بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۴ خاصیت مهم آلو که تا به حال نمی‌دانستید!

آلو یکی از میوه‌های محبوب تابستانی است که در رنگ‌های مختلفی مانند قرمز، مشکی و زرد وجود دارد. این میوه خوشمزه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌های ضروری است که برای سلامت بدن بسیار مفید هستند. در این مقاله از رضیم بلاگ، ما به بررسی خواص مهم آلو خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

با خواص مهم آلو آشنا شوید!

آلو، میوه‌ای محبوب است که خواص زیادی دارد و می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی و سلامتی شما کمک کند. در ادامه به مهم‌ترین خواص این میوه اشاره خواهیم کرد.

۱- کمک به رفع یبوست

آلو و آب آلو برای بهبود یبوست معروف هستند. این خاصیت به خاطر وجود فیبر در آلو است. هر آلو حدود یک گرم فیبر دارد و بیشتر این فیبر از نوعی است که در آب حل نمی‌شود. آلو با افزایش حجم مدفوع، به جلوگیری از یبوست و تسریع حرکت مواد غذایی در سیستم گوارش کمک می‌کند.

همچنین آلو و آب آلو حاوی سوربیتول هستند؛ یک قند الکلی که خاصیت ملین دارد. مصرف آلو در درمان یبوست مؤثرتر از بسیاری ملین‌های دیگر مثل پسیلیوم است.

در یک مطالعه مشخص شد که افرادی که به مدت سه هفته هر روز ۵۰ گرم آلو می‌خوردند، بهبود بیشتری در سرعت و مقدار مدفوع نسبت به کسانی که از پسیلیوم استفاده می‌کردند، داشتند.

البته باید مراقب باشید که زیاده‌روی در مصرف آلو می‌تواند باعث اسهال شود. بهتر است روزانه به مقدار یک‌چهارم تا نصف فنجان (۴۴-۸۷ گرم) آلو مصرف کنید.

اگر آب آلو مصرف می‌کنید، مطمئن شوید که بدون شکر اضافه باشد و مقدار آن را به ۱۱۸ تا ۲۳۷ میلی‌لیتر در روز محدود کنید.

۲- سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها

آلو و آلو خشک سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که به کاهش التهاب و محافظت از سلول‌های بدن در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک می‌کنند. این میوه‌ها دارای آنتی‌اکسیدان‌های پلی‌فنولی هستند که برای سلامت استخوان و کاهش خطر بیماری‌های قلبی و دیابت مفیدند.

برخی مطالعات نشان داده‌اند که مقدار پلی‌فنل‌ها در آلو دو برابر میوه‌های معروفی از قبیل شلیل و هلو است. همچنین خاصیت ضدالتهابی پلی‌فنول‌های آلو و آلو خشک در تحقیقات مختلف تأیید شده است. این ویژگی به محافظت از سلول‌ها و پیشگیری از بیماری‌های مزمن کمک می‌کند.

یک مطالعه به این نتیجه رسید که پلی‌فنول‌های موجود در آلو می‌توانند به طور مؤثری التهاب‌های مرتبط با بیماری‌های مفصلی و ریوی را کاهش دهند.

به نظر می‌رسد آنتوسیانین‌ها، که نوعی از پلی‌فنول‌ها هستند، قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان‌ها در آلو و آلو خشک هستند و به کاهش خطر بیماری‌های قلبی و انواع سرطان‌ها کمک می‌کنند.

بیشتر بخوانید: خواص برگه زردآلو

۳- کمک به کاهش قند خون

آلو با ویژگی‌های خاص خود می‌تواند در کاهش قند خون مؤثر باشد. با وجود کربوهیدرات نسبتاً بالا، مصرف آلو و آلو خشک باعث افزایش ناگهانی قند خون نمی‌شود.

این خاصیت به دلیل افزایش سطح هورمون آدینوپکتین است که در تنظیم قند خون نقش دارد. علاوه بر این، فیبر موجود در آلو نیز می‌تواند به پایین آوردن جذب کربوهیدرات کمک کند. بنابراین مصرف آلو می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.

با این حال، باید دقت کنید که بیش از حد آلو نخورید زیرا این میوه کالری بالایی دارد و زیاده‌روی در مصرف آن آسان است. مقدار مناسب برای مصرف روزانه آلو، ۴۴ تا ۸۷ گرم است.

بیشتر بخوانید: با خواص مصرف گوجه سبز با گلپر و نعنا آشنا شوید!

۴- کمک به سلامت

“`html

استخوان

آلو خشک برای سلامت استخوان‌ها بسیار مفید است. برخی تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف آلو می‌تواند از بروز بیماری‌هایی مثل پوکی استخوان و کاهش تراکم استخوان جلوگیری کند. این میوه نه تنها از مشکلات استخوانی پیشگیری می‌کند، بلکه در بهبود آنها نیز تأثیر مثبت دارد.

همچنین، پژوهش‌ها نشان داده‌اند که آلو خشک می‌تواند سطح برخی هورمون‌های مهم برای ساخت استخوان را افزایش دهد. این میوه دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی‌ای است که به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک می‌کنند؛ از جمله ویتامین K، فسفر، منیزیم و پتاسیم.

اگرچه همه‌ی این نتایج مثبت به نظر می‌رسند، اما بیشتر شواهد مربوط به تأثیر آلو خشک بر سلامت استخوان از مطالعات آزمایشگاهی و روی حیوانات به‌دست آمده است. اما یکسری تحقیقات انسانی کم نیز نشان می‌دهد که آلو خشک می‌تواند به سلامت استخوان‌ها کمک کند. در واقع، به نظر می‌رسد آلو خشک نسبت به دیگر میوه‌ها در پیشگیری و بهبود مشکلات استخوانی، تأثیر بیشتری دارد.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، به ۴ خاصیت مهم آلو برای سلامتی بدن پرداختیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً از این میوه مغذی در طول روز استفاده کنید تا از فواید فوق‌العاده آن بهره‌مند شوید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل