“`html
بو دادن گردو به ۳ روش ساده امکانپذیر است: ۱- بو دادن گردو در فر ۲- بو دادن گردو در تابه روی اجاق ۳- بو دادن گردو در ماکروویو. گردوی بو داده عطر و طعمی عالی دارد و با یک بار امتحان، این گردوها به بخشی از خانهتان تبدیل خواهند شد. در این مقاله از مجله رضیم کاملترین و بهترین روشهای بو دادن گردو را به شما آموزش میدهیم.
روش اول: بو دادن گردو با فر
مواد لازم
گردو | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار دلخواه |
مرحله اول | انتخاب گردو
برای بو دادن گردو بهتر است گردوهای تازه و خام را انتخاب کنید. پوست سخت گردو را بشکنید اما لایه نازک روی آن را نگهدارید. میتوانید مقداری نمک به گردوها بزنید تا مزهدار شوند.
مرحله دوم | آماده کردن فر
فر را از قبل روشن کنید. دمای مناسب برای بو دادن گردوها حدود ۱۸۰-۱۹۰ درجه سانتیگراد است.
در ظرف فر، ورق آلومینیومی یا کاغذ روغنی قرار دهید. استفاده از ورق آلومینیومی بهتر است.
بیشتر بخوانید: طرز بو دادن تخمه کدو به روش بازاری؛ با طعمهای متنوع
مرحله سوم | پهن کردن گردوها
گردوها باید به طور یکنواخت حرارت ببینند. بنابراین لازم است آنها را به اندازههای یکسان خرد کنید (مثلاً نصف یا یک چهارم هر گردو) و روی ورق آلومینیومی بچینید.
مرحله چهارم | بو دادن گردوها
این مرحله نیاز به دقت دارد. حتماً باید به طور مداوم به گردوها توجه کنید. بعد از اینکه گردوها را در فر گذاشتید، آنها را هر ۵-۱۰ دقیقه چک کنید. وقتی بوی خوب گردوها را حس کردید، درب فر را باز کنید و کمی آنها را جابهجا کنید. بعد از حس بوی خوش، ۲-۳ دقیقه صبر کنید و سپس گردوها را سریع از فر خارج کنید تا خنک شوند.
به همین راحتی گردوهای بو داده و خوشمزه آماده شدند. میتوانید آنها را در ظرف آجیلخوری بریزید و لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: گردو را به تنهایی نخورید! این شکلی بخورید
روش دوم: بو دادن گردو با تابه روی اجاقگاز
به طور کلی بو دادن گردوها در تابه روی اجاق، کنترل بیشتری به شما میدهد و میتوانید راحتتر برشته شدن آنها را زیرنظر داشته باشید.
مواد لازم
گردو پوست کنده | به مقدار دلخواه |
نمک | به مقدار دلخواه |
مرحله اول: آماده کردن تابه
تابه را روی اجاق بگذارید و حرارت را متوسط رو به بالا قرار دهید تا تابه کاملا داغ شود. دقت کنید که نیازی به ریختن روغن در تابه نیست، چرا که گردوها خودشان روغن دارند و در زمان برشته شدن آزاد میشود، که به جلوگیری از سوختن آنها کمک میکند.
مرحله دوم: پهن کردن گردوها درون تابه
در این روش میتوانید از خرده گردوها نیز استفاده کنید، چون به راحتی در دسترس شما هستند. وقتی مطمئن شدید که گردوها برشته شدهاند، میتوانید آنها را بردارید. بهتر است گردوها هماندازه باشند تا شکل بهتری داشته باشند.
بیشتر بخوانید: طرز بو دادن پسته در منزل؛ ساده و خوشمزه
مرحله سوم: بودادن گردوها
گردوها را در تابه بچینید و مرتب هم بزنید. هر بار چند ثانیه صبر کنید و دوباره شروع به هم زدن کنید. وقتی بوی گردوها به مشام رسید و عطر آن را حس کردید، میتوانید مقداری را بچشید.
این فرایند عموماً ۵ تا ۷ دقیقه طول میکشد، بنابراین مراقب باشید که گردوها نسوزند. پس از اتمام، گردوها رنگ قهوهای پررنگی میگیرند و بوی خوشی دارند.
بلافاصله بعد از پخت، باید آجیلها را از تابه خارج کنید؛ چون گرمای تابه ممکن است گردوها را بسوزاند. مغز گردوها را در یک ظرف مقاوم به حرارت بریزید و بگذارید خنک شوند تا به دمای مطلوب برسند.
روش سوم: بو دادن گردو در ماکروویو
برای بو دادن گردو در ماکروویو، میتوانید از روش زیر استفاده نمایید. این روش سریع و آسان است و اجازه میدهد گردوها را به راحتی آماده کنید.
مواد لازم
گردو | (به مقدار دلخواه) |
روغن | (اختیاری) |
نمک | (اختیاری) |
مرحله اول: آمادهسازی گردوها
گردوها را پوست بگیرید و از تمیز و خشک بودن آنها مطمئن شوید. گردوها میتوانند به صورت کامل یا خرد شده باشند.
مرحله دوم: روغنزدن گردو (اختیاری)
اگر میخواهید گردوها تردتر و خوشمزهتر شوند، میتوانید کمی روغن به آنها اضافه کنید. فقط نیاز است که کمی روغن بریزید تا گردوها مرطوب شوند.
گردوها را به خوبی با روغن مخلوط کنید تا همه آنها یکدست و مرطوب شوند.
مرحله سوم: قرار دادن گردو در ظرف مناسب
گردوها را در یک ظرف شیشهای یا سرامیکی قرار دهید که مناسب مایکروویو باشد.
سعی کنید گردوها را در یک لایه بچینید تا حرارت به طور یکسان به آنها برسد.
بیشتر بخوانید: هرگز این غذاها را در مایکروویو گرم نکنید
مرحله چهارم: پوشاندن ظرف
یک پوشش مخصوص مایکروویو (مثل درپوش ماکروویو یا پلاستیک مقاوم به حرارت) روی ظرف بگذارید تا گردوها خشک نشوند و نسوزند.
اگر از پوشش پلاستیکی استفاده میکنید، چند سوراخ کوچک برای خروج بخار در آن ایجاد کنید.
مرحله پنجم: تنظیم زمان و قدرت ماکروویو
مایکروویو را روی قدرت متوسط تنظیم کنید و…
“““html
یا متوسط بالا (حدود ۷۰% تا ۸۰% از توان کامل) تنظیم کنید.
گردوها را به مدت ۲ دقیقه در ماکروویو قرار دهید.
مرحله ششم: بررسی و هم زدن
بعد از ۲ دقیقه، ماکروویو را متوقف کنید و گردوها را هم بزنید تا همه به طور یکنواخت حرارت ببینند.
سپس ظرف را دوباره در ماکروویو قرار دهید و به مدت ۱ دقیقه دیگر حرارت دهید.
مرحله هفتم: تکرار فرآیند
پس از هر دقیقه، گردوها را بررسی کنید و در صورت نیاز مجدداً هم بزنید. مجموع زمان بو دادن گردوها در ماکروویو معمولاً حدود ۴ تا ۶ دقیقه خواهد بود، (بسته به توان مایکروویو و مقدار گردو).
مراقب باشید گردوها نسوزند. وقتی بوی معطر گردوها را حس کردید و آنها کمی طلایی شدند، آماده هستند.
مرحله هشتم: خنک کردن
گردوها را از ماکروویو خارج کنید و بگذارید چند دقیقه در هوای آزاد خنک شوند. آنها هنگام خنک شدن کمی تردتر خواهند شد.
مرحله نهم: اضافه کردن نمک (اختیاری)
اگر دوست دارید میتوانید کمی نمک به گردوهای بو داده اضافه کنید و آنها را با نمک مخلوط کنید.
در این مقاله تمامی روشهای بو دادن گردو را به شما معرفی کردیم، اما دوباره اشاره میکنیم که بو دادن گردو در تابه عطر و طعم بهتری نسبت به سایر روشها دارد.