بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۴ روش رسپی سوپ نخود فرنگی؛ مقوی و مجلسی

“`html

سوپ نخود فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین سوپ‌های خانگی است. شما می‌توانید این سوپ را به صورت گیاهی یا با مرغ و گوشت تهیه کنید. این سوپ برای بچه‌ها نیز مناسب است و می‌توانید در ماه رمضان از آن به عنوان افطاری استفاده کنید. در این مقاله از بخش آشپزی رضیم بلاگ می‌توانید با ۴ روش تهیه سوپ نخود به شیوه‌های مختلف آشنا شوید.

طرز تهیه سوپ نخود فرنگی ساده

تهیه مواد اولیه این سوپ حدود ۱۰ دقیقه و پخت آن تقریباً نیم ساعت طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه سوپ نخود فرنگی

نخود فرنگی ۲۸۰ گرم
آب مرغ ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
ترخون خشک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون  ۱ قاشق چای‌خوری
پیاز ۱ عدد درشت
سیر ۲ حبه
خامه یا ماست  ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

در این قسمت می‌توانید با مراحل تهیه سوپ نخود فرنگی ساده آشنا شوید.

مرحله اول: پیاز را در روغن سرخ کنید

پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس آن را به صورت خلالی یا نگینی کوچک خرد کنید. کمی روغن در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیازها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

بیشتر بخوانید: راحت‌ترین ترفندهای پاک کردن نخود فرنگی!

مرحله دوم: سیر و نخود فرنگی را اضافه کنید

وقتی پیازها کمی طلایی شدند، سیر رنده شده را به آنها اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید. سپس نخود فرنگی‌ها را به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم: آب مرغ و ادویه‌ها را اضافه کنید

حالا زمان اضافه کردن آب مرغ، ترخون خشک و نمک و فلفل سیاه است. حرارت را ملایم کنید و اجازه بدهید سوپ به آرامی پخته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی سوپ گوجه ایتالیایی با خامه

مرحله چهارم: سوپ را پوره کنید

وقتی همه سبزیجات نرم شدند و سوپ به غلظت مناسبی رسید، می‌توانید با دستگاه پوره‌ساز سوپ را پوره کنید. اگر دستگاه ندارید، می‌توانید سوپ را در مخلوط‌کن بریزید و خوب میکس کنید.

مرحله پنجم: سوپ را سرو کنید

پس از آماده شدن سوپ، طعم آن را بچشید و اگر همه چیز خوب بود، سوپ را در ظرف دلخواه خود بریزید. حالا مقداری ماست چکیده یا خامه روی سوپ بریزید و سرو کنید.

“““html

برای تزیین سوپ استفاده کنید. می‌توانید این سوپ را هم به صورت داغ و هم سرد میل کنید.

بیشتر بخوانید: روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی

رسپی سوپ نخود فرنگی با مرغ

برای تهیه این سوپ با مرغ، یک تکه مرغ را با مقداری آب، پیاز، زردچوبه، کمی نمک و فلفل سیاه در قابلمه بریزید و خوب بپزید. سپس پیاز را تفت دهید و بعد سیر، نخود فرنگی و چاشنی‌ها را اضافه کنید. آب مرغ را در قابلمه بریزید و اجازه دهید سوپ بپزد. بعد از اینکه مرغ پخته شد، آن را ریش ریش کرده و به سوپ اضافه کنید. می‌توانید این سوپ را به صورت میکس شده یا میکس نشده سرو کنید.

رسپی سوپ نخود فرنگی و سیب زمینی

برای تهیه این سوپ، بعد از سرخ کردن سیر و پیاز، نخود فرنگی و چاشنی‌ها را اضافه کنید. سپس یک عدد سیب‌زمینی را بشویید و پوستش را بکنید. سیب‌زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و با سایر مواد ترکیب کنید و برای چند دقیقه تفت دهید. بعد از آن آب مرغ را اضافه کرده و بگذارید مواد سوپ خوب بپزند. بعد از آماده شدن سوپ می‌توانید آن را میکس کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سوپ جعفری به روش رستورانی

رسپی سوپ نخود فرنگی برای نوزاد

معمولا کودکان بعد از ۸ ماهگی می‌توانند از سوپ‌های مختلف استفاده کنند. برای تهیه این سوپ باید نخود فرنگی، هویج، گوجه فرنگی، سیب‌زمینی و جعفری خرد شده را با آب مرغ در قابلمه بریزید و خوب بپزید. بعد از اینکه سبزیجات خوب پخته و نرم شدند، این سوپ را پوره کرده و به نوزاد بدهید.

