بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۴ روش نگهداری آلبالو در طولانی مدت؛ ساده و کاربردی

آلبالو یکی از میوه‌های محبوب و خوشمزه در تابستان است که نمی‌توان آن را تازه در سایر فصول پیدا کرد. به همین دلیل، دوستداران آلبالو راه‌های مختلفی برای نگهداری آن دارند تا بتوانند در مواقعی که آلبالو تازه ندارند، از آن استفاده کنند. در این مطلب از رضیم بلاگ به روش‌های نگهداری آلبالو اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

معرفی روش‌های نگهداری آلبالو

در ادامه، ۵ روش ساده و کاربردی برای نگهداری آلبالو به مدت طولانی را بررسی می‌کنیم.

۱- فریز کردن آلبالو

یکی از بهترین روش‌ها برای نگهداری آلبالو به مدت طولانی، بسته‌بندی و قرار دادن آن در فریزر است. با این روش، هر زمان که بخواهید، می‌توانید آلبالوهای منجمد شده را از فریزر بیرون بیاورید، آن‌ها را یخ‌زدایی کرده و در غذا یا دسر استفاده کنید.

  1. در ابتدا، آلبالوهای تازه و باکیفیت را انتخاب کنید. آلبالوهای کهنه یا نرسیده، بعد از منجمد شدن طعم و رنگ خود را از دست می‌دهند.
  2. پس از انتخاب آلبالوهای مناسب، بهتر است هسته آن‌ها را خارج کنید و مدتی در دمای اتاق قرار دهید.
  3. مراقب باشید که در زمان خارج کردن هسته، به بافت میوه آسیب نزنید و ظاهر آن سالم بماند.
  4. می‌توانید آلبالوها را بدون خارج کردن هسته نیز منجمد کنید. انتخاب این روش به سلیقه شما بستگی دارد.
  5. برای قرار دادن آلبالو در فریزر، از ظرف یا کیسه‌ای استفاده کنید که بعد از قرار دادن آلبالوها در آن، میوه‌ها تحت فشار نباشند.

بیشتر بخوانید: رسپی اسکمو آلبالویی

۲- خشک کردن آلبالو

آلبالو خشک‌شده علاوه بر اینکه برای استفاده در غذا، سالاد یا دسر مناسب است، می‌تواند به عنوان یکی از سالم‌ترین تنقلات نیز مصرف شود. خشک کردن آلبالو در بعضی مواقع حتی باعث بهبود طعم آن نیز می‌شود.

  1. برای بهترین نتیجه، آلبالوهای تازه و رسیده را انتخاب کنید.
  2. بعد از شستن آلبالوها، می‌توانید آن‌ها را در دمای متوسط در فر قرار دهید و تقریباً بعد از ۴ ساعت، میوه‌ها شروع به خشک شدن می‌کنند.
  3. همچنین می‌توانید آلبالوها را در دمای اتاق و در جایی تمیز قرار دهید و مدت زمان طولانی صبر کنید تا به صورت طبیعی خشک شوند.

این دو روش شما را به آلبالو خشک با کیفیت و خوشمزه می‌رساند. در کنار فریز کردن، با استفاده از اینروش می‌توانید آلبالو را در طول سال نگهداری کرده و هر زمان که خواستید از آن‌ها استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: روش اصولی و آسان هسته‌گیری آلبالو

۳- کنسرو کردن آلبالو

کنسرو آلبالو تقریباً در هر فروشگاهی پیدا می‌شود. این کنسروها که به صورت آماده تهیه می‌شوند، در طول سال به کار می‌آیند و وقتی به آلبالو نیاز دارید و فصل آن نیست، می‌توانند کمک‌کننده باشند. اما می‌توانید کنسرو آلبالو را طبق روش زیر در خانه نیز تهیه کنید.

  1. همچنین، قبل از هر کاری، میوه‌های باکیفیت خریداری کنید.
  2. هسته میوه‌ها را بعد از شستشوی کامل خارج کرده و در قابلمه بریزید.
  3. می‌توانید به آن‌ها آب، سرکه یا آب‌میوه اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد بجوشند.
  4. وقتی به خوبی جوشیدند، آن‌ها را کنار بگذارید تا سرد شوند.
  5. سپس آلبالوها را به همراه مایع درون قابلمه در شیشه بریزید و نگهداری کنید. نکته مهم این است که ظرف را به طور کامل پر نکنید و مقداری از آن خالی باشد.

کنسرو یا کمپوت آلبالو برای مصرف به عنوان میان‌وعده نیز مناسب است و طعم خوبی را به شما ارائه می‌دهد.

“`html

بیشتر بخوانید: چگونه از کپک زدن میوه‌ها در یخچال جلوگیری کنیم؟!

۴- مربای آلبالو

مربا چیزی است که در صبحانه یا برای دسر بسیار خوشمزه است. مربای آلبالو با طعم‌های ترش و شیرین ترکیبی عالی درست می‌کند که با کره یا خامه خیلی خوشمزه می‌شود. یکی از بهترین راه‌ها برای نگه‌داری طولانی از آلبالو، درست کردن مربا است.

  1. برای درست کردن مربای آلبالو، حتماً از آلبالوی تازه و باکیفیت استفاده کنید.
  2. بعد از خریدن میوه‌های تازه و رسیده، آن‌ها را خوب بشویید و ساقه‌ها را جدا کنید.
  3. در این مرحله، هسته آلبالوها را با دست یا دستگاه خارج کنید.
  4. قبل از پختن آلبالوها، بهتر است که بعضی از آن‌ها را خرد کنید، اما خیلی ریز نباشند. برخی دیگر را هم به صورت سالم نگه دارید.
  5. سپس آلبالوها را با مقداری آب در قابلمه بریزید و بگذارید حدود ۳۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند.
  6. بعد، مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس حدود ¾ از مواد به آن شکر اضافه کنید و روی حرارت متوسط هم بزنید.
  7. وقتی که مواد داخل قابلمه غلیظ شد، آن‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
  8. در نهایت، می‌توانید مواد را در ظرف‌های مناسب بریزید و نگه‌داری کنید.

برای دیدن کامل رسپی مربای آلبالو می‌توانید روی لینک رسپی مربای آلبالو کلیک کنید.

همان‌طور که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم دیدید، روش‌های مختلفی برای نگهداری آلبالو به مدت طولانی وجود دارد. شما می‌توانید بر اساس سلیقه خود از روش‌های مختلفی مثل فریز کردن، خشک کردن، درست کردن کمپوت و مربا استفاده کنید تا آلبالوهایتان را نگه دارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل