بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۳ روش متفاوت جهت تهیه پاناکوتا توت فرنگی + عکس (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه دسر پاناکوتا توت فرنگی

پاناکوتا با توت فرنگی یک دسر ایتالیایی است که با میوه‌های مختلف سرو می‌شود و در ایتالیا طرفداران زیادی دارد. با ما همراه باشید.

دستور تهیه کامل دسر پاناکوتا با توت فرنگی

روش اول : دستور تهیه پاناکوتا توت فرنگی

برای آماده‌سازی پاناکوتا به ۵ دقیقه و برای پخت به ۲۵ دقیقه زمان نیاز دارید.

مواد لازم :

  • شیر ۲۰۰ میلی‌لیتر
  • خامه زده شده ۲۰۰ میلی‌لیتر
  • شکر ۷۰ گرم
  • عصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوری
  • آب سرد ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین بدون طعم ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای لایه توت فرنگی :

  • توت فرنگی تازه برش خورده ۴۵۰ گرم
  • آب ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر ۷۰ گرم
  • آب سرد ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین بدون طعم ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه لایه توت فرنگی

  1. توت فرنگی‌های خرد شده را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید. شکر و ۳ قاشق غذاخوری آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس مخلوط را به حالت پوره درآورید و از صافی عبور دهید.
  2. بگذارید مخلوط خنک شود.
  3. پودر ژلاتین را در آب حل کنید و به مدت ۱۰ دقیقه رها کنید. مخلوط را به مدت ۱۰ ثانیه در ماکروویو قرار دهید و سپس بگذارید سرد شود. سپس این مخلوط را به سس توت فرنگی اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  4. لیوان‌ها را به صورت زاویه‌دار (۴۵ درجه) در ظرفی که با حوله آشپزخانه تمیز پوشیده شده قرار دهید.
  5. سس توت فرنگی را به ۴ قسمت تقسیم کرده و آن را در لیوان‌ها بریزید. سپس به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

دستور تهیه لایه پاناکوتا

  1. خامه، شیر و شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مخلوط گرم شود و شکر حل شود، اما نگذارید جوش بیاید.
  2. ظرف را از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و بگذارید تا خنک شود.
  3. پودر ژلاتین را در آب حل کنید و به مدت ۱۰ دقیقه رها کنید.
  4. محلول ژلاتین را به مدت ۱۰ ثانیه در ماکروویو قرار داده و سپس بگذارید به مدت ۵ دقیقه سرد شود. سپس آن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  5. حالا لیوان‌ها را از یخچال خارج کنید و مخلوط را در آن‌ها بریزید. دوباره به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید.
  6. دسر را با توت فرنگی و برگ نعناع تزئین کنید.

روش دوم : دستور تهیه پاناکوتا با ژله توت فرنگی

مواد لازم :

  • خامه ۲ لیوان
  • شیر ½ لیوان
  • شکر ½ لیوان
  • اسانس وانیل ½ قاشق چای‌خوری
  • پودر ژلاتین ۷ قاشق چای‌خوری
  • ژله توت فرنگی ۱ بسته
  • توت فرنگی به مقدار لازم

دستور تهیه :

  1. پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید و به آن ۷ قاشق چای‌خوری آب اضافه کنید.
  2. کاسه را روی بخار آب قرار دهید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا پودر ژلاتین حل شود. (در صورت نیاز می‌توانید کمی آب بیشتر اضافه کنید.)
  3. شکر، شیر و خامه را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و شکر حل شود.

“““html

  • حدود ۱۰ دقیقه مواد را هم بزنید تا غلیظ شوند.
  • بعد از اینکه مواد غلیظ شد، اسانس وانیل و ژلاتین حل شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدست شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
  • مواد را از یک صافی عبور دهید و در لیوان‌ها بریزید، ۱/۳ لیوان را با مایه پاناکوتا پر کنید. لیوان‌ها را داخل یخچال بگذارید تا پاناکوتا بگیرد.
  • ژله توت فرنگی را در ۱ لیوان آب جوش حل کنید و بعد ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.
  • ژله را روی پاناکوتا‌های بسته شده بریزید،‌ چند توت فرنگی خرد کنید و داخل مایه ژله بریزید. لیوان‌ها را در یخچال بگذارید تا ژله بگیرد و سپس سرو کنید.
  • روش سوم : پاناکوتا شکلاتی با توت فرنگی

    این دسر خوشمزه ایتالیایی است و می‌توانید برای تزئین آن از هر میوه‌ای که دوست دارید استفاده کنید. این دسر بعد از شام بسیار دلچسب و مناسب است و در ایتالیا طرفداران زیادی دارد. این مقدار مواد برای ۶ نفر مناسب است.

    مواد لازم :

    • شیر ½ 2 پیمانه
    • خامه غلیظ ⅔ پیمانه
    • وانیل خالص 1 قاشق چایخوری
    • ورق ژلاتین ½ 1 پیمانه
    • شکر ⅓ پیمانه

    مواد لازم برای روی دسر:

    • توت‌فرنگی یا هر میوه دلخواه دیگر ½ 1 پیمانه
    • شکر ¾ پیمانه

    دستور تهیه:

    1. در یک قابلمه مناسب دو پیمانه شیر را به همراه خامه و شکر ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا آرام آرام به جوش بیاید. ورق ژلاتین را داخل نیم پیمانه شیر باقی‌مانده بیندازید.
    2. مخلوط شیر و خامه را از روی حرارت وردارید و وانیل و ژلاتین حل شده را داخل آن بریزید. سپس مخلوط را داخل ۶ ظرف کوچک مناسب فر بریزید و حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
    3. توت فرنگی و شکر را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. سپس مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید. آن را از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه بگذارید تا خنک شود.
    4. هنگامی که دسرها آماده شدند، آن‌ها را روی بشقاب مناسب برگردانید و از سس آماده شده روی آن‌ها بریزید و سرو کنید.

    بیشتر بخوانید :

    مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک

    دیگچه مشهدی | دستور تهیه دسر مناسب ماه رمضان ( دسر خراسانی )

    دستور تهیه دنت شکلاتی خوشمزه با طعمی جدید و خاص

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    خروج از نسخه موبایل