نکات و فوت و فن‌های رسپی سوپ نخود فرنگی

  • برای درست کردن این سوپ بهتر است از آب مرغ استفاده کنید. اگر آب مرغ ندارید، می‌توانید یک تکه مرغ در قابلمه سوپ بیندازید و در انتها مرغ را ریش ریش کرده و به سوپ اضافه کنید.
  • برای تهیه سوپ نخود فرنگی و هویج می‌توانید از یک عدد هویج بزرگ استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید سوپ رژیمی درست کنید، خامه را حذف کرده و این سوپ را با کمترین مقدار روغن آماده کنید.
  • برای درست کردن سوپ جو با نخود فرنگی، بعد از اینکه سوپ بجوش آمد، مقداری جو پرک به آن اضافه کنید یا از جو پخته شده استفاده کنید.
  • در رسپی سوپ قارچ و نخود فرنگی، می‌توانید چند عدد قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و با سبزیجات تفت دهید تا آب آنها تبخیر شود. سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ آماده شود. اگر این سوپ را میکس می‌کنید، حتما قارچ‌ها را جدا کنید و بعد از میکس کردن، دوباره به سوپ اضافه کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن سوپ، می‌توانید مقداری آب قلم به آن اضافه کنید.

“““html

  • برای درست کردن این سوپ می‌توانید از مقداری شیر نیز استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید سوپ شما غلیظ‌تر شود، می‌توانید کمی خامه به آن اضافه کنید یا یک تکه سیب‌زمینی در سوپ بیندازید.
  • اگر آب مرغ در دسترس ندارید، می‌توانید از استاک یا عصاره مرغ و سبزیجات برای مزه‌دار کردن سوپ استفاده کنید. فقط یادتان باشد که عصاره را با آب جوش مخلوط کنید و سپس به سوپ اضافه کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید کمی ورمیشل به این سوپ اضافه کنید. ورمیشل را در ۱۰ دقیقه آخر پخت سوپ به آن بیفزایید.
  • اضافه کردن کمی آویشن به سوپ طعم فوق‌العاده‌ای می‌بخشد.
  • برای خوشمزه‌تر شدن سوپ می‌توانید کمی آب لیموترش تازه به آن اضافه کنید.
  • بهتر است این سوپ را بلافاصله بعد از آماده شدن سرو کنید، اما می‌توانید تا ۴ روز سوپ را در ظرف بسته و در یخچال نگهداری کنید. برای مغذی‌تر شدن، می‌توانید کمی تره‌فرنگی، اسفناج یا کرفس خرد شده به آن بیفزایید.
  • برای تهیه سوپ نخودفرنگی و نعنا می‌توانید از مقداری نعناع تازه خرد شده، پیازچه و کمی جعفری تازه استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید طعم سوپ تند باشد، می‌توانید کمی فلفل سبز تند یا فلفل قرمز به آن اضافه کنید.
  • اگر در طول پخت سوپ غلظت آن زیاد شد، می‌توانید کمی آب جوش برای رقیق کردن آن بریزید.
  • این سوپ بسیار مقوی و پر از مواد مغذی است و می‌توانید از آن برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا نیز استفاده کنید.
  • برای تهیه سوپ با گوشت، می‌توانید از گوشت خرد شده همراه با نخودفرنگی، فلفل دلمه‌ای، پیاز، رب، جو، سیب‌زمینی و ادویه‌های مختلف استفاده کنید.
  • در برخی از رسپی‌ها، از مقداری زرشک نیز در تهیه این سوپ استفاده می‌شود.
  • سوپ نخودفرنگی یک سوپ ساده اما مقوی و خوشمزه است که با مواد اولیه در دسترس تهیه می‌شود. اگر تجربه درست کردن این سوپ لذیذ را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی به اشتراک بگذارید.

    سایت رسپی آشپزی رضیم
    “`

    خروج از نسخه موبایل