“`html
زغال اخته، این میوه ترش و خوشمزه، یکی از محبوبترین میوههای تابستان است. اما برای اینکه طعم واقعی این میوه را بچشید، باید وقتی کاملاً رسیده است آن را بخورید. اگر زغال اخته به اندازه کافی نرسیده باشد، طعم خیلی ترشی خواهد داشت و هضم آن برای معده کار دشواری است.
در این مقاله از مجله رضیم چند روش برای رسیدن زغال اخته کال را با شما به اشتراک میگذاریم.
روشهای رسیدن زغال اخته کال
برای رسیدن میوه نارس زغال اخته روشهای مختلفی وجود دارد که در ادامه به معرفی بهترین آنها میپردازیم.
۱- رساندن زغال اخته کال با گاز اتیلن
یکی از بهترین و متداولترین روشها برای رسیدن زغال اخته، استفاده از گاز اتیلن است. این گاز یک هورمون گیاهی است که سرعت رسیدن میوهها را افزایش میدهد.
تمام میوهها مقداری گاز اتیلن تولید میکنند، اما میوههایی مثل موز، آووکادو و گوجهفرنگی این گاز را بیشتر ساطع میکنند و به همین دلیل برای کمک به رسیدن زغال اختههای نارس بسیار مناسب هستند.
بیشتر بخوانید: چگونه زغال اخته را خشک کنیم؟
برای این روش کافی است زغال اختهها را در کنار این میوهها قرار دهید. با این کار، اتیلن آزاد شده از آنها به زغال اختهها منتقل میشود و باعث میشود که آنها سریعتر برسند. اگر این میوهها را در دسترس ندارید، میتوانید از گاز اتیلن موجود در قوطیهای تحت فشار که در بازار هستند استفاده کنید.
۲- رساندن زغال اخته کال با استفاده از اتفن
روش دیگر برای رسیدن زغال اختههای نارس، استفاده از مادهای به نام اتفن است. این ماده پس از نفوذ به زغال اختههای نارس، به گاز اتیلن تبدیل میشود و به این ترتیب فرایند رسیدن میوه شروع میشود.
بیشتر بخوانید: چگونه رب گوجهفرنگی را کنسرو کنیم؟
۳- رساندن زغال اخته کال با کیسه کاغذی
اگر به دو روش قبل دسترسی ندارید، نگران نباشید. فقط کافی است یک کیسه کاغذی بگیرید و زغال اختههای نارس را درون آن قرار دهید و درب آن را ببندید. کیسه کاغذی، اتیلن آزاد شده از زغال اخته را نگه میدارد و باعث میشود که آنها برسند.
شما میتوانید یک سیب یا موز رسیده را هم درون کیسه قرار دهید تا روند رسیدن زغال اختههای نارس سریعتر شود.
بیشتر بخوانید: رسپی پلوی زغال اخته (جواهر پلو) برای ناهار
نکته: از بستن کامل درب کیسه کاغذی خودداری کنید، چون ممکن است زغال اختهها بیش از حد برسند یا خراب شوند.
در این مقاله از مجله دانستنی رضیم، روشهای رسیدن زغال اخته کال را بررسی کردیم. حالا دیگر نگران زغال اختههای نارس در یخچال نباشید و با استفاده از روشهایی که گفتیم، آنها را برسید و نوش جان کنید.