“`html
دستور تهیه دسر پاناکوتا توت فرنگی
پاناکوتا با توت فرنگی یک دسر ایتالیایی است که با میوههای مختلف سرو میشود و در ایتالیا طرفداران زیادی دارد. با ما همراه باشید.
دستور تهیه کامل دسر پاناکوتا با توت فرنگی
روش اول : دستور تهیه پاناکوتا توت فرنگی
برای آمادهسازی پاناکوتا به ۵ دقیقه و برای پخت به ۲۵ دقیقه زمان نیاز دارید.
مواد لازم :
- شیر ۲۰۰ میلیلیتر
- خامه زده شده ۲۰۰ میلیلیتر
- شکر ۷۰ گرم
- عصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوری
- آب سرد ۴ قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین بدون طعم ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای لایه توت فرنگی :
- توت فرنگی تازه برش خورده ۴۵۰ گرم
- آب ۳ قاشق غذاخوری
- شکر ۷۰ گرم
- آب سرد ۴ قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین بدون طعم ۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه لایه توت فرنگی
- توت فرنگیهای خرد شده را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید. شکر و ۳ قاشق غذاخوری آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس مخلوط را به حالت پوره درآورید و از صافی عبور دهید.
- بگذارید مخلوط خنک شود.
- پودر ژلاتین را در آب حل کنید و به مدت ۱۰ دقیقه رها کنید. مخلوط را به مدت ۱۰ ثانیه در ماکروویو قرار دهید و سپس بگذارید سرد شود. سپس این مخلوط را به سس توت فرنگی اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- لیوانها را به صورت زاویهدار (۴۵ درجه) در ظرفی که با حوله آشپزخانه تمیز پوشیده شده قرار دهید.
- سس توت فرنگی را به ۴ قسمت تقسیم کرده و آن را در لیوانها بریزید. سپس به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
دستور تهیه لایه پاناکوتا
- خامه، شیر و شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مخلوط گرم شود و شکر حل شود، اما نگذارید جوش بیاید.
- ظرف را از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و بگذارید تا خنک شود.
- پودر ژلاتین را در آب حل کنید و به مدت ۱۰ دقیقه رها کنید.
- محلول ژلاتین را به مدت ۱۰ ثانیه در ماکروویو قرار داده و سپس بگذارید به مدت ۵ دقیقه سرد شود. سپس آن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- حالا لیوانها را از یخچال خارج کنید و مخلوط را در آنها بریزید. دوباره به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید.
- دسر را با توت فرنگی و برگ نعناع تزئین کنید.
روش دوم : دستور تهیه پاناکوتا با ژله توت فرنگی
مواد لازم :
- خامه ۲ لیوان
- شیر ½ لیوان
- شکر ½ لیوان
- اسانس وانیل ½ قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین ۷ قاشق چایخوری
- ژله توت فرنگی ۱ بسته
- توت فرنگی به مقدار لازم
دستور تهیه :
- پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید و به آن ۷ قاشق چایخوری آب اضافه کنید.
- کاسه را روی بخار آب قرار دهید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا پودر ژلاتین حل شود. (در صورت نیاز میتوانید کمی آب بیشتر اضافه کنید.)
- شکر، شیر و خامه را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و شکر حل شود.
“““html
روش سوم : پاناکوتا شکلاتی با توت فرنگی
این دسر خوشمزه ایتالیایی است و میتوانید برای تزئین آن از هر میوهای که دوست دارید استفاده کنید. این دسر بعد از شام بسیار دلچسب و مناسب است و در ایتالیا طرفداران زیادی دارد. این مقدار مواد برای ۶ نفر مناسب است.
مواد لازم :
- شیر ½ 2 پیمانه
- خامه غلیظ ⅔ پیمانه
- وانیل خالص 1 قاشق چایخوری
- ورق ژلاتین ½ 1 پیمانه
- شکر ⅓ پیمانه
مواد لازم برای روی دسر:
- توتفرنگی یا هر میوه دلخواه دیگر ½ 1 پیمانه
- شکر ¾ پیمانه
دستور تهیه:
- در یک قابلمه مناسب دو پیمانه شیر را به همراه خامه و شکر ریخته و روی حرارت میگذاریم تا آرام آرام به جوش بیاید. ورق ژلاتین را داخل نیم پیمانه شیر باقیمانده بیندازید.
- مخلوط شیر و خامه را از روی حرارت وردارید و وانیل و ژلاتین حل شده را داخل آن بریزید. سپس مخلوط را داخل ۶ ظرف کوچک مناسب فر بریزید و حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
- توت فرنگی و شکر را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. سپس مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید. آن را از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه بگذارید تا خنک شود.
- هنگامی که دسرها آماده شدند، آنها را روی بشقاب مناسب برگردانید و از سس آماده شده روی آنها بریزید و سرو کنید.
بیشتر بخوانید :
مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک
دیگچه مشهدی | دستور تهیه دسر مناسب ماه رمضان ( دسر خراسانی )
دستور تهیه دنت شکلاتی خوشمزه با طعمی جدید و خاص