بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۳ روش رسپی شیره توت سفید؛ نکات شکرک نزدن

“`html

شیره توت یکی از بهترین شیره‌ها برای صبحانه است و مزایای زیادی برای سلامتی دارد. شما می‌توانید در خانه شیره توت درست کنید. در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ می‌توانید با طرز تهیه شیره توت به طور کامل آشنا شوید.

مراحل تهیه شیره توت خانگی

در ادامه با مراحل تهیه شیره توت آشنا می‌شوید.

طرز تهیه شیره توت بدون خاک سفید:
توت سفید ۱ کیلوگرم
آب ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مرحله اول: شستن توت‌ها

برای شروع، شاخ و برگ‌های اضافی را از توت‌ها جدا کنید و آن‌ها را در آب بگذارید تا تمیز شوند. یادتان باشد که توت‌ها را بیش از حد نشویید و به آن‌ها فشار نیاورید، زیرا این کار طعم‌شان را خراب می‌کند.

مرحله دوم: پختن توت‌ها

توت‌های شسته شده را در یک قابلمه بریزید و ۳ تا ۴ لیوان آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا توت‌ها به آرامی بپزند و نرم شوند. این مرحله حدود ۱ تا ۱.۵ ساعت طول می‌کشد. در این مدت، کف روی قابلمه را برطرف کنید.

مرحله سوم: صاف کردن توت‌ها

یک صافی را روی یک قابلمه قرار دهید. وقتی توت‌ها کاملاً نرم شدند، آن‌ها را در صافی بریزید و با استفاده از یک گوشت‌کوب توت‌ها را کاملاً له کنید تا عصاره و آب آن‌ها به خوبی خارج شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیره انگور

مرحله چهارم: جوشاندن عصاره توت

بعد از صاف کردن توت، آن را دوباره روی حرارت قرار دهید. حرارت را ملایم کنید و بگذارید عصاره توت بجوشد و غلیظ شود. در این زمان باید به طور مداوم کف روی آن را بگیرید تا شیره توت شفاف‌تر شود.

مرحله پنجم: آماده‌سازی شیره توت

پس از حدود ۱ ساعت که شیره توت به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید. سپس بگذارید شیره خنک شود و بعد آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید.

طرز تهیه شیره توت با خاک سفید

برای تهیه این نوع شیره لازم است از خاک سفید برای شیرین‌تر شدن طعم استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه شیره توت با خاک سفید:
توت ۵ کیلوگرم
خاک سفید ۰.۵ کیلوگرم

مراحل طرز تهیه شیره توت

در ادامه با مراحل تهیه شیره توت با خاک سفید آشنا می‌شوید.

“““html

مرحله اول: توت‌ها را میکس و فیلتر کنید

برای شروع، توت‌ها را خوب بشویید و سپس در مخلوط‌کن بریزید و خوب میکس کنید. بعد از آن، مایع را از صافی رد کنید و با استفاده از گوشت‌کوب، توت‌ها را فشار دهید تا تمام عصاره‌شان خارج شود.

مرحله دوم: خاک سفید را به توت‌ها اضافه کنید

حالا باید آب توت‌های میکس شده را در یک ظرف بریزید و خاک سفید را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس بگذارید این مخلوط حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت بماند تا خاک سفید ته‌نشین شود.

مرحله سوم: آب توت را از خاک سفید جدا کنید

در این مرحله با استفاده از یک ملاقه، به آرامی آب توت را از روی ظرف بردارید و در ظرف دیگری بریزید. توجه کنید ظرف تکان نخورد تا آب توت با خاک سفید ترکیب نشود.

مرحله چهارم: آب توت را بجوشانید

حالا آب توت را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. بگذارید آب توت برای ۲ تا ۴ ساعت به آرامی بجوشد تا غلیظ شود.

بیشتر بخوانید: رسپی شیره خرمالو

مرحله پنجم: شیره را در ظرف بریزید

بعد از این‌که شیره کاملاً آماده شد، شعله را خاموش کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس می‌توانید شیره را در یک ظرف شیشه‌ای بریزید و از آن به عنوان صبحانه یا میان وعده استفاده کنید.

رسپی شیره توت سفید خشک

برای درست‌کردن شیره با توت خشک، ابتدا توت‌ها را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در آب بخیسانید و سپس آن‌ها را بپزید. بعد از این‌که توت‌ها نرم شدند، آن‌ها را از صافی رد کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا آب توت بجوشد و غلیظ شود. روش تهیه شیره توت خشک تقریباً مشابه تهیه آن با توت تازه است، تنها باید توت‌ها را برای چند ساعت در آب بخیسانید تا نرم شوند.

نکات و فوت و فن‌های رسپی شیره توت

در اینجا به چند نکته توجه کنید:

  • شیره توت سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌ها است و به کنترل قند خون و بهبود گوارش کمک می‌کند.
  • برای تهیه شیره، از توت‌های سالم و شیرین استفاده کنید.
  • شعله گاز را روی حرارت ملایم تنظیم کنید تا شیره نسوزد.
  • نگذارید شیره خیلی بجوشد، زیرا بعد از سرد شدن غلیظ‌تر می‌شود.
  • می‌توانید از توت سفید یا قرمز برای تهیه شیره استفاده کنید.
  • اضافه‌کردن خاک سفید به آب توت، ترشی آن را کم و طعم را شیرین‌تر می‌کند.
  • شیره توت می‌تواند اثر ملینی داشته باشد، بنابراین در مصرف آن احتیاط کنید.
  • در دوران بارداری ممکن است بعضی خانم‌ها به این شیره حساسیت داشته باشند، بهتر است قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید.
  • هرچند شیره توت برای کنترل قند خون مفید است، ولی کالری و قند زیادی دارد و نباید زیاد مصرف شود.
  • طبع شیره توت گرم است و مصرف زیاد آن ممکن است تعادل بدن را به هم بزند.
  • در حین تهیه شیره، باید دائماً کف روی آن را جدا کنید.

“““html

  • این کار باعث می‌شود که شیره شفاف و براق شود.
  • تلخ شدن شیره توت به خاطر زیاد کردن شعله گاز و ته گرفتن شیره است. برای پخت این شیره باید حرارت را کم کنید تا آب توت به آرامی بجوشد و غلیظ شود.
  • برای تهیه این شیره به هیچ عنوان نباید از شکر یا شیرین‌کننده‌های دیگر استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید شیره شما خوش‌رنگ‌تر و خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از ترکیب توت سفید و سیاه استفاده کنید.
  • برای صاف کردن توت می‌توانید آن را در یک پارچه نخی بریزید و خوب فشار دهید تا عصاره توت به طور کامل خارج شود.
  • اضافه کردن شیره توت به رژیم غذایی روزانه می‌تواند به بهبود سلامت و افزایش انرژی بدن کمک کند. همان‌طور که در این مقاله توضیح دادیم، درست کردن شیره توت در خانه بسیار ساده است. اگر تجربه‌ای در تهیه شیره توت دارید، می‌توانید تجربیات و نظرات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی به اشتراک بگذارید.

    سایت رسپی آشپزی رضیم
    “`

    خروج از نسخه موبایل