بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۷ روش تشخیص گردو با کیفیت از روی پوست سبز

“`html

با نزدیک شدن به فصل گردوی تازه، خرید این گردوها رونق می‌گیرد و بسیاری از افراد در تشخیص گردوهای با کیفیت دچار مشکل می‌شوند. برای اینکه مطمئن شوید گردوی تازه‌ای که خریداری می‌کنید، کیفیت مناسبی دارد یا نه، باید به چند نکته توجه کنید. در این مقاله از مجله رضیم می‌خواهیم یاد بگیریم چگونه گردو خوب را تشخیص دهیم.

۷ راهکار برای تشخیص گردو با کیفیت با پوست سبز

فصل برداشت گردوی سبز از حدود ۱۵ شهریور آغاز می‌شود و معمولاً تا پایان مهر ماه ادامه دارد. اگر قصد خرید گردو با پوست سبز را دارید، حتماً به ظاهر و بافت پوست سبز آن دقت کنید. در ادامه به روش‌های تشخیص کیفیت گردو از روی پوست سبز اشاره شده است.

۱- به وزن و اندازه گردو توجه کنید

در هنگام خرید گردوی تازه، گردو را در دست بگیرید و به اندازه و وزن آن توجه کنید. هرچه گردو بزرگ‌تر و سنگین‌تر باشد، یعنی کیفیت بهتری دارد. سنگینی گردو نشان می‌دهد که مغز آن تازه و پر است.

۲- از خرید گردوهای آفت‌زده پرهیز کنید

سالم بودن پوست سبز گردو نکته مهم دیگری است. اگر روی پوست سبز گردو نشانه‌هایی از آفت بود، از خرید آن خودداری کنید. وجود لکه‌ها و زدگی‌ها ممکن است نشانه خراب بودن مغز گردو باشد.

۳- گردوهای گرد را انتخاب کنید

سعی کنید گردوهایی که کاملاً گرد هستند را بخرید. گردوهایی که فرم کشیده دارند، معمولاً پوست ضخیم‌تری دارند و مغز آن‌ها ممکن است سخت‌تر جدا شود.

بیشتر بخوانید: با این ترفندها، گردوی تلخ را به گردوی شیرین تبدیل کنید

۴- جدایی آسان پوست سبز

هنگام خرید، دقت کنید که پوست سبز به راحتی از پوسته چوبی جدا شود. اگر پوست سبز کاملاً چسبیده باشد، یعنی ممکن است گردو نرسیده باشد. گردوهای رسیده باید پوست سبز را به سادگی جدا کنند.

۵- کیفیت مغز را امتحان کنید

برای مطمئن شدن از کیفیت گردو، یکی از آن‌ها را بشکنید و مغز آن را تست کنید. اگر طعم و عطر خوبی دارد، می‌توانید آن را با خیال راحت خریداری کنید. هنگام شکستن گردو، به بافت پوسته چوبی دقت کنید. گردوهایی با پوست نازک بهتر هستند.

۶- به طعم گردو توجه کنید

قبل از خرید، یکی از گردوها را بشکنید و مزه آن را بچشید. اگر طعم خوشمزه‌ای داشت و خوش عطر بود، نشان‌دهنده کیفیت بالای آن است. گردو نباید مزه تلخی بدهد.

بیشتر بخوانید: روش ساده و سریع برای بو دادن گردو در خانه

۷- بررسی چربی گردو

یکی از نشانه‌های کیفیت گردو، چرب بودن آن است. برای سنجش میزان چربی، یکی از گردوها را بشکنید و مغز آن را بین دو انگشت فشار دهید تا میزان چربی آن را بررسی کنید.

“““html

گردو چقدر است. هر چقدر گردویی که تهیه می‌کنید، چرب‌تر باشد، کیفیت آن بیشتر است.

چگونه گردوی چینی را از گردوی ایرانی تشخیص دهیم؟

به طور کلی، گردوی ایرانی عطر و طعم بهتری نسبت به گردوی خارجی دارد، در حالی که گردوی خارجی معمولاً عطر و مزه کمتری دارد. گردوهای خارجی معمولاً اندازه‌های بزرگ و تقریباً یکسان دارند، ولی گردوهای ایرانی در اندازه‌های مختلف هستند و به اندازه گردوهای خارجی یا چینی درشت نیستند.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، بررسی کردیم که ویژگی‌های یک گردوی باکیفیت چیست و چطور می‌توانیم گردوی تازه و باکیفیتی تهیه کنیم. به یاد داشته باشید، وقتی گردو با پوست سبز می‌خرید، باید به پوست سبز، بافت و طعم آن توجه کنید و گردویی را انتخاب کنید که کاملاً رسیده باشد و پوست سبزش به راحتی جدا شود.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل