“`html
دستور تهیه کباب تابه ای و اصول کباب دیگی مجلسی و خوشمزه
کباب دیگی یا کباب تابه ای یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب است که هر کسی میتواند به راحتی آن را درست کند. شما میتوانید هم trên شعله گاز آن را بپزید و هم در فر قرار دهید و تفاوتی در طعم آن نمیکند. با ما همراه باشید تا طرز تهیهاش را یاد بگیرید.
طرز تهیه کباب تابه ای خانگی و خوشمزه
1 – کباب تابه ای با گوجه
مواد لازم:
- گوجه فرنگی بزرگ ۴ عدد
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- پیاز کوچک ۱ عدد
- رب گوجه ۱ قاشق
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن و آب
طرز تهیه:
- پیاز را رنده کنید و با گوشت، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
- با یک چاقوی تیز بر روی گوجهها برشهایی به فاصله ۲-۳ سانتیمتر بزنید، طوری که تکهها از هم جدا نشوند.
- گوشت را به اندازه نارنگی به شکل کبابهای کوچک درآورید و بین گوجهها بچینید.
- گوجههای پرشده را داخل یک تابه بچینید، کمی آب و روغن و نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت کم به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.
2 – کباب تابه ای با مخلفات
مواد لازم :
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد متوسط
- سیب زمینی ۲ عدد متوسط
- فلفل دلمهای رنگی ۱ تا ۲ عدد
- گوجه ۲ تا ۳ عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
- نمک، فلفل سیاه، آویشن، روغن و زردچوبه
- پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
- ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه، مقداری آویشن و پودر سوخاری خوب مخلوط و ورز دهید.
- سپس این مخلوط را در کف تابه پهن کنید. سیبزمینیها را پوست کنده و به صورت گرد ببرید و روی گوشت بچینید.
- مطمئن شوید که تمام سطح گوشت را بپوشاند تا از جمع شدن آن جلوگیری شود.
- روی سیبزمینیها گوجهغیرکشیده و برشهای فلفل دلمهای را قرار دهید.
- رب گوجه را در یک لیوان آب حل کنید و به آرامی روی گوشت بریزید.
- در تابه را بگذارید و روی شعله متوسط بگذارید تا گوشت کامل پخته شود. اگر لازم بود دوباره کمی آب به آن اضافه کنید.
- این کباب نباید آبدار باشد؛ باید آب آن به خورد گوشت برود و گوشت برشته شود.
- میتوانید این کباب خوشمزه را با برنج یا نان سرو کنید. امیدوارم از خوردن آن لذت ببرید.
3 – کباب تابه ای در فر
مواد لازم :
- گوشت چرخ کرده ۱ کیلو
- نمک، زردچوبه، دارچین، زعفران آبکرده و روغن به مقدار لازم
- پیاز ۱ عدد بزرگ
- گوجه ۴ تا ۵ عدد
- رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
- آب ولرم ۱ لیوان
طرز تهیه :
- ابتدا پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را دور بریزید و سپس پیاز را به گوشت اضافه کنید.
- تقریباً کمی نمک، زردچوبه، دارچین و زعفران غلیظ به مخلوط اضافه کنید…
- همه چیز را خوب ورز دهید تا گوشت چسبنده شود. سپس ته قالب را کمی چرب کنید و گوشت را در قالب پهن کنید.
- با دست، گوشت را خوب باز کنید و گوشههای قالب را مرتب کنید. با چاقو روی گوشت خطهایی برای مدل کباب بزنید.
- سپس گوجهها را به صورت گرد ببرید و روی گوشت قرار دهید. این کار کمک میکند که گوشت کمتر جمع شود. سپس رب گوجهفرنگی را با آب ولرم خوب مخلوط کنید.
- این مخلوط را به آرامی روی کبابها بریزید و قالب را در فر که از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بگذارید تا سس به خورد کباب برود.
- بعد از آمادهشدن، کبابها را از فر خارج کرده و با پلو سرو کنید. توجه داشته باشید که بهترین نوع گوشت برای کباب دیگی، گوشت مخلوط گوساله و گوسفند است. اگر چربی گوشت زیاد باشد، کباب سریع کوچک میشود.
- امیدوارم از این کباب لذت ببرید.
“““html
بیشتر بخوانید :
۵ روش طلایی جهت تهیه کباب تابه ای در منزل مرحله به مرحله
دستور تهیه کباب مرغ تابه ای در منزل
دستور تهیه کباب ملکه خوشطعم و بینظیر (کباب تابه ای)
4 – کباب تابه ای با مایکروفر
مواد لازم :
- گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
- پیاز کوچک ۱ عدد
- یک حبه سیر
- رب گوجهفرنگی ۲ قاشق سوپخوری
- خمیر نان فانتزی خشکشده ۱ پیمانه
- تخممرغ ۱ عدد
- پودر آویشن خشک ۱ قاشق چایخوری
- جعفری خردشده ۲ قاشق چایخوری
- گوجهفرنگی متوسط ۱ عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- پیازچه
- روغن مایع گیاهی ۳ قاشق سوپخوری
دستور تهیه :
- ابتدا یک کاسه بزرگ آماده کنید و گوشت چرخکرده را در آن بریزید. پیاز را پوست کنده و رنده کنید و سیر را هم ریز خرد کنید. گوجهفرنگی را به تکههای کوچک تقسیم کنید.
- سپس همه سبزیجات خردشده و بقیه مواد را به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه چیز به هم ترکیب شود.
- مقداری از مخلوط را با یک دست بردارید و در دست دیگر به شکل گلوله درآورید. سپس فشار دهید تا به شکل یک دایره کوچک تبدیل شود.
- با این مقدار مواد، میتوانید ۷ عدد از این کبابهای دایرهای شکل درست کنید.
- یک ظرف مناسب مایکروفر آماده کنید و با روغن چرب کنید. سپس کبابها را در ظرف بچینید و ظرف را بدون در، داخل مایکروفر قرار دهید و با حداکثر قدرت، آن را روی ۱۰ دقیقه زمان تنظیم کنید.
- در پایان، اگر دوست دارید روی کبابها سس گوجهفرنگی و جعفری خردشده بریزید و با پیازچه سرو کنید.
- اگر کبابها به خوبی پخته نشدند، زمان پخت را کمی افزایش دهید.
5 – کباب تابه ای سیخی
مواد لازم :
- گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- فلفل، زردچوبه، نمک، زعفران به مقدار لازم
- رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- سیبزمینی ۲ عدد
- گوجهفرنگی ۲ عدد
- جعفری خرد شده ۱ قاشق چایخوری
- کره ۱ قاشق
دستور تهیه :
- ابتدا پیاز را…
“““html