بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۵ روش عالی و خوشمزه جهت تهیه سس انار (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه سس انار به شیوه خانگی

سس انار یک سس خوشمزه و رنگی است که غذا را بسیار خوشمزه‌تر می‌کند. این سس به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان زیاد به تقویت کلیه، سیستم گوارش، کاهش استرس، کاهش فشار خون و پیشگیری از سرطان کمک می‌کند.

شما می‌توانید سس انار را کنار سالادهایی مثل سالاد زیتون، استیک مرغ یا گوشت، جوجه کبابی، چیز کیک‌ها و … سرو کنید. برای یادگیری روش تهیه سس انار خوشمزه با ما همراه باشید.

روش اول تهیه سس انار

مواد لازم:

  1. یک پیمانه آب تمبر هندی صاف‌شده
  2. یک قاشق مرباخوری رب گوجه‌فرنگی
  3. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  4. دو قاشق غذاخوری رب انار
  5. نمک و ادویه به مقدار لازم
  6. شکر و آب‌لیمو به مقدار لازم

دستور تهیه:

تمبر هندی را با ۱.۵ لیوان آب مخلوط کنید و سپس از صافی رد کنید. رب انار را با آب تمبر هندی، رب گوجه‌فرنگی، نمک و ادویه ترکیب کنید.

در صورت تمایل می‌توانید کمی آب‌لیمو یا شکر اضافه کنید. سپس روغن زیتون را هم اضافه کنید و هم بزنید.

این سس را می‌توانید با سالاد سبزیجات، مرغ بریانی و غذای گوشتی کبابی سرو کنید.

روش دوم جهت تهیه سس انار

مواد لازم:

  1. دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  2. یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  3. یک و نیم فنجان آب انار
  4. نیم فنجان دانه انار
  5. یک چهارم قاشق غذاخوری آب لیموترش
  6. ۱۵ گرم کره
  7. یک سوم فنجان آب مرغ
  8. نمک به مقدار لازم

دستور تهیه:

کره را با نشاسته کمی تفت دهید و سپس آب انار و آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. (در صورت نیاز از صافی رد کنید.)

تمام مواد (به جز دانه‌های انار) را اضافه کنید و در حرارت کم بگذارید تا غلیظ شود.

سپس دانه‌های انار را اضافه کرده و بعد از ۱ دقیقه از روی حرارت بردارید.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید آب مرغ را حذف کنید.


روش سوم تهیه سس انار

مواد لازم:

  1. یک لیوان آب انار
  2. یک قاشق مرباخوری نشاسته
  3. یک قاشق مرباخوری شکر
  4. یک قاشق چای‌خوری آب لیموی تازه

دستور تهیه:

آب انار را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

نشاسته را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. (اگر لازم بود از صافی عبور دهید.)

هم زدن را ادامه دهید تا نشاسته پخته شود. سپس شکر و آب لیمو را اضافه کنید. مقدار آن‌ها به سلیقه شما بستگی دارد.

باز هم هم بزنید تا سس به غلظت مورد نظر برسد.

سس انار را در یک شیشه دربسته بریزید. این سس را می‌توانید تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید.

هرچه بیشتر بماند غلیظ‌تر می‌شود، فقط قبل از استفاده هم بزنید تا نرم شود.


روش چهارم جهت تهیه سس انار

مواد لازم:

  1. یک پیمانه رب انار
  2. یک سوم پیمانه روغن زیتون
  3. ۳ قاشق چای‌خوری عسل
  4. یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
  5. یک قاشق چای‌خوری سس خردل ملایم
  6. یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل

دستور تهیه:

تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با سالاد میل کنید.


روش پنجم جهت تهیه سس انار

مواد لازم:

  1. دو قاشق رب انار
  2. یک استکان آب انار
  3. نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه:

“““html

در یک ظرف، رب انار و آب انار را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم.

بعد از آن، نمک و فلفل را اضافه کرده و سس انار را در یخچال قرار می‌دهیم.


نکات مهم برای تهیه سس انار

  • می‌توانید این سس را تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید.
  • این سس به مرور زمان غلیظ‌تر می‌شود و قبل از استفاده باید آن را هم بزنید تا روان شود.

تاریخچه انار

کمتر کسی است که از انار خوشش نیاید. در میان میوه‌های قرمز، انار محبوب‌ترین است و طرفداران زیادی دارد. درختان انار اول بار در ایران کشت شده‌اند و قدمت آنها به ۱۶۰۰ سال قبل از میلاد برمی‌گردد. این درختان به وسیله بازرگانان به مصر برده شدند.

انار از زمان‌های قدیم ارزش زیادی داشته و در پزشکی و درمان مورد استفاده قرار گرفته است. امروزه نیز بسیاری از داروسازان و پزشکان از خواص آن استفاده می‌کنند. کاربرد انار به عنوان یک درمان طبیعی برای بیماری‌ها به کشورهای دیگر، از جمله مصر، نیز رسیده و در نوشته‌های دیواری این کشور آثار زیادی از انار وجود دارد.

انار با دانه‌های یاقوتی و سرخ رنگش در بسیاری از فرهنگ‌ها به عنوان میوه‌ای بهشتی و نماد باروری شناخته می‌شود و در شعرها و نوشته‌ها به آن اشاره شده است.

ارزش غذایی انار

آب انار و دانه‌های آن خواص زیادی دارند. ترکیبات موجود در انار شامل اسید الاجیک، آنتی‌اکسیدان‌ها، پانولیکیک اسید و اسید چرب غیر اشباع امگا ۵ هستند که برای بازسازی و تکثیر سلول‌ها ضروری‌اند. همچنین آب انار دارای ویتامین A، ویتامین E، ویتامین C و مواد معدنی مثل کلسیم، فسفر، پتاسیم، آهن، اسید فولیک، نیاسین، فولات و ریبوفلاوین می‌باشد.

خواص آب انار

انار به عنوان یک میوه دارویی برای هزاران سال در خاورمیانه و مناطق اطراف آن استفاده می‌شود. این میوه برای درمان بیماری‌های گوارشی مانند زخم معده و اسهال موثر است.

همچنین خواص آنتی‌اکسیدانی آن به دلیل ترکیباتی مانند انتوسیاتین، اسید الاجیک، اسید گالیک و فلاونوئید، از بروز بیماری‌های قلبی، آرتروز مفاصل و برخی از سرطان‌های شایع پیشگیری می‌کند.


بیشتر بخوانید :

۲۰ گام برای تهیه رب انار سالم و مقوی در منزل + عکس

دستور تهیه ی رب انار خانگی به دو روش

روشی متفاوت جهت تهیه دلمه برگ مو با سس رب انار

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل