“`html
کپک زدن آبغوره تازه یکی از مشکلاتی است که خانمها معمولاً با آن روبهرو میشوند. برای نگهداری آبغوره تازه، روشهای مختلفی وجود دارد. در این مقاله از مجله رضیم میتوانید با روشهای نگهداری آبغوره تازه بهطور کامل آشنا شوید.
روش اول: انتخاب ظرف مناسب
انتخاب ظرف مناسب برای نگهداری آبغوره بسیار اهمیت دارد.
بهتر است از شیشههای کوچک استفاده کنید تا بعد از باز کردن در آن، زود مصرف شود.
شیشههایی با دهانه تنگتر بهتر هستند، زیرا احتمال کپک زدن کاهش مییابد.
شیشههای رنگی هم انتخاب خوبی هستند چون نور کمتری را به داخل جذب میکند.
نکته: هرگز از بطریهای پلاستیکی استفاده نکنید. زیرا مواد اسیدی در آبغوره با پلاستیک واکنش میدهد و ممکن است مضر شود.
بیشتر بخوانید: روشهای نگهداری رب گوجهفرنگی برای افزایش ماندگاری آن
بیشتر بخوانید: رسپی ترشی شلیل خانگی
روش دوم: تمیزی شیشهها
بهتر است شیشهای که انتخاب کردهاید نو باشد و قبلاً مواد غذایی دیگری در آن نبوده باشد. تمیز بودن شیشه یکی از دلایل مهم برای جلوگیری از کپک زدن است.
برای ضدعفونی کردن شیشهها، میتوانید آنها را در آب جوش بجوشانید. طرز انجام کار به این صورت است:
- شیشهها را به صورت افقی در قابلمه بگذارید تا آب داخل آنها هم برود.
- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید شیشهها به مدت ۱۵ دقیقه بجوشند.
- بعد از این زمان، شیشهها را از آب خارج کرده و بگذارید خشک شوند.
بیشتر بخوانید: ترفندهای قرمز شدن رنگ آبغوره خانگی
روش سوم: انتقال آبغوره به ظرف
بعد از اینکه شیشهها خشک شدند، یک پارچه توری تمیز داخل شیشه بگذارید و به آرامی آبغوره تازه را داخل آن بریزید.
دقت کنید که سر شیشه کمی خالی بماند تا اکسیژن وارد نشود. سپس در شیشه را محکم ببندید.
بهتر است برای جلوگیری از ورود اکسیژن، دور در شیشه با یک دستمال پارچهای و کش یا چسب بپیچید.
بیشتر بخوانید: خواص آبغوره برای کبد چرب و روش استفاده از آن
روش چهارم: محل نگهداری آبغوره
بهترین مکان برای نگهداری آبغوره، یخچال است. میتوانید آبغوره تازه را در کابینت خنک یا یخچال نگهداری کنید.
به دلیل اینکه آبغوره دارای ویتامین C است، باید دور از نور مستقیم آفتاب نگهداری شود تا خاصیتش را از دست ندهد.
بیشتر بخوانید: با شیر خراب شده چه کنیم؟
بیشتر
“““html
بخوانید: با این ۷ مدل انگور، مویز درست کنید
نکاتی که در رابطه با نگهداری آبغوره تازه باید بدانید
در ادامه به چند نکته مفید درباره نگهداری آبغوره تازه خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
- پس از اینکه در بطری آبغوره را باز کردید، میتوانید به مدت یک سال آن را مصرف کنید.
- هرگز نگذارید قاشق چرب یا خیس با آبغوره تماس پیدا کند، چون این کار باعث کپک زدن میشود.
- آبغورهای که از ظرف بیرون آوردید را دوباره به همان ظرف برنگردانید.
با رعایت این روشها برای نگهداری آبغوره تازه که در مجله آشپزی رضیم ذکر شده است، میتوانید آبغوره خود را مدت بیشتری در یخچال نگه دارید و از آن لذت ببرید.