“`html
بستنی هندوانه خوشمزهترین بستنی تابستانی است که به خاطر طبع و بافت خنکی که دارد، از گرمازدگی در هوای گرم تابستان جلوگیری میکند. در این مقاله از بخش آشپزی از رضیم بلاگ میتوانید با ۴ روش رسپی بستنی هندوانه در خانه به طور کامل آشنا شوید.
رسپی بستنی هندوانه یخی
آماده کردن این بستنی حدود ۱۰ دقیقه طول میکشد و بعد از آن باید بستنی را برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا منجمد شود.
مواد لازم برای تهیه بستنی هندوانهای یخی
هندوانه خرد شده | ۲ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
عصاره وانیل | ۱ قاشق غذاخوری |
آبلیموی تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | به مقدار لازم |
مراحل رسپی بستنی هندوانه
در ادامه این بخش میتوانید با مراحل رسپی بستنی هندوانهای یخی خانگی آشنا شوید.
مرحله اول: هندوانهها را میکس کنید
برای شروع باید هندوانه را خرد کنید و هسته و پوست آن را جدا کنید. سپس هندوانه را در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید.
مرحله دوم: مایه بستنی را آماده کنید
در این مرحله شما باید مقداری وانیل، گلاب، شکر و آبلیمو به هندوانه میکس شده اضافه کنید. مخلوط کن را روشن کنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. بعد از میکس کردن مواد، طعم آن را بچشید و اگر احساس کردید که شیرینی مایه کم است، کمی شکر به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی یخمک؛ سفری خنک به دنیای نوستالژی
مرحله سوم: مایه بستنی را قالب بریزید
مایه بستنی را در قالبهای بستنی چوبی بریزید و سپس چوب بستنیها را درون آنها قرار دهید. در ادامه قالبها را برای ۴ تا ۵ ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی شما آماده شود.
مرحله چهارم: بستنی را سرو کنید
بعد از این که بستنیها آماده شدند، برای خارج کردن بستنی از قالب، باید آن را برای چند دقیقه کوتاه زیر آب گرم بگیرید. سپس به آرامی بستنی را از قالب جدا کنید.
به خاطر داشته باشید که اگر بستنی شما به خوبی منجمد نشده باشد، هنگام جدا کردن از قالب خراب میشود. بنابراین مطمئن شوید که بستنی کاملاً سفت شده و بعد آن را سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی گرانیتا هندوانه
رسپی بستنی هندوانهای با شیر و خامه
آماده کردن این بستنی حدود ۲۰ دقیقه طول میکشد و پس از آن باید بستنی را برای
“““html
یک روز در فریزر قرار دهید.
مواد لازم برای تهیه بستنی هندوانهای با خامه و شیر
هندوانه خرد شده | ۶ لیوان فرانسوی دستهدار |
خامه | ۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
شیر | ۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
شکر | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
مراحل رسپی بستنی هندوانه با شیر و خامه
در ادامه میتوانید با شیوه درست کردن بستنی هندوانهای با شیر و خامه آشنا شوید.
مرحله اول: آماده کردن هندوانه
برای شروع، هندوانه را خوب بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را خرد کنید و هستههایش را جدا کنید. حالا میتوانید آن را در مخلوطکن بریزید و خوب میکس کنید. اگر مخلوطکن ندارید، میتوانید هندوانهها را در یک ظرف بریزید و با گوشتکوب آنها را پوره کنید.
مرحله دوم: آماده کردن مایه بستنی
در این مرحله، پوره هندوانه را در مخلوطکن بریزید و شیر، وانیل، خامه و در صورت نیاز مقداری شکر را هم به آن اضافه کنید. همه مواد را میکس کنید تا یک ترکیب یکنواخت به دست بیاید.
مرحله سوم: ریختن مایه در قالب
مایه بستنی را در یک قالب بزرگ بریزید و آن را در فریزر بگذارید. حدود ۳ ساعت صبر کنید. سپس قالب را از فریزر خارج کرده و مایه را دوباره در مخلوطکن بریزید و خوب هم بزنید. دوباره آن را در قالب بریزید و دوباره در فریزر قرار دهید تا بسته شود.
بعد از حدود یک ساعت دوباره بستنی را از فریزر خارج کنید و با یک قاشق آن را هم بزنید. یک ساعت دیگر دوباره در فریزر بگذارید و سپس میتوانید آن را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی بستنی شکلاتی اسکوپی
رسپی بستنی هندوانه در بستنیساز
اگر در خانه بستنیساز دارید، میتوانید مایه بستنی را به هر روشی که دوست دارید، آماده کنید. سپس آن را در بستنیساز بریزید تا بستنی شما آماده شود. در این روش نیازی به هم زدن یا میکس کردن بستنی نیست و دستگاه به صورت خودکار همه کارها را انجام میدهد.
“““html
رسپی بستنی بدون خامه و بدون شیر با هندوانه
برای درست کردن بستنی هندوانه بدون شیر و خامه، به کمی پودر ژله احتیاج دارید. ابتدا پودر ژله را در آب حل کنید.
سپس آن را به همراه آب داخل قابلمه بریزید و به خوبی هم بزنید تا پودر ژله کاملا در آب حل شود. بعد، شعله گاز را روشن کنید و ترکیب ژلاتین و آب را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت هم بزنید تا مایه ژله آماده شود.
حالا کمی پوره هندوانه و در صورت دلخواه، کمی وانیل، آبلیمو و گلاب به این ترکیب اضافه کنید. مواد بستنی را در قالب بریزید و هر یک ساعت یک بار هم بزنید و این کار را در مجموع ۶ بار تکرار کنید.
سپس منتظر بمانید تا بستنی آماده شود. بعد از ۵ تا ۶ ساعت، بستنی شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی لیموناد توت فرنگی و هندوانه
نکات و فوت و فنهای رسپی بستنی هندوانه
- برای تهیه این بستنی میتوانید به جای شکر، کمی عسل نیز استفاده کنید.
- مقدار شیرینی بستنی کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد و میتوانید به دلخواه به آن شکر اضافه کنید.
- بهتر است برای تهیه بستنی یخی از قالب بستنی استفاده کنید، اما اگر قالب ندارید، میتوانید پوره بستنی را در ظرفهای یک بار مصرف بریزید و از یک قاشق چایخوری بهجای چوب بستنی استفاده کنید. سپس ظرفها را در فریزر بگذارید تا بستنی آماده شود.
- برای اینکه بافت بستنی یخ نگیرد، هر یک ساعت یک بار آن را به خوبی هم بزنید تا هوا به بافت بستنی نفوذ کند. این کار را ۵ تا ۶ بار تکرار کنید.
- برای تزیین این بستنی میتوانید از شکلات چیپسی، اسمارتیز، خلال پسته یا خلال بادام استفاده کنید. اضافه کردن کمی سس شکلات هم ایده خوبی برای تزیین است.
- اضافه کردن ثعلب به بستنی موجب کشدار شدن بافت آن میشود. برای تهیه بستنی هندوانهای با ثعلب، به ازای هر کیلوگرم شیر، یک قاشق غذاخوری ثعلب و یک بسته پودر ژله نیاز دارید. میتوانید این بستنی را بدون ژله و با کمی خامه صبحانه نیز درست کنید.
- برای طعمدار کردن بستنی میتوانید از انواع عرقیات گیاهی مثل گلاب، نسترن، عرق هل، دارچین یا آبلیمو و وانیل استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سوربه هندوانه
در این مطلب به ۴ روش مختلف برای تهیه بستنی هندوانه خانگی اشاره شده است. اگر در تابستان به دنبال تهیه یک بستنی خوشمزه و خنک هستید، توصیه میشود در اولین فرصت دست به کار شوید و یکی از روشهای ذکر شده در این مقاله را امتحان کنید. اگر تجربهای در درست کردن بستنی هندوانه دارید، لطفاً نظرات و تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.