغ است که طعمی عالی و بافتی ترد دارد. در این مطلب از رضیم، با دستور تهیه شورت برد رنگارنگ مخصوص یلدا یا کریسمس آشنا می‌شوید.

روش تهیه بیسکوییت شورت برد در منزل

1. بیسکوییت شورت برد ساده

مواد لازم :

  1. کره 250 گرم
  2. شکر 1/2 لیوان
  3. آرد گندم 2 و نیم لیوان

شورت برد نوعی بیسکوییت است که از شکر، کره و آرد تهیه می‌شود. امروزه بیشتر از آرد گندم استفاده می‌شود، اما می‌توان از آرد ذرت و آرد برنج نیز برای تنوع استفاده کرد.

این بیسکوییت‌ها به خاطر نداشتن تخم مرغ، ترکیبی نرم و ترد دارند و در عین حال شکل خود را در زمان پخت حفظ می‌کنند.

دستور تهیه :

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

کره را در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود، سپس آن را با شکر در کاسه‌ای بریزید و با همزن خوب بزنید تا ترکیب نرم و کرمی به دست آید. آرد را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.

خمیر را در قالب بریزید و به ضخامت 1 سانتی‌متر پهن کنید. سپس با چاقو آن را برش بزنید و با چنگال روی خمیر شکل بیندازید. شما می‌توانید از قالب‌های شیرینی برای شکل دادن استفاده کنید و سپس آن را در سینی قرار دهید.

سینی را به مدت 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیر استراحت کند (می‌توانید روی خمیر را با زرده تخم‌مرغ برس بزنید یا بر روی آنها پودر قند بپاشید).

سینی خمیر را پس از استراحت در فر قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا بیسکوییت‌ها کمی طلایی شوند. سپس آنها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند، بعد از آن از قالب خارج کنید.

شما می‌توانید این بیسکویت‌های خوشمزه را به‌صورت ساده میل کنید یا با پودر قند، شکلات ذوب شده و … تزئین و سرو کنید.

نکته ها : این بیسکویت‌ها تا 1 هفته در دمای اتاق قابل نگهداری هستند و حتماً باید از کره استفاده کنید، از هر نوع روغنی چون روغن جامد و روغن قنادی نمی‌توان استفاده کرد.


2. دستور تهیه بیسکویت شورت برد چای سبز

مواد لازم :

  1. آرد 2 و 1/4 لیوان
  2. کره خرد شده 1 لیوان
  3. پودر چای سبز 2 قاشق غذاخوری
  4. پودر قند یا شکر دانه ریز 1/2 لیوان
  5. نمک 1/8 قاشق چایخوری

دستور تهیه :

پودر قند و پودر چای سبز را با هم مخلوط کنید. کره نرم شده را در کاسه‌ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس مخلوط پودر قند و چای سبز را کم کم اضافه کنید و بزنید تا بافتی نرم و کرکی پیدا کند.

آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و کم کم به ترکیب کره اضافه کنید و با همزن در دور کند بزنید تا بافت آن مانند خرده نان شود. سپس با دست ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود.

خمیر را با کمک وردنه روی سطح کار به ضخامت 1 بند انگشت پهن کنید و با استفاده از قالب گل یا هر قالب دیگری خمیر را قالب بزنید. سپس در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بیسکوییت‌ها بپزند.

وقتی کنارهای بیسکوییت طلایی شد، آنها آماده‌اند. پس از پخت سینی بیسکویت‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید خوب سرد شوند؛ سپس از سینی خارج کرده و سرو کنید. (در صورت تمایل می‌توانید بیسکویت‌ها را کمی با کره آغشته کرده و در پودر قند بزنید).

نکته ها :

“““html

این بیسکوییت در ظرفی که بسته باشد، تا چند روز قابل نگهداری و مصرف است. اگر دوست دارید، می‌توانید در کنار پودر قند، ۳ زرده تخم‌مرغ هم اضافه کنید.


3. دستور تهیه شورت برد شکلات و کاراملی

مواد لازم :

  1. کره نرم ۱۲۵ گرم
  2. پودر شکر ۵۰ گرم
  3. آرد الک شده ۱۷۵ گرم
  4. شکلات تیره یا شیری ۱۷۵ گرم، خرد شده

مواد لازم برای مواد میانی:

  • شیر تغلیظ‌شده شیرین ۲۰۰ گرم
  • کره ۱۲۵ گرم
  • پودر شکر ۱۲۵ گرم
  • سیروپ طلایی ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه شورت برد شکلات و کاراملی

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. یک سینی به اندازه ۱۸ در ۲۸ سانت را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.

کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کرمی و حجیم شود. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. این مواد را در کف سینی فشرده کنید و به مدت ۱۲ دقیقه در فر بگذارید تا پخته و طلایی شود. در این حین، لایه میانی را آماده کنید.

تمام مواد میانی را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس با شعله کم به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید بجوشد و مدام هم بزنید.

زمانی که شکر کاملاً حل شد و مواد رنگ کاراملی روشن گرفتند، از روی حرارت بردارید و روی لایه زیرین که طلایی و پخته شده، بریزید و صاف کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.

شکلات را روی بخار آب ذوب کنید و سپس روی کارامل بریزید. بگذارید به مدت ۲ ساعت خنک شود تا شکلات خودش را بگیرد. بعد آن را به ۱۲ تکه یا به اندازه دلخواه برش بزنید.


بیشتر بخوانید :

دستور تهیه بیسکوییت کره‌ای نارگیلی با طعمی دل‌پسند

دستور تهیه بیسکویت زیره هندی مرحله به مرحله + عکس

دستور تهیه بیسکویت کرم‌دار در دو رنگ در تابه یا فر

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل